Cпецијалци РОСУ претукли двојицу српских младића

nesko101

Elita
Poruka
15.565

СПЕЦИЈАЛЦИ РОСУ претукли двојицу српских младића: Обојица хоспитализовани​

Специјалци полиције тзв. Косова из јединице РОСУ у селу Јошаница код Лепосавића малтретирали су и нанели телесне повреде младићима српске националности Л. Ђ. (23) и Ђ. М. (24), који живе у том селу.​

Они се налазе на одељењу хирургије у КБЦ у Северној Митровици и њихово стање је под надзором, али за сада се осећају добро.
Како је за Косово онлајн потврдио Ђ. М, он је Л.Ђ. су се аутомобилом кретали полако, када су их припадници Росу зауставили и извукли уз аутомобила, а затим почели да ударају у главу.

„Нешто око 19.30 кренули смо полако колима кроз село да тражимо мој изгубљени телефон. Возио сам полако када су на пресрела два џипа из којих је изашло око осам униформисаних специјалаца. Пришли су извукли нас из кола и почели да малтретирају. Ударали су нас у главу у ребра и када су схватили да овде живимо пустили су нас да одемо кућама. Обојица смо у болници на хирургији, боле нас ребра, али за сада смо добро на посматрању“, казао је Ђ. М.

Младићи на кућном лечењу

Српски младићи Л. Ђ. (23) и Ђ.М. (24), којима су припадници косовске специјалне јединице у селу Јошаница нанели телесне повреде, пуштени су на кућно лечење из Клиничко-болничког центра у Северној Митровици.

Дежурни хирург у тој установи Никола Радојичић изјавио је за Косово онлајн да су они пуштени после пружене лекарске помоћи.

„Синоћ у касним вечерњим сатима на наше одељење примљена су два пацијента са повредама главе. Након прегледа и дијагностике уз консултације са психијатром они су данас послати на кућно лечење“, рекао је Радојичић.

Како је за Косово онлајн потврдио Ђ.М, он и Л.Ђ. су се синоћ аутомобилом кретали полако, када су их припадници полиције зауставили и извукли уз аутомобила, а затим почели да ударају у главу и ребра.
https://srbin.info/pocetna/aktuelno...jicu-srpskih-mladica-obojica-hospitalizovani/
Ovo govori sve da Srbi na Kosovu pošto ih je izdala država Srbija moraju sami kupovati borbene dronove i loviti šiptarske teroriste po Severu Kosova kao Rusi naciste po Ukrajini .Amin.

Nešto se meni u toj priči ne uklapa.

Mora da je bilo još nešto osim toga "vozili smo polako kolima i tražili mobilni telefon". Ko još kolima traži izgubljeni mobilni telefon?

Da li se vama čini da ovo nije cela priča?
Da ima nešto kriminalno kod tih mladića šiptari bi jedva čekali da objave a ne da čekaju na tebe da satanizuješ poštene Srbe.

Da ima nešto kriminalno kod tih mladića šiptari bi jedva čekali da objave a ne da čekaju na tebe da satanizuješ poštene Srbe.
Šiptari kao razlog njihovog prisustva na severu Kosova(policija njihova) navode kriminalne strukure koje tamo vladaju i ti kao neko iz tih krajeva si sam u jednom momentu priznao da te krimi strukture oličene u ona dva junaka(Veselinović-Radoičić) terorišu Srbe na severu Kosova pa jedan od Oliverovih dželata se skoro slikao tj.snimao kao Rambo negde kod Zvečana valjda gde poručuje Srbima ovo a onim drugima ne znam šta...ni jedna država na svetu a prištinske vlasti veruju da to jesu neće da toleriše hajduke i krimi razbojnike na svojoj teritoriji,komplikovano Neško

Šiptari kao razlog njihovog prisustva na severu Kosova(policija njihova) navode kriminalne strukure koje tamo vladaju i ti kao neko iz tih krajeva si sam u jednom momentu priznao da te krimi strukture oličene u ona dva junaka(Veselinović-Radoičić) terorišu Srbe na severu Kosova pa jedan od Oliverovih dželata se skoro slikao tj.snimao kao Rambo negde kod Zvečana valjda gde poručuje Srbima ovo a onim drugima ne znam šta...ni jedna država na svetu a prištinske vlasti veruju da to jesu neće da toleriše hajduke i krimi razbojnike na svojoj teritoriji,komplikovano Neško
Uvek nadjes izgovor
Da bas se siptari bore da spasu sever od srbijanskog terora

Jadni Srbi pod srpskim terorom, moraju zabrinuti Albanci da ih spasavaju muahahahhaa :hahaha::hahaha::hahaha:
već sam rekao da je situacija tamo komplikovana kriminalne strukture one dvojice terorišu i ubijaju ljude tamo,ništa to nije smešno ali ko će to tebi objasniti,a to daje prištinskim vlastima izgovor da delaju

Ako je tebi "satanizovanje" što sam rekao da to možda nije cela priča, bez ikakvih optužbi bilo koga, onda ti imaš veliki problem i ne znaš značenje te reči.

Mozda su samo trazili mobilni a nisu znali siptarski, da objasne specijalcima.
Možda su bili u patroli panduri, i naišli na ovih dvojicu koji voze dva na sat ispred njih, i pomislili da ih namerno provociraju. To nije nemoguć scenario, naročito što su momci od početka insistirali na tome da su "vozili polako".

(Kao što i ja pomislim kad žurim i u nekoj uskoj ulici neko ispred mene vozi kao puž)

Komplikovano je samo za tebe jer ti ne živiš na Kosovu kao JA.
TVOJ KLASIČNI BULŠIT KOJI NE VREDI NI SEKUND ČITANJA.

Back