Čovek osuđen na 3 meseca zatvora jer je uhvatio ženu kako ga vara

Nemam pojma zašto se čudite

Da li bi vama bilo drago da vaš partner postavi tajno kamere ?

Ja koristim "bosanski metod"
Ima tu jedna komšinica
Sačekam ujutru da baci smeće i pozdravim "dobro jutro kuuurvo jel bilo šta muško?"
A ona: "Ja? Ja kuurvaa? Jeel jaaa? E a ona tvoja: sa ovim, sa onim, dolazili po dvojca"

Sud je ispravno postupio, jer onog trenutka kada si podneo zahtev za razvod, ta žena više nije žena s kojom si pravio decu, znači nezavisna osoba koja ima pravo na svoju privatnost. Ovo je greška advokata što se u toku postupka razvoda koristio snimak.
Pošto žena zna da poseduješ snimak ne može na sudu da ospori prevaru, tako da ti taj snimak nije potreban.
Bolje je bilo pozvati ljubavnika da svedoči...
Na tajlandu je cesta situacija da devojka ima momka ali ide u turisticki centar da trazi sponzora za majku i porodicu , tj ebucka se sa strane da bi ishranila porodicu, tako da to im je devojacka navika...Pri tome momak to zna....nekad bude ljubomoran , ali obicno sta je tu je...

Tako da tradicionalno ....mozda su ti ljubavnici bili sponzori, sto bi uzrokovalo veci problem da se sudija ili sudijinica opredelila da kazni ekonomsko snalazenje..

Na tajlandu je cesta situacija da devojka ima momka ali ide u turisticki centar da trazi sponzora za majku i porodicu , tj ebucka se sa strane da bi ishranila porodicu, tako da to im je devojacka navika...Pri tome momak to zna....nekad bude ljubomoran , ali obicno sta je tu je...

Tako da tradicionalno ....mozda su ti ljubavnici bili sponzori, sto bi uzrokovalo veci problem da se sudija ili sudijinica opredelila da kazni ekonomsko snalazenje..
Misliš imaju bračni ugovor, pa je dužna da pare unese u porodicu, a ona je prekršila i zato je potrebno da se dokaže njena krivica?
Moguće, ali je jasno da imaju i zakon o zaštiti privatnosti....pa je u svakom slučaju advokat morao da zna da je snimak nedozvoljen dokaz.

Eto ideje

1724237724342.png

Okacis svuda gde ti se krece zena....ukljucujuci i sljivak na putu do kuce, narocito kukuruziste...

Misliš imaju bračni ugovor, pa je dužna da pare unese u porodicu, a ona je prekršila i zato je potrebno da se dokaže njena krivica?
Ma jos gore od bracnog ugovora, to je tradicionalno pravo....tako da cacnes to a ono ti se javi odmah milion ljudi koji se dopisuje i nadjahuje sa strancima za 100 200e da pomognu svoju familiju kuci....

Pogledajte prilog 1596841

100 dinara kod mene u komsiluku , ovakav oblik...

Cenim i pohvaljujem sve beogradske ulaze sa kamerama i osvetljenjem.
Tu čovek može noću bezbedno da se ispiša.
Prvo uz svetlo nećeš slučajno ugaziti u nešto ako je neko bio pre tebe
Kamera je izuzetna pomoć ako te neko odžepari pa lepo sa predsednikom skupštine stanara vratite snimak kad si se otkopčavao...

SVE POHVALE ZA SUGRADJANE KOJI SU SE ISPRSILI!
Ne pišam u zamračenim ulazima!

Ovo nije opravdanje. Mogu raditi pošteno, ali prosto ne želim da me neko snima u mom privatnom prostoru.
Па зависи ко снима. Ако снима други брачни партнер, очигледно да су проблеми дубљи и већи него кривити само снимање.
Ако снима држава, то је нешто друго.

Па зависи ко снима. Ако снима други брачни партнер, очигледно да су проблеми дубљи и већи него кривити само снимање.
Ако снима држава, то је нешто друго.
Druže, da li bi tebi bilo ok da saznaš posle nekog vremena da imaš kamere po stanu koje te snimaju non stop? Ok, dokazao je da ga žena vara i razvešće se od nje, ali je zaslužio kaznu. Šta bi bilo da nije bilo prevare?

Back