covek nije stvoren za poraze

Vreme u kome zivimo, ucinilo je da nam realnost budu tuga, ceznja I neostvareni snovi. Sve dok nesto ne izgubimo ili dok ne dodje do toga da smo bili u prilici da nesto izgubimo, ne znamo koliko je to vredno za nas.
Zivot postaje surov I velikodusan, sebican I darezljiv. Secanja mi naviru. Jos se secam onog dana kada sam te prvi put video I upoznao. Mozda mi jos uvek ne znamo za pravu, istinsku ljubav ali voleo sam te na neki svoj nacin. Mozda nisam znao da cenim tvoju detinju ljubav. Mozda se ponekad i kajem ali vreme cini svoje. Nadam se da ces uspeti da me prebolis jer zivot je pred tobom.
Zivot je pred nama. Tek cemo mi da osetimo pravu ljubav, pa I poraz. Oseticemo sta je bol, pravi bol. Ali tad ne smemo da posustanemo. Moramo da idemo dalje, da upoznajemo druge ljude, da volimo druge. Za nas je bilo prepreka, ali s godinama smejacemo se nasim gluposima I zabranama. Videces kako ces se sa osmehom na licu secati svega I shvatices da to nije bio poraz, vec samo decija iskrena ljubav.
Kazu da covek uci na greskama. Nemoj sebi dozvoliti da gresis, gledaj uvek pravo, slusaj svoje srce. Ne dozvoli da te ponese ljubomora I nista sto pogresis nemoj da shvatis kao poraz. Uvek gledaj da iz svoje greske izvuces nesto dobro. Ne dozvoli sebi da patis jer niko nije stvoren za poraze.

Back