Čovek se utopio nakon što je izgurnut sa trajekta jer je stigao prekasno

Sensei

Master
Moderator
Poruka
63.672
Grčka je nedavno bila šokirana tragičnom smrću muškarca koji se utopio u vodama Mediterana nakon što ga je posada feribota gurnula jer je ušao na brod u poslednjem trenutku.

Incident se dogodio u luci Pirej, u blizini grčke prestonice Atine. Na snimcima CCTV-a se vidi čovek kako trči niz rampu trajekta Blue Horizon, baš kada se sprema da napusti luku.

U ovom trenutku, brod je još uvek povezan sa dokom, ali dok dva člana posade pokušavaju da spreče čoveka da se ukrca, rampa za ukrcavanje se povlači i čovek pada u procep između trajekta i luke.

U ovom trenutku, izgleda da posada ne čini apsolutno ništa da pomogne čoveku, koji se očigledno bori. Čamac jednostavno nastavlja svoje putovanje do ostrva Krit, pre nego što mu lučke vlasti narede da se vrati u Pirej.

Nejasno je koliko je vremena prošlo dok obalska straža konačno nije stigla, ali jedno je sigurno – dok su ga izvukli iz vode, čovek je bio bez svesti, a kasnije je proglašen mrtvim.

1694205767182.png
 
pa da, bezobrazan nacisto!
oce da udje na brod a zakasnio je. Normalno je da nece da ga puste. Sta je mislio? Da tek tako bahato naskace na brod u poslednjem trenutku.
normalno, Grčka je jedna ozbiljna zemlja nije ko naša pa da možeš da radiš šta hoćeš a da niko ništa ne sme da ti kaže a kamoli uradi
 
siguran samn da im nije palo na pamet da će da upadne u more
Planeta idiota. Ko danas zna prostu fiziku - ako pogledas na slici, rampa se savija na dole na kraju, znaci cim je rampa sisla s obalskog uporista, onom ko je stajao na njoj je samo nestalo tlo pod nogama. Nisu mi jasni ti likovi koji tu rade a to ne znaju. Od 2000tih na ovamo ja sam se mrdao iz recenice u recenicu

1. iditots may kill you
2. idiots will kill you

od 2020
3. Idiots kill !!!
 
kad su ga gurali još je rampa bila povezana sa dokom. Pitanje je (nisam gledao snimak) da li su uopšte ukapirali da je pao u more? A i da jesu, pretpostavljam da su mislili da će da se lako izvuče?
Znali su i kakav je plivac 🤨 Pa i da je bio plivac trajekt kad krene uzburka more za sobom i sam prozor je jeziv. Mozda je covek bio stariji, mozda se uplasio, mozda mozda.. Covek je mrtav a portiri umesto da postanu heroji, pozivajuci se na politiku firme ubise coveka,
 
Znali su i kakav je plivac 🤨 Pa i da je bio plivac trajekt kad krene uzburka more za sobom i sam prozor je jeziv. Mozda je covek bio stariji, mozda se uplasio, mozda mozda.. Covek je mrtav a portiri umesto da postanu heroji, pozivajuci se na politiku firme ubise coveka,
Pa sad kad je gotovo i sami Grci viču faul...
 
s jedne strane posada sigurno nema dozvolu da prima ikog bez karte...s druge strane - ubili su čovjeka.

znam da se zove policija u ovakvim slučajevima ali ovde je ferry baš na samom odlasku...

edit: također još jedan detalj, rampa se prvo mora dignuti u vertikalu i zatvoriti ulaz šta ovde nije bio slučaj, ferry kreće a rampa još u horizontali.
 
Poslednja izmena:

Back
Top