Crazy-Wolf - Druzenje sa demonima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drug Vule je odlucio da se druzi sa demonima. Uputstvo za prizivanje je nasao na nekom sajtu i kasnije ce da nam ga iskopira/preprica i javljace nam svoje utiske nakon svakog rituala prizivanja. :):):)
Ajde Vuce. :)

U ybt,ja mislio da se zezas,kad ono ti stvarno otvorio temu. XD :D

Sto se tice sajta....bio si upravu,ovo jeste onaj joyofsatan sajt,samo sto ima drugo ime kad udjes u njega. z:)

Koji sajt da i ja malo napunim gace od straha...:D

Kolko sam ja video ovde nema niceg strasnog.....ako oces nesto strasno idi na sajt gde ateisti poput Lavejena lupaju sve i svasta o Satani.....prvi put kad sam video taj sajt,fascinirao me je....govori sve ono kao,Satana je zao,ubij svog nepriajtelja,bla bla....a posle poceo da lupa neke druge stvari....glupost.

Poslednja izmena od moderatora:
Jedan moj poznanik svaki dan prizivao svog učitelja istočnjačke religije kroz mantru.Posle otprilike mesec dana počeo da čuje neke glasove koje ga unemiravali ceo dan.Srećom na vreme prestao sa time.
Šta bi neko dobio prizivanjem demona,bolje da ne znam.

Jedan moj poznanik svaki dan prizivao svog učitelja istočnjačke religije kroz mantru.Posle otprilike mesec dana počeo da čuje neke glasove koje ga unemiravali ceo dan.Srećom na vreme prestao sa time.
Šta bi neko dobio prizivanjem demona,bolje da ne znam.

Pa moras imati razlog prizivanja.....to moze biti radoznalost,cisto upoznavanje,trazenje pomoci,bilo sta. :) Ali ako pritom uvredis demona,lose ti se pise... Mislim,ni ti ne bi trpeo da te neko vredja. :)

Tvoj prijatelj nije bio dovoljno iskusan u tome i nije znao kako da "odbaci" nezeljene glasove....a i to nije Satanizam,to je istocnjacka religija,a ja nemam pojma o tome.....a i posto sam tek poceo sa ovim,ne bi trebalo da popujem. xD z:)

Pa moras imati razlog prizivanja.....to moze biti radoznalost,cisto upoznavanje,trazenje pomoci,bilo sta. :) Ali ako pritom uvredis demona,lose ti se pise... Mislim,ni ti ne bi trpeo da te neko vredja. :)

Tvoj prijatelj nije bio dovoljno iskusan u tome i nije znao kako da "odbaci" nezeljene glasove....a i to nije Satanizam,to je istocnjacka religija,a ja nemam pojma o tome.....a i posto sam tek poceo sa ovim,ne bi trebalo da popujem. xD z:)

Ih bre... jos nisi ni poceo da zoves, a vec znas da ce demoni nesto da se mrste ako ih bespotrebno uznemiravas. Cekaj polako, ce vidimo... :)

Ih bre... jos nisi ni poceo da zoves, a vec znas da ce demoni nesto da se mrste ako ih bespotrebno uznemiravas. Cekaj polako, ce vidimo... :)

Haha....pa....prvo je potrebno da verujem.....znaci da jos ucim,citam.....ceeeekaj malo,kad dodjem do faze prizivanja,obavesticu te. :) A to sto sam do sad reko je deo onog sto sam do sad procitao....

Sad citam artikal o Inkviziciji.....prava bolest uma. :eek:

Pa u današnjem svetu radoznali i najviše stradaju.Zamisli da iz radoznalosti uhvatiš kabal sa strujom.
Za jednog demona uvreda može da bude i odbijanje njegove želje da ubiješ komšiju ili sebe.

Tvoj prijatelj nije bio dovoljno iskusan u tome i nije znao kako da "odbaci" nezeljene glasove....a i to nije Satanizam,to je istocnjacka religija,a ja nemam pojma o tome.....a i posto sam tek poceo sa ovim,ne bi trebalo da popujem.
Onaj ko sve zna o tome i sam je rob tome bez slobodne volje,jedino mu ostao da traži žrtve dok svoju dušu ne preda svom nalogodavcu.

Poslednja izmena:
Pa u današnjem svetu radoznali i najviše stradaju.Zamisli da iz radoznalosti uhvatiš kabal sa strujom.
Za jednog demona uvreda može da bude i odbijanje njegove želje da ubiješ komšiju ili sebe.

Onaj ko sve zna o tome i sam je rob tome bez slobodne volje,jedino mu ostao da traži žrtve dok svoju dušu ne preda svom nalogodavcu.

Ok,ovo sto si rekao protivi se svemu sto je napisano na sajtu,tako da molim te,prvo procitaj pa se onda pravi pametan... uvredio si me. xD :P >(

Poslednja izmena od moderatora:
Uglavnom nabavljao knjige i skripte pisaca koji ne pišu izmišljotine radi novaca slavnog imena i slično,već zbog istine.Stoga vrlo teško ili nikako ne možeš doći do njih jer se ne prodaju javno.Do Skripta i knjiga sam došao preko prijatelja i poznanika kroz istraživanje,koje sam uglavnom pročitao i vraćao.
Ali najjomiljenija mi je knjiga "demonska država njegove sluge i saveznici","polja zračenja" od Gabriele Witek itd,itd da ne nabrajam.

Uglavnom nabavljao knjige i skripte pisaca koji ne pišu izmišljotine radi novaca slavnog imena i slično,već zbog istine.Stoga vrlo teško ili nikako ne možeš doći do njih jer se ne prodaju javno.Do Skripta i knjiga sam došao preko prijatelja i poznanika kroz istraživanje,koje sam uglavnom pročitao i vraćao.
Ali najjomiljenija mi je knjiga "demonska država njegove sluge i saveznici","polja zračenja" od Gabriele Witek itd,itd da ne nabrajam.

Oces da kazes da je ovaj sajt osmisljen zbog novca?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back