Quantcast

ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ ОСКРНАВИО СРПСКУ ЗАСТАВУ

stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.
Strogmen: Ivane, spremi g.vna dolazim sa zastavom

STROGMEN: IVANE, SPREMI G.VNA DOLAZIM SA ZASTAVOM

http://www.kurir-info.rs/stars/strogmen-ivane-spremi-g.vna-dolazim-sa-zastavom-175850.php
Ivanović je javno pozvao tvorca ideje o spajanju zastave kao simbolu navijačke solidarnosti da dođe kod njega u emisiju i uživo „pojede g.vna


139092.jpg
Na Tviteru se danas vodila žestoka polemika između kolumniste Kurira Strogmena i vodietlja Ivana Iavnovića oko povezivanja zastava Srbije i Hrvatske, koja je deljena na društvenim mrežama.

Naime, Ivanović je oštro na Tviteru napao ideju da se spoje hrvatska i srpska zastava u cilju poziva na nenasilno navijanje na rukometnom polufinalu između Srbije i Hrvatske.

Ivanović je javno pozvao tvorca ideje o spajanju zastave kao simbolu navijačke solidarnosti da dođe kod njega u emisiju i uživo „pojede g.vna":

“ Neka jede G onaj koji je povezao dve zastave. Magarci, zastava nije za zajebavanje. Osudio sam nasilje, a to su majmuni obični, ali vi biste još i da podudlate Hrvatima. Već dva dana pišem protiv nasilja, ali nisam u fazonu samokažnjavanja zbog nečega što je uradilo 15 budala”, naveo je Ivanović.

Na to mu je Strogmen odgovorio:

“Poješću ih pred kamerama. Neka Ivan odabere vreme i mesto. Ja nosim hrvatsko-srpsku zastavu, a on govna. Čekam govna vs zastava. Mali čovek protiv velike ideje”


Представљање Републике Србије
Члан 2.

Грбом, заставом и химном Републике Србије представља се Република Србија и изражава припадност Републици Србији.
Грб, застава и химна Републике Србије могу се употребљавати само у облику и са садржином који су утврђени Уставом Републике Србије и овим законом.

Ограничења приликом употребе грба и заставе
Републике Србије
Члан 4.

На заставу и у грб Републике Србије не може се ништа исписати, односно уписати, нити се они могу мењати.
Изузетно, ако је то посебним законом прописано, застава или грб Републике Србије може се употребити као саставни део других амблема, односно знакова, или се на застави Републике Србије може исписати одређени датум или назив.


Основно правило о истицању грба и заставе
Републике Србије
Члан 3.

Ако се грб, односно застава Републике Србије истиче у Републици Србији заједно са другим домаћим или страним грбовима или заставама, грб, односно застава Републике Србије ставља се на почасно место, ако овим законом није друкчије одређено.​


Питам се, да ли ће неко из власти интервенисати поводом овога,
јер је незаконитим мењањем, грба и заставе Србије,
дошло до њихових скрнављења и повреде осећања
грађана лојалним тим симболима и Србији.
 

123loncar

Veoma poznat
Poruka
14.283
...eh prijatelju , prijatelju .. niko ne reaguje što decenijama u masovnim grobnicama leže časni nevini ljudi , a sad da reaguje što plaćenici raspredaju na zadatoj temi koju su u grubom peerformansu izveli nadničari bez životne perspektive .. taj ti je ivan od glave do pete plaćenik kao i oni nesretni klinci koji su izveli nasilnički performans po nalogu ilegalne državne bezbednosti čiji je eksponent bota ...a ovaj mutivoda , ivanov ortak , grđe plaćeničke poslove radi od ove dece ..

..da ne pomisliš kako ikoga ovde štitim .. ne !..žao mi je onih momaka što rade bedan posao za ništake i razbojnike .. tako da znaš , ne može tu biti od poštenja i časti truni , pa ni od patriotizma .. izem ti srpstvo koje brani čovek koji je popularan na idiot tabli koja rukovodi nesrednom publikom za par stotina dinara ... sve je to bedna pinkovizijska režija i produkcija ... da znaš !

.. ....botivizacija i kusturizacija časti i ljudskosti ... a renđe renđe , va renđe renđe !
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.