JaH_G|rL:Da li idete u crkvu i koliko cesto?Sta mislite o njoj?
U crkvu nikada u zivotu nisam otisla, u manastiru sam bila svega tri puta za celih 17 godina.JaH_G|rL:Da li idete u crkvu i koliko cesto?Sta mislite o njoj?
die_happy85:U crkvu nikada u zivotu nisam otisla, u manastiru sam bila svega tri puta za celih 17 godina.JaH_G|rL:Da li idete u crkvu i koliko cesto?Sta mislite o njoj?
To ipak ne znaci da ne verujem u Boga (ja to radim na jedan svoj nacin)ili da sam losija od ljudi koji svake nedelje idu u crkvu.
O crkvama nemam lepo misljenje, o popovima jos manje.
Ali zato jako gotivim manastire i strahovito se divim monasima.Zbog cega? Jer su oni ceo svoj zivot posvetili Bogu...To danas retko ko moze ili zeli.
Za razliku od popova koji se pre podne kockaju u kafani a posle podne odu na sahranu da uzmu koju kintu.Mislim stvarno....
Ne idem u crkvu i nikad nisam ni isao i necu ni ici jer mislim da je religija koja se propoveda vecini ljudi velika prevara.Ako ti verujes u nesto ili u nekog nije ti potrebna crkva da bi ga umilostivio!!!Ja mislim da je bog ziv covek iako neki misle da je umro,His Imperal Majesty,Kinkg of kings,Lord of Lords je jos uvek ziv,mozda je sad neki predmet,drugi covek,neka zivotinja...ali je ziv!!!JaH_G|rL:Da li idete u crkvu i koliko cesto?Sta mislite o njoj?
Ne kapiram shto svi misle da je Hrist bio bOG???Rasta:Ne idem u crkvu i nikad nisam ni isao i necu ni ici jer mislim da je religija koja se propoveda vecini ljudi velika prevara.Ako ti verujes u nesto ili u nekog nije ti potrebna crkva da bi ga umilostivio!!!Ja mislim da je bog ziv covek iako neki misle da je umro,His Imperal Majesty,Kinkg of kings,Lord of Lords je jos uvek ziv,mozda je sad neki predmet,drugi covek,neka zivotinja...ali je ziv!!!JaH_G|rL:Da li idete u crkvu i koliko cesto?Sta mislite o njoj?
Stoorbak:Ne kapiram shto svi misle da je Hrist bio bOG???Rasta:Ne idem u crkvu i nikad nisam ni isao i necu ni ici jer mislim da je religija koja se propoveda vecini ljudi velika prevara.Ako ti verujes u nesto ili u nekog nije ti potrebna crkva da bi ga umilostivio!!!Ja mislim da je bog ziv covek iako neki misle da je umro,His Imperal Majesty,Kinkg of kings,Lord of Lords je jos uvek ziv,mozda je sad neki predmet,drugi covek,neka zivotinja...ali je ziv!!!JaH_G|rL:Da li idete u crkvu i koliko cesto?Sta mislite o njoj?
Аљона:Што се тиће ме jа идем у храм сваку седмицу. Тешко jе говорити о човеке као о православном хришћане коjи не иде у храм.
Stoorbak: "A ljudi vecinom idu u crkve i mole se bogu iz neke koristi i svo to njihovo verovanje svodi se na neku korist((" - вероватно и jа идем у храм из користи??? (неко дивлење)
Поздрав.
Аљона:Здраво, сунце.
Добро, нека jе информациjа о чему молимо се у цркви:о).
На пример, данас молим се о добром здравље Патриjарха (због тога он jе врло болестан и ово jе тешко за Православље у Русии), молим се о добром студиранју у постдипломском раду, молим се о мире у породице, добром раду, молим се за дете, коjа jа сам крестила, молимо се да би све ће бити у реду, молим се о своjих погрешках, молим се о људима, коjи су већ отишли на други свет и...
Поздрав.
Kojot:Ljudi, posetite Gračanicu ili bar Ostrog što pre !
Blago tebi!Stoorbak:Kojot:Ljudi, posetite Gračanicu ili bar Ostrog što pre !
Ma daj gledam je svaki dan, smucila mi se(
Feanor the elf king:Blago tebi!Stoorbak:Kojot:Ljudi, posetite Gračanicu ili bar Ostrog što pre !
Ma daj gledam je svaki dan, smucila mi se(
Kojot:Ljudi, posetite Gračanicu ili bar Ostrog što pre !
Stoorbak:Rasta:[quote="JaH_G|rLNe kapiram shto svi misle da je Hrist bio bOG???
Ja nisam mislio na Hrista,nego na Haila Selassia
Anonymous:"Ja nisam mislio na Hrista,nego na Haila Selassi" - А шта jе то?
Anonymous:Stoorbak:Rasta:[quote="JaH_G|rLNe kapiram shto svi misle da je Hrist bio bOG???
Pa kakve sada veze ima Hile Selasije sa Temom?!?!?!?!?!
Stoorbak:Anonymous:Stoorbak:Rasta:[quote="JaH_G|rLNe kapiram shto svi misle da je Hrist bio bOG???
Pa kakve sada veze ima Hile Selasije sa Temom?!?!?!?!?!
Pa posto se tema vrti i oko Boga,koga postujes itd.
On je pomenuo Haila Selassia kao Boga rastafarijanske religije...ne mora sve da bude svedeno na hriscanstvo...moja pretpostavka![]()