- Poruka
- 2.942
Jao pa ovo nema smisla stvarno! Nekada su se olimpijske igre odrzavale pod geslom "chovek vs priroda" i takmichari su morali da budu goli! Jedino je otpor takmicharevog tela bio prepreka. Sad su uveli kojekakva chuda u vidu kupatjih koji smanjuju trenje vode. Atletichari briju dlake sa nogu... Kakav bre doping onda? Sad zamislite da se ponovo vrati to prvobitno nachelo... Zamislite samo skok u dalj, bacanje kugle, 100m sa preponama, skok sa motkom, pa za koju se uhvati ... Josh proshirili na sah, domine, matematika... Dobro bi im doslo da idu rasteretjeni, sta kazete, a?
P.S. Molim Infidel-a (eng. nevernik) da se ne bechi (1000 shock-era kao komentar) na ovaj "highlight" od mene. Nastavi da gledash onog Havijera Potera po milioniti put, lep film za dete mentalnog sklopa do 5 godina, (imam Gremline i strumpfove moze oni? jao ima bata i snorkijevce, secas se sigurno: Katica, Zvezdan i Tuta,e pa sad malo oko Tute neshto...)
P.S. Molim Infidel-a (eng. nevernik) da se ne bechi (1000 shock-era kao komentar) na ovaj "highlight" od mene. Nastavi da gledash onog Havijera Potera po milioniti put, lep film za dete mentalnog sklopa do 5 godina, (imam Gremline i strumpfove moze oni? jao ima bata i snorkijevce, secas se sigurno: Katica, Zvezdan i Tuta,e pa sad malo oko Tute neshto...)