Bato, jel može kod tvog meniđera da ga uhlebimo?
Pa moze,sto da ne...nek prodje proceduru i to je to,nek mu je sa srecom.
...izvini sto cu te razucarati al ne vozi dva suva..mnogo skupo to brate,nece dobiti ni prebijene pare od nas ako ga vidimo da mu cefnulo da se luksuzira...odmah "zavrcemo slavine"... nek si covek zna jos na samom pocetku,da ne bude posle "kuku lele nisam znao,bolje bi mi bilo da sam se zapopio".
Ovo je tacno,zaista ne sveti jer to uopste nije hriscanska praksa iz NZ-ta....osim ako sam propustio neki tekst pa te u tom slucaju molim da ga izneses.
A ko ti ovo reko,opet te neko prevario ili si ga ti krivo skapirao...!?

Koliko je meni poznato ,na zahtev supruznika oni obqavljaju posebno bogosluzenje gde se crkva zajednicki moli za blagoslov skljucenog braka dok se ujedno propoveda na temi brak,bracni odnosi u kontekst Bozjih zapovesti..,. i sve je to zaista lepo ,korisno i prakticno ali definitivno nije obavezno,primecujes razliku ?
...zapravo pricescuje ali onako kako je zapisano i preporuceno u Bibliji,ukljucujuci i obreda poniznosti ( znas ono,vernici medjusobno peru noge pre uzimanja hljeba i vina kao sto je uradio Isus apostolima i preporucio im da i oni to isto rade).
Iskrerno pojma nemam na koje konkretno simbolike mislis ?
Ma radi prijatelju,nemoj varati coveka dok je mozda u vazi razmisljanja - lokalni je pastor zaduzen za najmanje jednu lokalnu crkvu i to podrazumeva menadjiranje svih crkvenih aktivnosti u okvirima crkve i jos bitnije - na terenu u opkruzenju. Ovo je veoma,veoma ozbiljan i delikatan posao a da bude stvar "jos gora" - sve je to pod "mikroskopom"svih vernika koji ga defakto i dejure placaju...e sad ako se radi kako treba onda nek mu je sa srecim ali ako mu to "ne ide kako treba"onda crkva ima obavezu da odmah reaguje,da se zahvali pastoru "za proteklu saradnju"i da mu kulturno "otvori vrata"kako bi se nasao u nekom drugom poslu...