Napravi opoziv ovlašćenja. Onda idi sa tim opozivom i primerkom ovlašćenja koje imaš tj koje opozivaš tamo gde je overeno (u sudu ili opštini gde ste već overili) i zavedi tj overi. Zatim idi u Bg u Ljermontovu i predaj taj opoziv da zavedu u terminal. Tu ćeš platiti naku taksu, bila pre 2god msm oko 300din, ima u holu čim uđeš šalter kombanke kolko se sećam. Posle nekog vremena, recimo mesec dana idi do policije i zatraži da ti kažu jel zaveden opoziv. Objasni im lepo šta se dešava i zbog čega tražiš informaciju jer mogu da te otkače. A sa kaznama ne znam kako da se izboriš, ja sam pisao i slao fotokopije kupoprodajnog ugovora i ovlašćenja( prodao sam auto al nije plaćen porez na prenos što je obaveza prodavca osim ako se u kupoprodajnom ugovoru ne navede drugačije) i odgovorili su mi iz parking servisa da su od „zvaničnih organa dobili podatak da sam ja vlasnik vozila“. Prema tome oni iz parking servisa traže svoje a ti ako ne platiš tužiće pa se ti na sudu objašnjavaj sa sudijom koji će mirne savesti i držeći se slova zakona presuditi u korist parking servisa i ko zna koga još ako bude još kazni ili ne daj bože situacija kao npr kamera slikala prošao na crveno, vozio žutom trakom, pogrešno parkirao, prekoračio brzinu... Ovo će ga sprečiti da registruje opet auto bez vlasnika-tebe a do isteka registracije msm da nemaš lako rešenje...
Ako treba još nešto npr primer opoziva i nznm šta već, pitaj slobodno, odgovoriću rado jer sam i ja u sličnom problemu i dalje...
btw- Srećan ti badnji dan