- Poruka
- 76.930
deklarativno pravoslavneKoje si ti vere?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
deklarativno pravoslavneKoje si ti vere?
aha znači krao si, ubijao, kako to da nisi u bajbokanuOd ovijeh 10 božansvjanih zapovijesti za 0 poštuvam.
Onda nisi ništa.deklarativno pravoslavne
ni ne kažem da jesam ali ti nisi pravoslavni hrišćaninOnda nisi ništa.
Ja znam šta sam. A šta ti smatraš da sam ja me jako puno sekira.ni ne kažem da jesam ali ti nisi pravoslavni hrišćanin
verujem ti da veruješ da znašJa znam šta sam. A šta ti smatraš da sam ja me jako puno sekira.
Srbin hrišćanin pravoslavne vere, onako kako ju ispoveda Crkva Hristova.verujem ti da veruješ da znaš
Фали ти тема Вести из Љуљака.Srbin hrišćanin pravoslavne vere, onako kako ju ispoveda Crkva Hristova.
+++
Istočna pravoslavna crkva, kako glasi puni naziv je u rasulu i raskolima, još zaražena svejeresi ekumenizma. Nema više jedinstva ni u veru ni u svetim tajnama. To je danas konglomerat konkurentskih nacionalnih crkava. U praksi danas svaki episkop ispoveda veru za sebe. Jedno žalosno stanje. Zato kažem Crkva Hristova.
Zapadne crkve su u slobodnom padu u pakao bez padobrana. Uz izopačenja vere sad izopačavaju i moral. Žalosno je i da je najveća crkva poklekla.
Имам рјешење за тебе. Пређи на ислам.Srbin hrišćanin pravoslavne vere, onako kako ju ispoveda Crkva Hristova.
+++
Istočna pravoslavna crkva, kako glasi puni naziv je u rasulu i raskolima, još zaražena svejeresi ekumenizma. Nema više jedinstva ni u veru ni u svetim tajnama. To je danas konglomerat konkurentskih nacionalnih crkava. U praksi danas svaki episkop ispoveda veru za sebe. Jedno žalosno stanje. Zato kažem Crkva Hristova.
Zapadne crkve su u slobodnom padu u pakao bez padobrana. Uz izopačenja vere sad izopačavaju i moral. Žalosno je i da je najveća crkva poklekla.
Nisam nikada bio u Ljuljacima a ni sreo ikoga od egzilaša. Ni sveštenike ni vernike. Ali deluju mi ok.Фали ти тема Вести из Љуљака.
Islam. Šta si ti musliman pa mi preporučuješ?Имам рјешење за тебе. Пређи на ислам.
Не искушавај Господа Бога свога.Car Solomon je imao 700 žena i 300 priležnica pa je proglašen za sveca.
Šta bih ga ja iskušavao bzvz pisanjem na nekom bzvz forumu.Не искушавај Господа Бога свога.
Само одговарам на твоје питање тј констатацију.Šta bih ga ja iskušavao bzvz pisanjem na nekom bzvz forumu.
Nije car Solomon bog.Само одговарам на твоје питање тј констатацију.
Vidim nešto ti Pravoslavna Crkva ne paše pa rekoh da pomognem.Islam. Šta si ti musliman pa mi preporučuješ?
Nisam fan Kurana. Čitao sam i nije mi se dopao. Mada mogućnost imati više žena nije loša, ali kao hrišćaninu mi je dosta jedna. Mada ima dosta usamljenih žena, rastavljenih, udovica, šta bi falilo uz jednu ženu imati još jednu takvu da se jadna ne pati sama.
Pa, odgovara mi. A ti umesto da propovedaš Blagu vest, preporučuješ prelazak na islam. Šta kaže Gospod(in) Isus Hrist(os)? Idite i naučite sve narode... Ne samo apostoli i njihovi naslednici, svi smo pozvani na apostolat.Vidim nešto ti Pravoslavna Crkva ne paše pa rekoh da pomognem.
geda nema veze sa pravoslavljem.Vidim nešto ti Pravoslavna Crkva ne paše pa rekoh da pomognem.
Nemam rimokatolike u užoj porodici, nešto u široj. Bolji je praktikujući rimokatolik od deklarativnog pravoslavnog hrišćanina. Ovaj ima ima nekakvu pobožnosti i nekakvo strahopoštovanje prema Bogu. Šta ima deklarativni pravoslavac koji nema ni praktikujuću pobožnost ni strahopoštovanje prema Bogu? Ništa.geda nema veze sa pravoslavljem.
toliko sam dugo ovde da odmah vidim kuda duva vetar.
moguće da mu neko blizak iz porodice rimokatolik.
ko kaže, možda ima mnogo više i verovatno da ima jer tebi u zabranjeno da sudiš o nekomNemam rimokatolike u užoj porodici, nešto u široj. Bolji je praktikujući rimokatolik od deklarativnog pravoslavnog hrišćanina. Ovaj ima ima nekakvu pobožnosti i nekakvo strahopoštovanje prema Bogu. Šta ima deklarativni pravoslavac koji nema ni praktikujuću pobožnost ni strahopoštovanje prema Bogu? Ništa.
Ти знаш да Соломону нису сметале жене па одлучујеш да свако то може да има ? Лош закључак.Nije car Solomon bog.
Провери твој старолатински. Каже се Christus.Pa, odgovara mi. A ti umesto da propovedaš Blagu vest, preporučuješ prelazak na islam. Šta kaže Gospod(in) Isus Hrist(os)?
Пусти Богу да одлучи о томе.Nemam rimokatolike u užoj porodici, nešto u široj. Bolji je praktikujući rimokatolik od deklarativnog pravoslavnog hrišćanina.
https://forum.krstarica.com/threads/je-li-gramaticki-pravilno-hristos-ili-hrist.943812/Ти знаш да Соломону нису сметале жене па одлучујеш да свако то може да има ? Лош закључак.
Провери твој старолатински. Каже се Christus.
Не може и једно и друго, једно је неправилно, а друго правилно. Христ је неправилно, Христос правилно.
Имаш и књигу написану о томе где је образложено зашто Христос а не Христ.
Пусти Богу да одлучи о томе.
Ајмо од почетка. Није исправно.Zapravo je ispravno i jedno i drugo, pa kako ko voli:
https://kakosepise.net/hrist-ili-hristos-2/
Christ comes from the Greek word χριστός (chrīstós),
The transliterated Christus in Latin was later transliterated into English as ‘Christ.’