Crkva Isusa Hrista Svetaca poslednjih dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Reci za nekog da je zatucan nije uvreda ? Mene ne pogadjas, samo ko te je vaspitao tako tvoja porodica ili...

Ne ne. Ja samo nisam vrbovan od strane neke sekte pa mozda ne razumem kako je to, ali sam potpuno tolerantan.

Naravno da te ne pogadjam. Ti si toliko indoktrinirana tom nadrireligijom da si pocela i druge da vrbujes, tako da ja nemam sanse da te ubedim u bilo sta drugo. A i da mogu, ne bih to radio.

Ne ne. Ja samo nisam vrbovan od strane neke sekte pa mozda ne razumem kako je to, ali sam potpuno tolerantan.

Naravno da te ne pogadjam. Ti si toliko indoktrinirana tom nadrireligijom da si pocela i druge da vrbujes, tako da ja nemam sanse da te ubedim u bilo sta drugo. A i da mogu, ne bih to radio.
Pravilo na ovom forumu da se postuje tudja religija tj, Crkva

Izmedju postovanja i kazivanje istine je razlika.

18542.jpg

Ti imas tapiju na istinu?

I ja sam prorok kao i Smit jer evo...samoincijativno samog sebe proglašavam prorokom...

Da li znaš šta je prethodno poljoprivrednik uradio pa potom sebe proglasio prorokom...i kada je to bilo...neki datum...

P.S. Ne pitam zbog toga što ne znam već da vidim koliko ti znaš...
Od nekoliko clanova Crkve LDS kada je osnovao JS do danas, manje od 200 godina 14 miliona clanova, vise od pripadnika SPC
Ode na wiki, procita i ispituje mene....proglasi samo sebe za proroka....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back