Čović pozvao Vujoševića u KSS!

Smarti

Buduća legenda
Moderator
Poruka
40.461
Duško Vujošević pozvan je od strane Nebojše Čovića da bude deo Košarkaškog saveza Srbije (KSS).

Čović je pozvao Vujoševića da se priključi KSS-u, kojeg je on predsednik, u emisiji "Kida Show".

Vujošević i Čović prvi put su posle deset godina bili zajedno u jednoj emisiji, a tema je bilo mnogo.

Čović je, govoreći o Savezu, rekao da "rezultati reprezentacije ne mogu da pokriju ono što ne valja u Savezu", te pozvao na promene.

"Ne znam da li ste vas dvojica saglasni, mi se zovemo zemljom košarke, ali mi padamo, naša košarka pada. Mi ne smemo da dozvolimo da padamo kao u slobodnom padu. Kao kamen. To moramo da zaustavimo", rekao je Čović i podsetio na važnost mlađih selekcija i pozvao Vujoševića da dođe i pomogne kao trener.

U emisiji je bio i selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić, koji je predložio da Vujošević radi sa mlađim kategorijama.

Da li će se to obestiniti, ostaje da vidimo...

https://www.b92.net/sport/kosarka/srpska-kosarka/85173/covic-pozvao-vujosevica-u-kss/vest

....................

Dule se naljutio što mu grobari nisu dali kartu ....

Duško Vujošević: Partizanova je sramota što ja moram da kupujem karte za utakmice

... a to Čović itekako koristi :)

Sad će opet biti kuknjave od strane komšija kako je i ovo namešteno :hahaha1:

Није, само је већа фукара од овог, јер Човић нема у ком режиму није био. Сећам га се врло добро.
Ja se nešto ne sećam da Čović imao nešto što se tiče Partizana a za Duleta se ja i te kako sećam kad je bio trener Crvene Zvezde pa onda posle prešao u Partizan.

Mislim da je Dule u ovom slučaju ispao mnogo veća fukara i da je ovim razočarao mnoge grobare koji su se kleli ili se i dalje kunu u njega.

Ja se nešto ne sećam da Čović imao nešto što se tiče Partizana a za Duleta se ja i te kako sećam kad je bio trener Crvene Zvezde pa onda posle prešao u Partizan.

Mislim da je Dule u ovom slučaju ispao mnogo veća fukara i da je ovim razočarao mnoge grobare koji su se kleli ili se i dalje kunu u njega.
Ја причам о колективном учинку Човића, његовој каријери, Партизан је комплетно небитан у тој причи, осим када буде дошло време за неке веће манифестације и рад за "службу" као што то Звезда ради

jasu nam sport ovi strucnjaci 30 godina, saltali se po potrebi dok se mi pobismo medju sobom. i gde smo posle 30 godina? nije valjalo, ajde secam se ja kako je bilo, pa opet na kratko je valjalo pa opet nije, pa nije i tako u krug.

ja ne vidim oslobodjenje od ovakvih ljudi. naravno, priznajem njihovu sportsku strucnost, jer opet, poznajemo se 30 godina.
zato kazem, nema tu spasa nama sa ovakvim mentalitetom jos barem 10 godina
:kafa:

Ја причам о колективном учинку Човића, његовој каријери, Партизан је комплетно небитан у тој причи, осим када буде дошло време за неке веће манифестације и рад за "службу" као што то Звезда ради
Partizan je itekako bitan jer bivši trener Partizana gleda da sarađuje sa čovekom kojeg većina ljudi iz Partizana ne može da smisli

Dule je car i nije lice sa poternice, Covic je krimos koji je kriminalizovao kosarku i svoja dva kluba, tj pretvorio ih u propagandnu kriminalno-politicku organizaciju. To bi prvo trebalo da smeta vama zvezdasima, umesto sto poredite jednog od nasih boljih kosarkaskih trenera sa covekom koji predstavlja ono najgore u nasem drustvu.
Dule jeste jedan od onih trenera koje stvarno cenim i poštujem i baš zbog toga me je i začudilo da je on pristao da sarađuje sa Čovićem.

Ako je pristao, a za to ne znam (snimak necu da gledam jer ne bih da zagadjujem svoje misli slusajuci Covica), onda je to zbog sujete, posto su svi nasi veliki i iole veci treneri odreda jako sujetni.
E o tome se radi ... sujeta jer je skoro bila činjenica u vezi nekih karata .. e sad .. koliko tu pumpaju mediji, a koliko je stvarno istine .. Bog zna

Back