Cпецијалци РОСУ претукли двојицу српских младића

Možda su bili u patroli panduri, i naišli na ovih dvojicu koji voze dva na sat ispred njih, i pomislili da ih namerno provociraju. To nije nemoguć scenario, naročito što su momci od početka insistirali na tome da su "vozili polako".

(Kao što i ja pomislim kad žurim i u nekoj uskoj ulici neko ispred mene vozi kao puž)
Ne kaki više ti si diskvalifikovan po svim stavovima polemike o ovome.

Komplikovano je samo za tebe jer ti ne živiš na Kosovu kao JA.
TVOJ KLASIČNI BULŠIT KOJI NE VREDI NI SEKUND ČITANJA.
Znači nije komplikovano maltretiraju vas patriote koji vas navodno čuvaju Rambo Radoičić i onaj drugi maltretiraju vas prištinske vlasti i ti kažeš komlikovano je za mene koji ne živim dole kao ti? e neško neško

Šiptari kao razlog njihovog prisustva na severu Kosova(policija njihova) navode kriminalne strukure koje tamo vladaju i ti kao neko iz tih krajeva si sam u jednom momentu priznao da te krimi strukture oličene u ona dva junaka(Veselinović-Radoičić) terorišu Srbe na severu Kosova pa jedan od Oliverovih dželata se skoro slikao tj.snimao kao Rambo negde kod Zvečana valjda gde poručuje Srbima ovo a onim drugima ne znam šta...ni jedna država na svetu a prištinske vlasti veruju da to jesu neće da toleriše hajduke i krimi razbojnike na svojoj teritoriji,komplikovano Neško
Ta dva Vučićeva kriminalca odavno žive u Srbiji i ne dolaze na KiM tako da je taj izgovor baš glup.

Poslednja izmena:
Kako ne dolaze Rambo Radoičić se slikao u ratnoj zelenoj uniformi kao Zelenski skoro na severu Kosova kad je slao poruku tamošnjim Srbima a i onim drugima kako je tada rekao
Jedno pojavljivanje i slikanje tog kriminalca negde na KiM-u ne može biti razlog represije i prebijanja ljudi bez privođenja i jasne optužnice . Da baš tako nešto postoji u pravnim državama na koje se pozivaš.

Koje su to sile delovale na pojedince ovde, teško detinstvo , radijacija , možda hrana, da navijaju za tamnu zonu sveta, šupak sveta, gde vlada kriminal, trgovina robljem, organima, narkoticima , ne postoji ni jedna privredna grana a o kulturi da ne pišem , najveći kulturni uspeh su postigli kada je Bjelo Dugme komponovalo pesmu na njihovom jeziku, sama EU ne želi da im uvede vize da bi sebe zaštitila , pa čak i svinje ne zalaze u te krajeve .

Poslednja izmena:
Jedno pojavljivanje i slikanje tog kriminalca negde na KiM-u ne može biti razlog represije i prebijanja ljudi bez privođenja i jasne optužnice . Da baš tako nešto postoji u pravnim državama na koje se pozivaš.

netačno,to su jako povezani procesi pomenute krimi strukture su jako odgovorne za tešku situaciju tih ljudi tamo pitaj neška,ustvari nemoj on mlati praznu slamu i pravi se blesav baš kao ti

netačno,to su jako povezani procesi pomenute krimi strukture su jako odgovorne za tešku situaciju tih ljudi tamo pitaj neška,ustvari nemoj on mlati praznu slamu i pravi se blesav baš kao ti
Место да нападају криминалне структуре туку рендом цивиле

како је корисна та шиптарска полиција :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Back