Čovek pao...

Urwald

Aktivan član
Poruka
1.890
Nisam siguran koliko je ovo česta pojava, međutim čujem sa vremena na vreme za ovakve slučajeva.
Ovo može da se desi i najboljima od nas, čak se i meni desilo nekih 2-3 puta 😗

Dakle, da li vam se otkazuje erekcija pri pokušaju stavljanja kondoma?
Da li ste čuli/imali iskustva sa ovim problemom?
Kako lepša polovina reaguje na ovako nešto, da li podržavate partnera u ovim situacijama, da li kada se ovako nešto desi uzimate stvari u svoje ruke ili ste možda više za neku verbalniju varijantu kako bi se problem rešio?

Nisam siguran koliko je ovo česta pojava, međutim čujem sa vremena na vreme za ovakve slučajeva.

Kako lepša polovina reaguje na ovako nešto, da li podržavate partnera u ovim situacijama, da li kada se ovako nešto desi uzimate stvari u svoje ruke ili ste možda više za neku verbalniju varijantu kako bi se problem rešio?
Zna mi se to desavati,cim odma cim stavim kondom,al produzim malo predigru pa se sve opet vrati na normalu

Главу спашавају.

Znam brate, ali sve što je dobro ujedno je i zabranjeno. Nemoj da se drogiraš jer kad se navučeš postaješ krpa. Nemoj da se navučeš ni na alkohol jer kad piješ postaneš krpa. Nemoj da se biješ jer eto ode nos, ode vilica. Nemoj da se yebeš bez kondoma jer će dete da zacvili ili ćeš da se raspadneš od side. Nemoj da hodaš mračnim zabačenim ulicama jer će banditi i lopovi da ti jebu majku. Nemoj da igraš igrice jer gubiš vreme. Nemoj da jedeš dok ne prsneš jer ćeš da se podgojiš kao krmak. Nemoj da kradeš jer policija vreba i sledi zatvor gde će da te siluju.

Od svega navedenog, jedino mi za jelo nije žao, vegan sam i nikad nisam bio sklon jelu, sve ostalo je ograničeno faktorima i ubija zabavu.

Znam brate, ali sve što je dobro ujedno je i zabranjeno. Nemoj da se drogiraš jer kad se navučeš postaješ krpa. Nemoj da se navučeš ni na alkohol jer kad piješ postaneš krpa. Nemoj da se biješ jer eto ode nos, ode vilica. Nemoj da se yebeš bez kondoma jer će dete da zacvili ili ćeš da se raspadneš od side. Nemoj da hodaš mračnim zabačenim ulicama jer će banditi i lopovi da ti jebu majku. Nemoj da igraš igrice jer gubiš vreme. Nemoj da jedeš dok ne prsneš jer ćeš da se podgojiš kao krmak. Nemoj da kradeš jer policija vreba i sledi zatvor gde će da te siluju.

Od svega navedenog, jedino mi za jelo nije žao, vegan sam i nikad nisam bio sklon jelu, sve ostalo je ograničeno faktorima i ubija zabavu.
Знам да је боље без кондома, али и није кад знам шта све могу спријечити.

Nije nam se dešavalo, kondom je nas odabir kontracepcije sa kondomom baratamo već 24 godine bez problema

Možda imaš generalno odbojnost prema kondomu? Ako je inače sve ok sa zdravljem onda problem sjedi u mozgu

Meni se desilo par puta (veličina kondoma je bila ok)
U početku je bilo to što nisam bio naviknut na kondome, tako da je neki period pukog testiranja (navlačenje) učinio svoje.
Neki problem mi je bio i taj prelaz i kada tražimo poslednji kondom po stanu - solucija bar 10ak komada u rezervi kao i par u svakom momentu da se iskoristi svaki momenat 😉
Druga stvar koju smo provalili, može da se doda kap-dve vodenog lubrikanta u kondom, osećaj bude dosta intenzivniji (bar je za mene takav slučaj)

Stavljas kondom uz stimulaciju. Onda nema problema. :heart:

Back