Čovek osuđen na 3 meseca zatvora jer je uhvatio ženu kako ga vara

Sensei

Master
Moderator
Poruka
77.513
Čovek osuđen na 3 meseca zatvora zbog prikrivanja prevare žene

Tajvanski sud osudio je muškarca na tri meseca zatvora jer je narušio privatnost svoje preljubničke supruge postavljanjem skrivenih kamera oko njihove kuće.

Kineski mediji su nedavno objavili neobičnu priču o Tajvancu po prezimenu Fan koji je uspeo da se nađe iza rešetaka jer se usudio da razotkrije prevaru svoje žene postavljanjem kamera oko njihove kuće. Par je navodno bio u braku nekoliko godina i imao dvoje male dece 2022. godine kada je gospodin Fan počeo da sumnja da njegova supruga ima aferu. Postavio je kameru ispod klavira u dnevnoj sobi porodične kuće i drugu pored kompjutera u glavnoj spavaćoj sobi. Otprilike dve nedelje kasnije, kamere su snimile Fanovu ženu i misterioznog čoveka u intimnim odnosima u porodičnoj kući, snimak koji je muž kasnije koristio kao osnov za razvod.

1724226428195.png

U februaru 2022, Fan je pozvao svoju suprugu i njenog advokata na pregovore o razvodu, ali nisu uspeli da postignu sporazum, pa je Fan podneo građansku tužbu protiv supružnika za naknadu štete. Nije ni znao da njegova žena ima keca u rukavu. Žena je otišla u lokalnu policijsku stanicu i optužila svog muža da narušava njenu privatnost postavljajući skrivene kamere oko njihove kuće bez njenog pristanka.

Fanova supruga je na kraju podnela tužbu protiv njega, a njegov izgovor da je postavio kamere iz brige za svoju decu koja su se često žalila da im je majka provela neuobičajeno dugo vremena u kupatilu nije baš najbolje odgovarao sudiji, na kraju prošle godine, Taoiuan sud je osudio gospodina Fana na 3 meseca zatvora zbog tajnog snimanja privatnih aktivnosti drugih ljudi bez njihovog pristanka i bez valjanog razloga.

Tajvanac se žalio na odluku, ali je Viši sud Taojuana nedavno odbio njegovu žalbu i potvrdio prvobitnu presudu. Gospodin Fan sada mora da provede 3 meseca iza rešetaka jer je uhvatio svoju ženu kako vara u porodičnoj kući.

Ovaj čudan slučaj izazvao je žestoku debatu na tajvanskim i kineskim društvenim medijima u vezi sa granicama između privatnosti i prikupljanja dokaza o preljubi, kao i uticaja moderne tehnologije na porodična pitanja.

Nemam pojma zašto se čudite

Da li bi vama bilo drago da vaš partner postavi tajno kamere ?
Trebao je bar 2 godine zatvora, kao opomenu da takve ideje ne padaju više nikome na pamet.
Nadam se da su mu bivša žena i njen ljubavnik tražili i izdržavanje, sigurno tako napaćeni posle svega ne mogu ni posao da zadrže?

Trebao je bar 2 godine zatvora, kao opomenu da takve ideje ne padaju više nikome na pamet.
Nadam se da su mu bivša žena i njen ljubavnik tražili i izdržavanje, sigurno tako napaćeni posle svega ne mogu ni posao da zadrže?

Na zapadu si obavezan naglasiti da je video nadzor

To ima smisla jer makar tad nećeš kopati nos ili cesati se po goozici

Tebi to može biti glupo jer nikad o tome nisi razmišljao ali to spada u privatnost svake osobe

Na zapadu si obavezan naglasiti da je video nadzor

To ima smisla jer makar tad nećeš kopati nos ili cesati se po goozici

Tebi to može biti glupo jer nikad o tome nisi razmišljao ali to spada u privatnost svake osobe
Naravno i kod nas je tako,
kako je krenulo uskoro će i lopov moći da te tuži jer si mu narušio privatnost snimajući ga security kamerom u svojoj kući dok te krade.

Naravno i kod nas je tako,
kako je krenulo uskoro će i lopov moći da te tuži jer si mu narušio privatnost snimajući ga security kamerom u svojoj kući dok te krade.
Lopov krade sto je u startu protiv zakona
Snimas ga za vreme krivičnog djela

I razlika je ogromna izmedju lopova i ovog domaćina iz priče on je nju konstantno snimao

Sud je ispravno postupio, jer onog trenutka kada si podneo zahtev za razvod, ta žena više nije žena s kojom si pravio decu, znači nezavisna osoba koja ima pravo na svoju privatnost. Ovo je greška advokata što se u toku postupka razvoda koristio snimak.
Pošto žena zna da poseduješ snimak ne može na sudu da ospori prevaru, tako da ti taj snimak nije potreban.
Bolje je bilo pozvati ljubavnika da svedoči...

Nemam pojma zašto se čudite

Da li bi vama bilo drago da vaš partner postavi tajno kamere ?
Ja sam za da sve bude javno....
Meni bi to bio ogroman plus, profitirao bih kao niko ziv, doduse priznajem da bi imao i negativne stvari...npr primetio sam da moje komsije zestoko krenu u rusenje imidza moje kulture kad cuju kroz tanke zidove da prdnem...

Medjutim, to se desava zvucno 3, 4 puta godisnje, i moj pristup je da se ne dozvoli naduvanje, a sam sam u stanu , a plus zato sto ne jedem mlecne proizvode i masnoce, nije smrdljivo, mada to nema veze ionako sam sam u tom trenutku inace se to desi u WC.

Ali ta licemernost drugih ljudi nije konkretno vezana bas za prdez tih par puta godisnje, nego za to sto su lopovi, potkradaju druge, neki su i neverni svojim supruznicima, ima tu mali milion stvari koje su uzas, a opet se smatraju odrazom moralnih i ljudskih kvaltieta dok mojih 3,4, stvarno ne vise, rasterecenja smatraju izraz seljakluka..
A da , seljakluk mi je i to sto me uhvati kijanje od 10 puta oko 01h, ili oko 23h , zavisno kad drugi ljudi loze ili izbacuju prasinu ..pa me to iritira pa kijam..

Ali video sam definitivno da sto si kulturniji to ti vise traze nesto da bi te sto vise opanjkali , a sve vece prestupe kod sebe prikazuju minornim..

Cesto izbegavanje ucesca u tracarenjima ispred vecih zgrada smatraju gorim od bacanja smeca kroz terasu ili upadanje na moju terasu jer vocka stoji najblize mojoj terasi pa je zgodna za branje...

Parkiranje isred prozora nekome, takodje sitnica u odnosu na cascenje celog komsiluka jednim pivom....pa ebi se sa tim pivom kad mi ujutro u 7 napunis sobu sa izduvnim gasovima iz svog auta...

A estetika koja nije minimalizovana to je tek greh...4 pakovanja casopisa na podu , to je greh, pljavstina, neurednost, to jeste, ali ovo ostalo nije..
Dok kod njih bube, svabe, rusi , bacaju mi djubre i vodu sa visih spratova...doduse zeleno djubre...ono sto je ostalo od ciscenja zelenisa...blitve, spanaca i slicnog...

Tako da ....ljudi su danas sa drugim kriterijumima ljudskosti...

Poenta ove price je da se isplati ici u zatvor na 3 meseca a kucku isterati iz svog zivota za sigurno , nego da te maze godinama ....

Mada ja licno nemam nista protiv ni da se povremeno ebuckaju supruznici sa drugima, ali da je to neki precutni dogovor sa njima ako vec tako moraju...
Nisam za iskljucivost vernosti , ako vec vide neku stranu koja im fali u takvom jalovom ljubavnom pristupu pa obozavaju da sebi izgledaju kao da su na berzi mesa ponovo , da su muske i zenske droljice ponovo...

Ima toliko zena koje zude da budu ponovo droljice, ali se plase da onda gube prestiznost moralne superiornosti i sto je vaznije ekonomsku podrsku supruga...sigurnost....

A opet pritiskaju muskarce na vestacko uzdrzavanje da bi pokrile to svoje svrljanje po okolini...jer nemaju poverenja da bi bilo lokalno i kod njega, tj plase se pandorine kutije..

Vrlo pogresno je tada te izlete u droljastvo tumaciti kao zelju za trajnom promenom supruznika....to donosi do nezrelih i vrlo losih odluka...obicno manje posesivna osoba tu ispadne losija, a ustvari se samo spusti ispod dominantne...

Inace na Tajlandu su zene sve...tj to je izrazito feministicka kultura...iako ako se pogledaju muslimanke i muslimani to ne izgleda tako , ali u sustini , pogledas im reklame, poprilicno su feministicke....s tim sto to ne utice bas preterano na zivot turiste...
Ali imovina, svi dugorocni odnosi...to itekako ima veze..
Ko bi rekao na toliki broj prostitutki , ali nije to onako kako se cini , dok je ogroman broj i trans muskaraca, tj boytoy, sto vec ukazuje na izvesnu psiholosku diskriminaciju,mozda u vaspitanju..

Poslednja izmena:

Back