Šiparska policija bi po ustavu čak i šiptarskom morala znati Srpski,Šta nije ti jasno?Mozda su samo trazili mobilni a nisu znali siptarski, da objasne specijalcima.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Šiparska policija bi po ustavu čak i šiptarskom morala znati Srpski,Šta nije ti jasno?Mozda su samo trazili mobilni a nisu znali siptarski, da objasne specijalcima.
Ne kaki više ti si diskvalifikovan po svim stavovima polemike o ovome.Možda su bili u patroli panduri, i naišli na ovih dvojicu koji voze dva na sat ispred njih, i pomislili da ih namerno provociraju. To nije nemoguć scenario, naročito što su momci od početka insistirali na tome da su "vozili polako".
(Kao što i ja pomislim kad žurim i u nekoj uskoj ulici neko ispred mene vozi kao puž)
Ja dobro znam da si u debelom problemu sa razumevanjem Srpskog opstanka na okupiranoj teritoriji dela Srbije.Ako je tebi "satanizovanje" što sam rekao da to možda nije cela priča, bez ikakvih optužbi bilo koga, onda ti imaš veliki problem i ne znaš značenje te reči.
Po kom ustavu ?Šiparska policija bi po ustavu čak i šiptarskom morala znati Srpski,Šta nije ti jasno?
Srbi koji ne provociraju policiju nemaju problema.Ja dobro znam da si u debelom problemu sa razumevanjem Srpskog opstanka na okupiranoj teritoriji dela Srbije.
Znači nije komplikovano maltretiraju vas patriote koji vas navodno čuvaju Rambo Radoičić i onaj drugi maltretiraju vas prištinske vlasti i ti kažeš komlikovano je za mene koji ne živim dole kao ti? e neško neškoKomplikovano je samo za tebe jer ti ne živiš na Kosovu kao JA.
TVOJ KLASIČNI BULŠIT KOJI NE VREDI NI SEKUND ČITANJA.
Ta dva Vučićeva kriminalca odavno žive u Srbiji i ne dolaze na KiM tako da je taj izgovor baš glup.Šiptari kao razlog njihovog prisustva na severu Kosova(policija njihova) navode kriminalne strukure koje tamo vladaju i ti kao neko iz tih krajeva si sam u jednom momentu priznao da te krimi strukture oličene u ona dva junaka(Veselinović-Radoičić) terorišu Srbe na severu Kosova pa jedan od Oliverovih dželata se skoro slikao tj.snimao kao Rambo negde kod Zvečana valjda gde poručuje Srbima ovo a onim drugima ne znam šta...ni jedna država na svetu a prištinske vlasti veruju da to jesu neće da toleriše hajduke i krimi razbojnike na svojoj teritoriji,komplikovano Neško
Kako ne dolaze Rambo Radoičić se slikao u ratnoj zelenoj uniformi kao Zelenski skoro na severu Kosova kad je slao poruku tamošnjim Srbima a i onim drugima kako je tada rekaoTa tdva Vučićeva kriminalca odavno žive u Srbiji i ne dolaze na KiM tako da je taj izgovor baš glup.
Jedno pojavljivanje i slikanje tog kriminalca negde na KiM-u ne može biti razlog represije i prebijanja ljudi bez privođenja i jasne optužnice . Da baš tako nešto postoji u pravnim državama na koje se pozivaš.Kako ne dolaze Rambo Radoičić se slikao u ratnoj zelenoj uniformi kao Zelenski skoro na severu Kosova kad je slao poruku tamošnjim Srbima a i onim drugima kako je tada rekao
Većina uhapšenih i maltretiranih Srba na Kosovu od proglašenja nezavisnosti do danas su krimosi.Srbi koji ne provociraju policiju nemaju problema.
Čoveka koji proizvodi vino nazivaš kriminalcem jer se sastao sa predsednikom svoje zemlje.Većina uhapšenih i maltretiranih Srba na Kosovu od proglašenja nezavisnosti do danas su krimosi.
Eno onaj što mu navodno oteli vino odmah potom otišao da se fotka sa Vučićijem.
Taj će sutra ako treba i sa Šiptarima da se sastane.Čoveka koji proizvodi vino nazivaš kriminalcem jer se sastao sa predsednikom svoje zemlje.
Debilizam na kub.
Da, on nije znao da mora da prijavi vinariju i plati porez.Eno onaj što mu navodno oteli vino odmah potom otišao da se fotka sa Vučićijem.
Kriminalci ne znaju za naciju.Taj će sutra ako treba i sa Šiptarima da se sastane.
U pitanju je profit a ne patriotizam.
Jedino toj priči nedostaje to da Albancima ne pada na pamet da prijavjuju vinariju, niti bilo šta slično i plaćaju porez. U toj nergulisanoj zoni zakoni postoje jedino iz voluntarističkih razloga.Da, on nije znao da mora da prijavi vinariju i plati porez.
Dešava se to svakom čoveku.
Zato će teško biti primljeni u EU.Jedino toj priči nedostaje to da Albancima ne pada na pamet da prijavjuju vinariju i plaćaju porez. U toj nergulisanoj zoni zakoni se ne poštuju .
Neće biti primljeni u Eu pre svga zato što to nije priznata država u UN a i samih 5 članica unije je ne priznaju.Zato će teško biti primljeni u EU.
Sve balkanske zemlje pate od toga u nekom stepenu.
posto ga je Vucic izdao, morace da se sastane jer od toga zivi..Taj će sutra ako treba i sa Šiptarima da se sastane.
U pitanju je profit a ne patriotizam.
Niko nece biti primljen u EU, a Kosovo hoce u NATOZato će teško biti primljeni u EU.
Sve balkanske zemlje pate od toga u nekom stepenu.
Jedno pojavljivanje i slikanje tog kriminalca negde na KiM-u ne može biti razlog represije i prebijanja ljudi bez privođenja i jasne optužnice . Da baš tako nešto postoji u pravnim državama na koje se pozivaš.
Место да нападају криминалне структуре туку рендом цивилеnetačno,to su jako povezani procesi pomenute krimi strukture su jako odgovorne za tešku situaciju tih ljudi tamo pitaj neška,ustvari nemoj on mlati praznu slamu i pravi se blesav baš kao ti
Bugari nisu "niko"!Niko nece biti primljen u EU, a Kosovo hoce u NATO