CPU 100% - RAM 60-100% POMOĆ

mirja333

Početnik
Poruka
15
Nedavno sam kupio jeftin laptop koji sam planirao da koristim samo za pretraživanje i da ponekad odgledam neku seriju. U pitanju je ASUS - Intel Celeron N4000 1.10 up to 2.60.- Intel UHD Graphics 600 - 4 GB RAM - Windows 10 home - 64bit.
Svjestan sam toga da su specifikacije očajne i da ne mogu da očekujem ništa posebno. Ali da mi CPU konstantno kad nešto radim na laptopu bude u 100%?
Otvorim yt, zakuca ga u 100%, otvorim pretraživač i opet ga zakuca u 100%. Šta god radim zakuca ga u 100%. Ne znam što mi je činjeti sa ovim sranjem, dal da ga bacim kroz balkon ili možda postoji neka mogućnost opravke?

:)

Prilozi

• Snimak ekrana (6).png
    Snimak ekrana (6).png
    134,7 KB · Pregleda: 16
Nedavno sam kupio jeftin laptop koji sam planirao da koristim samo za pretraživanje i da ponekad odgledam neku seriju. U pitanju je ASUS - Intel Celeron N4000 1.10 up to 2.60.- Intel UHD Graphics 600 - 4 GB RAM - Windows 10 home - 64bit.
Svjestan sam toga da su specifikacije očajne i da ne mogu da očekujem ništa posebno. Ali da mi CPU konstantno kad nešto radim na laptopu bude u 100%?
Otvorim yt, zakuca ga u 100%, otvorim pretraživač i opet ga zakuca u 100%. Šta god radim zakuca ga u 100%. Ne znam što mi je činjeti sa ovim sranjem, dal da ga bacim kroz balkon ili možda postoji neka mogućnost opravke?
Koristi Chrome, a ne Edge!

Probao sam i sa drugim pretraživačima i isto je, ako ne i gore od ovoga. Čak sam reinstalirao Windows par puta i ništa, sve na istom. Čak kad ne radim ništa osim što mrdam miš lijevo desno, raste mi cpu do 100%

Krstini Milijarderi će se smeju ovom pitanju: jel si instalirao originalni ili hakovani sa rootkitovima?
Imao sam ja te bisere, instaliraš sistem sa torenta a već nešto "usporilo" pre prvog drajvera za matičnu...
Pa lepo skinuh sa Microsoftovog sajta lokalizovani disk samo ukucaš serijski broj sa nalepnice

Back