Cradle Of Filth-POZERI ili NE?

Cradle Of Filth pozeri????????
Daj molim te,daleko je sve od toga.
Cradle Of Filth su jedini pravi iskonski predstavnici Black Metala iz V. Britanije,i ne moze jedan takav band koji jeste zaista satanisticki orijentisan da bude pozerski nastrojen.
Ja licno mrzim Cradle of Filth,i sve ostale Black Metal bandove,ali ti satanisti su barem iskerni u svom sviranju.Nisu kao Marilyn Manson,Therion,ili Nightwish koji jesu pozeri.

Neki ih smatraju pozerima, neki ne...
Dany Filth je bash poseban i jako pametan djecharac...
Neki tvrde da su se prodali, neki ne..
Meni su oni jedno veliko pozorishte.
Po meni, jako kvalitetna muzika i textovi, Sve i te kako ima smisla za razliku od miliona drugih black metal bandova.
Sve JAKO dobar band i voleo bih da ih pogledam uzivo.

Dont_Break_The_Oath:
Cradle Of Filth su jedini pravi iskonski predstavnici Black Metala iz V. Britanije,i ne moze jedan takav band koji jeste zaista satanisticki orijentisan da bude pozerski nastrojen.
Ja licno mrzim Cradle of Filth,i sve ostale Black Metal bandove,ali ti satanisti su barem iskerni u svom sviranju.Nisu kao Marilyn Manson,Therion,ili Nightwish koji jesu pozeri.
Pa ovako,...rekla :D bih da si vecinom u pravu,ali za Nightwish mogu da ti kazem da nikako nisu Satanisti,cak su Hriscani...takodje i za Therion...A Manson jeste satanista,mada to ne pokazuje u javnosti...tek kada se to detaljno pogleda u njegovim Textovima vidis...

Agent Orange:
Neki ih smatraju pozerima, neki ne...
Dany Filth je bash poseban i jako pametan djecharac...
Neki tvrde da su se prodali, neki ne..
Meni su oni jedno veliko pozorishte.
Po meni, jako kvalitetna muzika i textovi, Sve i te kako ima smisla za razliku od miliona drugih black metal bandova.
Sve JAKO dobar band i voleo bih da ih pogledam uzivo.
Jako mi je drago sto zelis da ih pogledas uzivo...ja se nadam da cemo to cak uskoro i uspeti.Kruze neke glasine da Cradle dolazi u BG,pa onda... :twisted:

veoma je diskutabilno iz kog se ugla posmatra!!!
cradle su jezivo-dobri! :wink: a sto se tice nightwisha,theriona & co. SRAM DA VAS BUDE TJ DONT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x ONI SU SADA POZERI STO JEST-JEST TRAJA SE OBLACI KO AMERICKA KU*RVAJA ALI MENE MUZIKA ZANIMA A ISTINA JE DA POGODE 2 MUVE 1 UDARCEM...bozanstvena klassika i prodoran metal

The Black Goddess:
Dont_Break_The_Oath:
Pa ovako,...rekla :D bih da si vecinom u pravu,ali za Nightwish mogu da ti kazem da nikako nisu Satanisti,cak su Hriscani...takodje i za Therion...A Manson jeste satanista,mada to ne pokazuje u javnosti...tek kada se to detaljno pogleda u njegovim Textovima vidis...

To su gluposti.Therion i Nightwish,te finsko-svedske skole takozvanog metala nemaju svoje opredeljenje po verskoj osnovi,a Manson nije satanista ma koliko njegovi tekstovi govorili o tome.
Pa poslusaj Mercyful Fate,gde se otvoreno govori o satanizmu bez dlake na jeziku,a nisu satanisti,kao i milion drugih grupa.
Cradle Of Filth jesu satanisti,to je dokazano,i nije dzabe Danny predvodnik satanistickog pokreta u Suffolku.Jer cemu toliki rat onda izmedju Dimmu Borgir i njega tolike godine,prosto zele da ubiju jedni druge.

Lano, dete, koliko si tema otvorila? Ima li 15? :lol:

Cradle...Cradle... :lol: Hvala bogu pa sam potpuno operisana od njih, bila i ostala. Ima par pesmica koje mi se svidjaju i nista vise...da, Dany mi je prilicno sladak...da li su pozeri...ne znam...ne zanima me...jednostavno su prenaglaseni, sva ta sminka, morbidnost, horor...ali, to je ono sto oni jesu...DEAD GIRLS DON'T SAY NO :P :)

Back