Čovek se pretvara u crnog vanzemaljaca uklanjanjem nosa, gornje usne ...

Nije. Elipsasta. Jajasta je. Menja čak i oblik prilikom jačeg udara...

Ali u 2d je krug.... Ali živimo u svetu više od 3 dimenzije...valjda, pošto možda je sve samo jedna dimenzija....
Ne zbunjuj na Zanimljivostima ha ha ha...to pisi na Nauci...vidis da mi je Enina zbunjena,a evo i ja sam,sad ima drustvo..znam da je za ragbi jajolika ..ostale znam da su okrugle

Nezz.ne volim fiziku.
Ni ona tebe očigledno....A sve je fizika, u ovom našem svetu. Nešto i hemija. Nešto i samo matematika.

Iako je sve u univerzumu, energija, frekvencija i vibracija. Jedna komplikovana puknuta nauka....

A lopta se samo samo transformiše kad pukne, možeš je i zalepiti i ponovo upotrebiti posle?

Ne zbunjuj na Zanimljivostima ha ha ha...to pisi na Nauci...vidis da mi je Enina zbunjena,a evo i ja sam,sad ima drustvo..znam da je za ragbi jajolika ..ostale znam da su okrugle
Koje boje je pak? Pardon oblika? Isto je predmet lopta. Iako je skroz drugog materijala. Ista mu je funkcija.

Pa rekla si šta si imala, o ovom izmučenom crncu, pa eto malo lupetamo zanimljivo....

Temu koju možeš da istražiš je kuda vodi reparacija crnačkih dugova? Dugovi se najviše odnose prema ropstvu...Novom ekonomskom i političkom poretku?
Gledah nekog profesora na RT malopre....

Izmenih poruku iznad....

Pa ono ko taj crnac tako je i lopta zanimljiva, ili je pak lopta i zanimljivija....
Zanimljivo koliko je ta lopta zaludela ljude....bilo pak, ili od vlakna...

Custom-Logo-Printed-Rubber-Ice-Hockey-Puck-for-Sports-Events.jpg

Evo puck je skoro pa krug.... gumena loptica. čak i pak...

Slika made in china....

Jeste.Mozda je dobar covjek.

Mislim da niko normalan ne bi to tako uradio da skrene na sebe paznju,on je bolestan a i oni koji su radi love pristali sve to da mu rade...
Dva prsta zdrava amputirat.

Svidja mi se sto imaju slobodu.U nas to nije tako.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:

Back