Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 45.325
Za gadjenje.Da, baš sam grozan. Nastao od robova a rugam se potomku vlastele...
Za gadjenje.Da, baš sam grozan. Nastao od robova a rugam se potomku vlastele...
Kako glasi nemacka izreka?
Sacuvaj nas Boze kuge i Hrvata!
Pogledajte prilog 629264
Znaci Hrvati su dno dna. Dublje i groznije nema.
Znas ti dobro da nije izmisljena i kakvi ste.Zivis medju njima...Šteta što je ta izreka izmišljena. Da je stvarna, to bi bilo za ponos i značilo bi da su Hrvati vrh vrhova.
@tema
Kakve veze ima Vučić, predsjednik Srbije, sa događanjima u drugoj državi? Nisam znao da u Ustavu Srbije piše išta o ovlastima koje predsjednik Srbije ima izvan granica svoje države.
Znas ti dobro da nije izmisljena i kakvi ste.Zivis medju njima...
Niko se vas ne boji,nego vas se gadi.Daj onda link sa fotografijom tog natpisa pa da svi vidimo gdje to piše.
Ponavljam, za ponos je ako te se neprijatelj toliko boji. Ja bih volio da postoji taj natpis. Nažalost, ne postoji. To je srpska izmišljotina.
Niko se vas ne boji,nego vas se gadi.
ne znam.ko je taj knezevic al da se proklinje potomstvo nije u redu..cim tudje prokunes tvoje ce da strada"Tražim od Amfilohija da prokune Mila i njegovo potomstvo"
"Tražim od Amfilohija da ne dozvoli da Đukanović ispred Cetinjskog manastira nalaže badnjak. Očekujem da prokune Đukanovića", rekao je iz DF-a Milan Knežević
Izvor: Večernje novosti, subota, 28.12.2019. |
![]()
"Tražim od mitropolita Amfilohija da ne dozvoli da Đukanović ispred Cetinjskog manastira nalaže badnjak. Očekujem da prokune i Đukanovića i njegovo potomstvo. Imam pravo to da tražim u ime svih onih stradalnih ljudi koji su bili i koji će biti na ulicama da brane naše svetinje. Ne postoji nijedan razlog da naš vladika to ne uradi."
To je danas u Podgorici poručio funkcioner Demokratskog fronta Milan Knežević, reagujući na najave da bi predsednik Crne Gore mogao da prisustvuje posle 21 godine proslavi Božića u crnogorskoj prestonici. On je zatim naveo razloge zašto se mitropolitu obraća sa ovim zahtevom:
"Ja se nisam slagao sa našim vladikom kada je podržao Đukanovića i kada je živoj srpskoj vladi držao opelo i kada je neke ljude nazivao izdajnicima, ali ja znam da je Đukanović kreator sramnog zakona i da takav jedan zlotvor pravoslavnog naroda treba da bude proklet i od Boga i od naroda."
Knežević se posebno zahvalio patrijarhu Irineju i srpskom rukovodstvu na “mudrom i dostojanstvenom držanju”.
"Ovde je bilo pokušaja da se predstavi da smo otišli po nalog srpske države i da smo mi ovde neka strana ekspozitura. Ne delujemo ni po čijim nalozima već u interesu našeg naroda u Crnoj Gori", naveo je Knežević.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Шта има Мило који мој да "налаже бадњак"- СКОТ КОМУНИСТИЧКИ НЕКРШЕНИ........ олош над олошима.........
Neko ko se sveti na deci , ne moze biti hrabar, nego teska kukavica i zlikovac, koji svojim delima izaziva prezir i gadjenje.To je čisti strah. Hrvati su bili okrutni i nepobjedivi ratnici. Širom Europe vjerovalo se da su Hrvati besmrtni na bojnom polju, jer bi nastavljali boriti se čak i kada su bili teško ranjeni.
Ja bih bio izuzetno ponosan kad bi netko doista našao taj natpis i dokazao njegovo postojanje. Nažalost, nema nade za to.
НЕ! Него неко КО ЧИНИ ЗЛО - ТРЕБА ПРЕТХОДНО ДА МИСЛИ И НА СВОЈЕ ПОТОМСТВО - да не би његова деца плаћала његове свињарије...................Neko ko se sveti na deci , ne moze biti hrabar, nego teska kukavica i zlikovac koji izaziva prezir i gadjenje.
niko njima nece placati dug nego oni sami.Svako ima svoj racun.НЕ! Него неко КО ЧИНИ ЗЛО - ТРЕБА ПРЕТХОДНО ДА МИСЛИ И НА СВОЈЕ ПОТОМСТВО - да не би његова деца плаћала његове свињарије...................
Neko ko se sveti na deci , ne moze biti hrabar, nego teska kukavica i zlikovac koji izaziva gadjenje.
Samo vi radite svoj posao, dok se ne podavite u sopstvenim gownima.Sve to stvorilo je famu o Hrvatima kao strašnim i nemilosrdnim ratnicima, o čemu se i danas priča od Francuske do Švedske. Meni je to super cool priča. I Vikinzi su klali sve od reda i također danas imaju status ratničkih ikona i omiljeni su u svim medijima, od romana do filma. To bi i Hrvati trebali brendirat i snimat filmove.
Не лупетај, мајкети.............где си нашао да "свако има свој рачун"...... јбт..... као да ниси нормалан..........niko njima nece placati dug nego oni sami.Svako ima svoj racun.
Samo vi radite svoj posao, dok se ne podavite u sopstvenim gownima.
Jok nego ce tvoje dugove drugi da vraca. Mnogo si ti pametan.Не лупетај, мајкети.............где си нашао да "свако има свој рачун"...... јбт..... као да ниси нормалан..........
Ne brini ti za nas.Imas dovoljno o svom jadu da se zabavljas.Napisao bih - vi također, ali nema smisla. Vi ste odavno u gownima do guše i ne vidi se kraj tonjenja.
https://stil.kurir.rs/porodica/5730...grehove-evo-kako-se-resiti-pradedovske-kletveJok nego ce tvoje dugove drugi da vraca. Mnogo si ti pametan.
Znas koliko me je briga da ti ja trazim link.Imas gugl pa trazi.Usput, Milane od Guze, jesi li našao taj link? Nije da ti nisam dao dovoljno vremena.
To je narodno verovanje;
Znas koliko me je briga da ti ja trazim link.Imas gugl pa trazi.