gost 186661
Elita
- Poruka
- 24.166
Што би реко Здравко, ништа ја ту не би диро.

Е сад ако тко од пућанства има што додати, нек изволи....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ма лако је за те сељачине што их се пућанство обећане стиди и што им смијета на безалтернативном путу,
но как ће јадна полиција на ову врућину и прашину да их макља а и опрема им при крају....

Hm da, najveci je to problem, policijska oprema...![]()

Ne znam, stvarno ne znam...
Drzava jbe narod uzduz i popreko a taj isti narod gleda serije preko celog dana.
A kad se pobune mladi onda je to huliganstvo? Pa kako onda da iskazemo da nam je dosta?

Пошаљи емајл управнику.![]()

Пда, гвоздена песница власти није навикла на поље и врућину.
Да им је то тога бранили би, ма није важно.
Изборили су се за господски посо, легитимисање, наплата у саобраћају, дрека на шуберима, табање дечурлије....
а са ови рушијоци јединог пута провоцирају на њиветинама и блату, однеће прљавштина, сунчаница и срчани удари чуваре власти...
Или да дестог затраже и сунцобране од еуропе ал климатизоване, зарад очувања будућности, обећане...![]()
Šta mislite hoće li Tadićeva švalerka dr Olja Bećković imati muda da ovo stavi medju predloge u nedelju?![]()

Mozda... Imam toliko da mu kazem neke stvari.. Plasim se samo da mi ujutru gvozdena pesnica ne pokuca po vratima![]()
Лако је за врата,
припази на оне дијелове што су планирани за просрпске другаре из јужне покрајине....
да их не оштетиш и прикочиш пут брез алтернативе, сад кад је остало само још.....
ima jedan JOS BOLJI
ovaj covek je filozof mislilac

Da....Kako se stvari brzo minjaju...Nekad, ne tako davno, bili smo zemlja seljaka i zemlja koja se ponosila radom seljaka.