na 2 mesta se uklopilo dobro, razmak izmedju mojih prvih zuba i implatata je isti kao i razmak izmedju drugih zuba i tu nema nikakve razlike, skoro da ni sam vise ne zanam koji su moji pravi zubi i koji su implatati.
ali na jednom na donjoj vilici su se kao sto si pretpostavio zub se nesto pomerio jer je bila par godina supljina (neka sestica dole, koja nije vidljiva pa mi nije nesto mnogo smetalo da nemam taj zub). uglavnom, pomerio se gornji deo zuba mozda za 1-2mm, ka supljini, prakticno se iskosio, pa je supljina u obliku trapeza, da kazemo slikovito. tu su mogli samo da stave zub sirine kao sto je gornja strana supljine, tako da mi tu ponekad tu zastaje hrana na donjem delu, ali to su mi u startu rekli da ce tako biti. alternativa je bila da osrtuzu deo tog zgravog zuba ali to nisam hteo da radim.
veci problem sa tim kada se nema neki zub duze vreme je to sto kost "propadne" i onda ne mogu da usrafe implantat na to mesto. ima resenja i za to ali kosta dosta. mogu da nadograde kost (sinus lift) ili ima sad i novo resenje sa nekim ogromnim implantima koji se usrave direktno u jagodicnu kost, prakticno do ispod oka.
evo
ovde je glavonja pricao o tome.