Crna Gora - Ćirilicom i velikim slovima napisao da je Srbin: Dajkovića napali "Moderni i Urbani" Srbi iz Crne Gore

Марко Милачић исто, прво вељи комита и острашћени ДПС-овац, па онда анационални комуниста и љевичар, а онда велики Србин и православац.

Само је питање колико међу овим конверзијама има оних аутентичних конверзија, колико оних које су мотивисане материјализмом, а колико оних које су обична глума по налогу виших центара моћи.
За Милачића бих рекао да је ипак ово треће.
Nisam siguran koliko je Milačić bio komita i DPS-ovac. Odavno je Milačić pravio emisije i objavljivao snimke o dešavanjima na Kosovu i protiv Amerikanaca.

Nisam siguran koliko je Milačić bio komita i DPS-ovac. Odavno je Milačić pravio emisije i objavljivao snimke o dešavanjima na Kosovu i protiv Amerikanaca.

Има снимак, послаћу ти га, кад Милачић извјештава из ДПС-овог штаба, мислим да је то било 2007.

Ти овдје вјероватно бркаш Марка са његовим блиским рођаком Матијом Милачићем, новинаром и бившим глумцем, мислим да му је он брат од стрица, само не у првом кољену.
Матија је већ друга прича, он је одувијек Србин и вјерник СПЦ.

Има снимак, послаћу ти га, кад Милачић извјештава из ДПС-овог штаба, мислим да је то било 2007.

Ти овдје вјероватно бркаш Марка са његовим блиским рођаком Матијом Милачићем, новинаром и бившим глумцем, мислим да му је он брат од стрица, само не у првом кољену.
Pa šta ako je izveštavao iz DPS štaba? Novinar je. To mu je posao. I sada je novinarka RTCG-a Dijana Drašković u prvom krugu izveštavala iz štaba DF-a, a u drugom iz štaba DPS-a.
Nisam idiot. Znam ko je Marko Milačić. Imaš na njegovom Jutjub naloge video klipove o američkoj bazi na Bondstilu stari 12 godina.

Ма ничија чизма, но слобода. А те слободе, наравно, у садашњици нема.

Најжалосније је што Срби након свих Милатовићевих изјава дотичног идаље дижу у небеса, ко што су и Кривог...
Ко да ти донесе слободу? Нато кандидати- играчи на изборима? И последњи избори...Мило Дрљевић или Јаков Дрљевић ..😆

Ма ничија чизма, но слобода. А те слободе, наравно, у садашњици нема.

Најжалосније је што Срби након свих Милатовићевих изјава дотичног идаље дижу у небеса, ко што су и Кривог...

Sloboda!

FtJF7Y1X0AMJzx4.jpg

"Doživio sam besprizornu pljuvačinu, uvrede i posprdne komentare jer sam u upitniku koji mi je dostavila služba Skupštine napisao velikim slovima da sam Srbin, tamo gdje se tražilo da upišem svoju nacionalnost", podsetio je Dajković.

"Pitate se ko me je to ispljuvao? U najvećoj mjeri su me izvrijeđali takozvani građanski, umjereni, urbani, moderni – Srbi. Oni Srbi koji se zalažu za NATO i EU vrijednosti, kojima je Kosovo odavno ‘’suvišna’’ stvar i kojima su Rusi ‘’divljaci’’, rekao je on.Pogledajte prilog 1323173

Izmišljeni problem koji je drama queen Sam stvorio.

Није поента у самом проблему, бар како сам ја то протумачио, већ је проблем у броју тих "србогораца" и "модерних и урбаних, нато срба" у ЦГ.

О томе смо и ми писали на теми Србогорци.

Dajković bivi Crnogorac i komita, a sada veliki Srbin blizak režimu u Beogradu. Očigledno prodaje svoje nacionalno opredeljenje i ideologiju onom ko ponudi više.
To je sve što treba da znate o ovom liku.
e kad mu to kaze nesrbin kao ti

Mira neće biti sve dok se ne deportuju svi balkanski sqiptare u Albaniju

Потпуно тачно, али неизводљиво.

Пробао је то пок Милошевић да уради,
и још се нисмо опоравили
од зида у који треснусмо главом.

Интересантна идеја, али и велика заблуда.

Потпуно тачно, али неизводљиво.

Пробао је то пок Милошевић да уради,
и још се нисмо опоравили
од зида у који треснусмо главом.

Интересантна идеја, али и велика заблуда.
Greška samo što to nije uradio početkom devedesetih kad je moglo da uspe

Mira neće biti sve dok se ne deportuju svi balkanski sqiptare u Albaniju
Како мислиш да се то изведе а да не буде бурна реакција Међународне заједнице? Ман' се нереалних жеља.

Greška samo što to nije uradio početkom devedesetih kad je moglo da uspe

Није могло никада да успе, знаш зашто ?

Зато што Шиптари на Космету имају јаку природну базу
у потпуно неписменим и необавештеним чобанима.

Гледао сам неку емисију о Авганистану, гледајући њихове пастире,
схватио сам боље и ове шиптарске, исти су.

Видео сам да они не могу да се макну са тих својих пашњака.
По фаци им се види да не знају ни како изгледа брдо на коме су са друге стране.

Срби су далеко просвећенији, и зато лакше одлазе ...
Одлазе и Шипци, они бољи.

sa 15 godina?
aj baš okači snimak jedva čekam da vidim
čovek je rodjen 92 al već sa 15 godina izveštava iz štaba!

Како мислиш да се то изведе а да не буде бурна реакција Међународне заједнице? Ман' се нереалних жеља.
želje naše, ostvariće se!

misliš ako si srbin, ti si problem samim time što si srbin?

Ne, nego je neka anonimna budala na društvenim mrežama nešto napisala, vrlo moguće Dajkovićev lažni klon nalog, i sad privlači pažnju zbog toga kao što od svega želi da sebe stavi u centar pažnje.

Propali eksperiment UDBE kao i drugi pre njega. Za 5 godina niko neće znati ko je.

Ne, nego je neka anonimna budala na društvenim mrežama nešto napisala, vrlo moguće Dajkovićev lažni klon nalog, i sad privlači pažnju zbog toga kao što od svega želi da sebe stavi u centar pažnje.

Propali eksperiment UDBE kao i drugi pre njega. Za 5 godina niko neće znati ko je.

kako god, lažni ili pravi, skočili su na njega kao da je gubav!
što je za mnoge isto, biti srbin i biti gubav...

sa 15 godina?
aj baš okači snimak jedva čekam da vidim
čovek je rodjen 92 al već sa 15 godina izveštava iz štaba!

želje naše, ostvariće se!

Које 1992. године? Говорим о Марку Милачићу, он је 1985. годиште!
Од дукљанина преко анационалног комунисте стигао је наводно до великог Србина.

Pa nije se valjda rodio kao dukljanin

Pišite ćiirlicom, lepo pismo. Odmara oči ....

Pogledajte prilog 1323931

АЗБУКОМ још боље!
онда одмара и мозак!
иначе, да, АЗБУКА је на око допадљивија,складније и са уравнотеженијим словима.
не пада, за ралику од латинице.

овај из теме је рођен 1992.
па нек је и био дукљанин, па шта?
сви смо ми дукљани!

Погледај му рукописа. Кад ово прочиташ запиташ се да ли је завршио основну школу.
Tebi je lep rukopis znak pismenosti? Da vidiš kako samo pišu majstori sa zanatom, koji ni rečenicu ne umeju da sastave kako treba, čista kaligrafija.

A kad smo kod toga, mogao je čovek i da bude revoltiran, znaš. Đukaj, Đukaj, opet Đukaj, ponovo Đukaj i onda i posle Đukaja Đukaj, malo mu bilo mnogo.

Погледај му рукописа. Кад ово прочиташ запиташ се да ли је завршио основну школу.

Glupa opaska!

Mene je lekarka vratila natrag kod doktora specijaliste jer nije
mogla da pročita njegovu dijagnozu i terapiju.

Po toj logici većina lekara nema osnovnu školu.

Back