gost 241814
Elita
- Poruka
- 22.958
Za tebe je sektastvo, inace Crkva LSD je deluje ilegalno u skoro svim drzavama sveta ( cak i u Kini), tako da tvoj licni sud sta je pravo, a sta nije moze da bude varljiv
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za tebe je sektastvo, inace Crkva LSD je deluje ilegalno u skoro svim drzavama sveta ( cak i u Kini), tako da tvoj licni sud sta je pravo, a sta nije moze da bude varljiv
Uopste se ne cuvaju.
Reci za nekog da je zatucan nije uvreda ? Mene ne pogadjas, samo ko te je vaspitao tako tvoja porodica ili...
JS ih je vratio.Pa gde su, šta je bilo sa njima?
Pravilo na ovom forumu da se postuje tudja religija tj, CrkvaNe ne. Ja samo nisam vrbovan od strane neke sekte pa mozda ne razumem kako je to, ali sam potpuno tolerantan.
Naravno da te ne pogadjam. Ti si toliko indoktrinirana tom nadrireligijom da si pocela i druge da vrbujes, tako da ja nemam sanse da te ubedim u bilo sta drugo. A i da mogu, ne bih to radio.
Pravilo na ovom forumu da se postuje tudja religija tj, Crkva
Pravilo na ovom forumu da se postuje tudja religija tj, Crkva
U kom muzeju ili crkvi se čuvaju pločice koje je našao Smith?
Daj dokaz za to.Zašto ste govorili da su crnci žigosani crnom bojom i da kao takvi ne mogu biti sveštenici, a onda promenili priču?
Kada nije ?
Izmedju postovanja i kazivanje istine je razlika.Što bi bilo lepo, kada bi se to pravilo poštovalo i sa tvoje strane.
U Bibliju,Knjigu Mormona i Isusa Hrista. Da budes dobar, volis svoju porodicu i pomazes druge.Ajde objasni mi ukratko u sta vi verujete.
Izmedju postovanja i kazivanje istine je razlika.
Da, velika je razlika u poštovanju i agresivnoj pljuvačini.Izmedju postovanja i kazivanje istine je razlika.
Imas ozbiljno pitanje ? zazi je otvorio temu za zezanje idi tamo, ima dosta saljivdzija kao i ti,mozete da se saliteZnaci i sad je u usa?Nema drugog dolaska?Nema suda?
Dzozef Smit je proprok kao i Mojsije, kome se ukazao Bog.
U Bibliju,Knjigu Mormona i Isusa Hrista. Da budes dobar, volis svoju porodicu i pomazes druge.
Sta je agresivna pljuvacina ? Citati poglavara SPC i video snimci svestenika SPC gde pricaju to sto pricaju ? Suoci se sa istinom, a ne da govoris da je to pljuvacina.Da, velika je razlika u poštovanju i agresivnoj pljuvačini.
U Bibliju,Knjigu Mormona i Isusa Hrista. Da budes dobar, volis svoju porodicu i pomazes druge.
I kako da ja ne budem ateista kad cujem ovakve price ?
Imas ozbiljno pitanje ? zazi je otvorio temu za zezanje idi tamo, ima dosta saljivdzija kao i ti,mozete da se salite
Uopste se ne cuvaju.
Od nekoliko clanova Crkve LDS kada je osnovao JS do danas, manje od 200 godina 14 miliona clanova, vise od pripadnika SPCI ja sam prorok kao i Smit jer evo...samoincijativno samog sebe proglašavam prorokom...
Da li znaš šta je prethodno poljoprivrednik uradio pa potom sebe proglasio prorokom...i kada je to bilo...neki datum...
P.S. Ne pitam zbog toga što ne znam već da vidim koliko ti znaš...