Crna Gora - Ćirilicom i velikim slovima napisao da je Srbin: Dajkovića napali "Moderni i Urbani" Srbi iz Crne Gore

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
"Doživio sam besprizornu pljuvačinu, uvrede i posprdne komentare jer sam u upitniku koji mi je dostavila služba Skupštine napisao velikim slovima da sam Srbin, tamo gdje se tražilo da upišem svoju nacionalnost", podsetio je Dajković.

"Pitate se ko me je to ispljuvao? U najvećoj mjeri su me izvrijeđali takozvani građanski, umjereni, urbani, moderni – Srbi. Oni Srbi koji se zalažu za NATO i EU vrijednosti, kojima je Kosovo odavno ‘’suvišna’’ stvar i kojima su Rusi ‘’divljaci’’, rekao je on.
50883_339284355-1831349657249935-4214109691826059712-n_iff.jpg

Никакве новости после избора. Црна Гора наставља по старом. Срби ће бити грађани другог реда. Само руска чизма у Црној Гори може донети добро,а избори су само Нато фарса.

"Doživio sam besprizornu pljuvačinu, uvrede i posprdne komentare jer sam u upitniku koji mi je dostavila služba Skupštine napisao velikim slovima da sam Srbin, tamo gdje se tražilo da upišem svoju nacionalnost", podsetio je Dajković.

"Pitate se ko me je to ispljuvao? U najvećoj mjeri su me izvrijeđali takozvani građanski, umjereni, urbani, moderni – Srbi. Oni Srbi koji se zalažu za NATO i EU vrijednosti, kojima je Kosovo odavno ‘’suvišna’’ stvar i kojima su Rusi ‘’divljaci’’, rekao je on.Pogledajte prilog 1323173
50883_339284355-1831349657249935-4214109691826059712-n_iff-jpg.1323173

'ајде да будемо мало реалнији!
Ако је реч ,,СРБИН" написан овако како је приказано у прилогу, онда си В.Дајковић то учинио на провокативан начин. Мораћеш да истрпиш ту ,,besprizornu pljuvačinu, uvrede i posprdne komentare" јер си је сам изазвао.
Осетљиве ствари се не истичу тако провокативно. Има и других начина да то твоје ,,српство" искажеш.

Погледај му рукописа. Кад ово прочиташ запиташ се да ли је завршио основну школу.
Kakav god bio, bolji nego moj.
Tjerali nas u osnovnoj da pisemo desnim, iako sam lijevak.

Tu pridodaj da od srednje nisam nista rukom zapisao, tada mi je rukopis bio na vrhuncu.
Na faksu nista nisam pisao, jedino doma bi kuckao na kompu ili radio audiozapise predavanja.
Ispite sam pisao malim stampanim, inace nitko klinopis ne bi bio u stanju procitati, a nakon pismenog redovito bi mi nekoliko dana bila iziritirana koza na mjestu gdje sam drzao kemijsku, koliko bi je divljacki stisnuo.

Na poslu ionako sve na kompu.

Kada se moram potpisati, oblije me znoj, kao sto je u socijalizmu polupismene babe i dede.
Volio bi da se vrate vremena umakanja palca u tintu ili barem da se ova biometrija usavrsi do kraja.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kada se moram potpisati, oblije me znoj, kao sto je u socijalizmu polupismene babe i dede.
Volio bi da se vrate vremena umakanja palca u tintu ili barem da se ova biometrija usavrsi do kraja.
Потпис палцем можеш и данас. Када треба да пред неким нешто потпишеш, заколутај очима и шапатом реци ,,Ја сам неписмен''. Одмах ће ти донети јастуче за печате да ти уваљају палац а ти само притисни на место потписа.

Потпис палцем можеш и данас. Када треба да пред неким нешто потпишеш, заколутај очима и шапатом реци ,,Ја сам неписмен''. Одмах ће ти донети јастуче за печате да ти уваљају палац а ти само притисни на место потписа.
Ma znam, ali trazit ce osobnu, a tamo se vidi da ipak znam pisati.

:(

Никакве новости после избора. Црна Гора наставља по старом. Срби ће бити грађани другог реда. Само руска чизма у Црној Гори може донети добро,а избори су само Нато фарса.
Ма ничија чизма, но слобода. А те слободе, наравно, у садашњици нема.

Најжалосније је што Срби након свих Милатовићевих изјава дотичног идаље дижу у небеса, ко што су и Кривог...

Ако је реч ,,СРБИН" написан овако како је приказано у прилогу, онда си В.Дајковић то учинио на провокативан начин. Мораћеш да истрпиш ту ,,besprizornu pljuvačinu, uvrede i posprdne komentare" јер си је сам изазвао.
Осетљиве ствари се не истичу тако провокативно. Има и других начина да то твоје ,,српство" искажеш.

Не знам зашто његов идентитет који је природан за једног човека из Црне Горе може бити протумачен као провокативан.

Свак може све, да се шире заставе велике албаније, да се певају бојне чавоглаве, а ово што је дајко урадио је грех за дно пакла...

Његова намера сигурно да није била провокативна. Он је Србин и желео је да да на значењу томе да ће један велики и чврст Србин бити одборник у скупштини Немањиног града.

"Pitate se ko me je to ispljuvao? U najvećoj mjeri su me izvrijeđali takozvani građanski, umjereni, urbani, moderni – Srbi. Oni Srbi koji se zalažu za NATO i EU vrijednosti, kojima je Kosovo odavno ‘’suvišna’’ stvar i kojima su Rusi ‘’divljaci’’, rekao je on.Pogledajte prilog 1323173
Nevezano za ovo, veoma je nepristojno pisati cele reči velikim slovima. Da je napisao "Србин" onda bi bila druga priča.

To su moji srbi a ne Bole unijat.

Погледај му рукописа. Кад ово прочиташ запиташ се да ли је завршио основну школу.
Ti si sa kruške pao ili totalna neznalica?
Ovakvi formulari se popunjavaju štampanim slovima. Vidi na dnu potpis i videćeš kako piše pisanim slovima.

Dajkovicu, sto ti bi te ovako ispisa ovaj upitnik.
Boze pomozi mi kao da nisi pismen, odmjeren , saljiv .
Ne mogu da vjerujem kao da je ovo u tvoje ime ispisao neko drugi.

Ovakvi formulari se popunjavaju štampanim slovima. Vidi na dnu potpis i videćeš kako piše pisanim slovima.
И штампана слова и потпис су ругло од рукописа. Бар је могао потпис да увежба.

Кога боли уво за његов потпис? То ће једино и да ради до пензионисања, да се потписује.

Dajković bivi Crnogorac i komita, a sada veliki Srbin blizak režimu u Beogradu. Očigledno prodaje svoje nacionalno opredeljenje i ideologiju onom ko ponudi više.
To je sve što treba da znate o ovom liku.

Марко Милачић исто, прво вељи комита и острашћени ДПС-овац, па онда анационални комуниста и љевичар, а онда велики Србин и православац.

Само је питање колико међу овим конверзијама има оних аутентичних конверзија, колико оних које су мотивисане материјализмом, а колико оних које су обична глума по налогу виших центара моћи.
За Милачића бих рекао да је ипак ово треће.

Back