Човек који је све рекао

Што би реко Здравко, ништа ја ту не би диро.:)
Е сад ако тко од пућанства има што додати, нек изволи....

Ни ја не бих додао ништа,човек је све сместио у пар реченица!
Ови на власти нису дошли сами од себе и за њих је неко гласао и дао им кормило Србије у руке! Сад они који су гласали за Бориса и ДС нек се нагузе и нек трпе!
У ДС има свакаквих само поштених паора и сељака нема,зато они који живе од пољопривреде морају да схвате да ДС,Г17,СПС и ЛДП нису њихова опција,јер је њима српски сељак стран и не нарочито интересантан!

Ма лако је за те сељачине што их се пућанство обећане стиди и што им смијета на безалтернативном путу,
но как ће јадна полиција на ову врућину и прашину да их макља а и опрема им при крају....

Ма лако је за те сељачине што их се пућанство обећане стиди и што им смијета на безалтернативном путу,
но как ће јадна полиција на ову врућину и прашину да их макља а и опрема им при крају....

Hm da, najveci je to problem, policijska oprema... :think::think::think:

Hm da, najveci je to problem, policijska oprema... :think::think::think:

Пда, гвоздена песница власти није навикла на поље и врућину.
Да им је то тога бранили би, ма није важно.
Изборили су се за господски посо, легитимисање, наплата у саобраћају, дрека на шуберима, табање дечурлије....
а са ови рушијоци јединог пута провоцирају на њиветинама и блату, однеће прљавштина, сунчаница и срчани удари чуваре власти...
Или да дестог затраже и сунцобране од еуропе ал климатизоване, зарад очувања будућности, обећане...:think:

Пда, гвоздена песница власти није навикла на поље и врућину.
Да им је то тога бранили би, ма није важно.
Изборили су се за господски посо, легитимисање, наплата у саобраћају, дрека на шуберима, табање дечурлије....
а са ови рушијоци јединог пута провоцирају на њиветинама и блату, однеће прљавштина, сунчаница и срчани удари чуваре власти...
Или да дестог затраже и сунцобране од еуропе ал климатизоване, зарад очувања будућности, обећане...:think:

Znas sta je tu interesantno, a niko ne pominje...
I ta deca, za mene jesu vecina deca koji rade kao policija, i oni su deca nasih sugradjana, seljaka, i ostalih, gledam ih danas, i pitam se koliko je moguce okrenuti pamet mladih ljudi, da se odluce da tabaju svoje sugradjane, rodbinu... Pa cak, daleko bilo, i da ubiju...

Mozda... Imam toliko da mu kazem neke stvari.. Plasim se samo da mi ujutru gvozdena pesnica ne pokuca po vratima :mrgreen:

Лако је за врата,
припази на оне дијелове што су планирани за просрпске другаре из јужне покрајине....
да их не оштетиш и прикочиш пут брез алтернативе, сад кад је остало само још.....

Лако је за врата,
припази на оне дијелове што су планирани за просрпске другаре из јужне покрајине....
да их не оштетиш и прикочиш пут брез алтернативе, сад кад је остало само још.....

Tako blizu ali ipak, mnogo daleko od EU :D

Што би реко Здравко, ништа ја ту не би диро.:)
Е сад ако тко од пућанства има што додати, нек изволи....

Znaci, ovaj lik je u pola minuta izrekao ono sto se desava u zadnjih dvadeset i kusur godina. Svaka mu cast sto je to rekao za TV, jer uvek kad neki politicar u izbornoj kampanji dodje malo da se lize sa obicnim ljudima, svi hoce da se rukuju i da se izljube s njim, a posle ga pljuju i kunu.

E, ali ovo "Narod treba jebati i narod je stoka i treba ga jebati" je program svake politicke stranke kod nas.

Jos jednu veliku istinu izrekao je jedan drugi mudrac: "Veljo, ista ste vi banda i ti i Dinkic".

Kad bude krenula izborna kampanja, ove snimke treba ponavljati neprekidno po medijima i svugde dok narodu konacno ne dodje iz dupeta u glavu.

Back