Čovek se pretvara u crnog vanzemaljaca uklanjanjem nosa, gornje usne ...

Sensei

Master
Moderator
Poruka
89.843
Entoni Lofredo, 32-godišnji Francuz koji želi da bude „crni vanzemaljac“, uklonio je nos u Španiji, gde je to legalno, piše Miror.

Takođe mu je odsečena gornja usna a pokrio je celo telo - uključujući i očne jabučice - tetovažama u okviru njegovog projekta @the_black_alien_project na Instagramu.

main-qimg-321a3df44767943978594f7138c895e1-lq.jpg

Pogledajte i temo o ženi koja želi da postane znaj
https://forum.krstarica.com/threads...ao-ljudsko-bice-sto-joj-je-i-bio-cilj.930903/

On je 2017. rekao za francuski list Midi Libre: „Od malih nogu sam bio strastven za mutacije i transformacije ljudskog tela.

„Kliknuo mi je dok sam radio u obezbeđenju.

„Shvatio sam da ne živim svoj život onako kako sam želeo. Prekinuo sam sve sa 24 godine i otišao u Australiju.

„Postalo je normalno, čak i nesvesno, da stalno razmišljam o svojim planovima za narednih nekoliko meseci.

an.jpg

Entoni Lofredo, 32-godišnji Francuz koji želi da bude „crni vanzemaljac“, uklonio je nos u Španiji, gde je to legalno, piše Miror.

Takođe mu je odsečena gornja usna a pokrio je celo telo - uključujući i očne jabučice - tetovažama u okviru njegovog projekta @the_black_alien_project na Instagramu.

Pogledajte prilog 1060594

Pogledajte prilog 1060594
Sve vise ludih,Gospode...

On je bolestan,neuracunljiv,ko prihvata njegov izbor bolesniji je od njega,mislim na lekare...
Jel nekog povredio ,jel nekog ubio ?
Ne prihvatam niciji izbor zato sto se ne mesam u tudje zivote.
Sve dok me neko ne dira ne povredjuje nek radi sta hoce sa svojim zivotom i izborom.

Back