Ledzer
Domaćin
- Poruka
- 3.615
Da li biste bivseg osudjenika za pedofiliju,koji se pokajao,zaposlili na mestu vaspitaca?
Kratko, ne...Da li biste bivseg osudjenika za pedofiliju,koji se pokajao,zaposlili na mestu vaspitaca?
NEDa li biste bivseg osudjenika za pedofiliju,koji se pokajao,zaposlili na mestu vaspitaca?
Ima on pravo na zivot ali definitivno ne kao vaspitac.dakle,pedofil nema pravo na zivot i drugu sansu jer mu je nemoguce pokajanje?
idiotska tema- lok
Ja bi mu dao metak u celoDa li biste bivseg osudjenika za pedofiliju,koji se pokajao,zaposlili na mestu vaspitaca?
Ne radi se tu o pokajanju... Znaci, tip ubije dete namerno, i izmasakrira ga... na sudu se ili izvuce, ili ga blago osude i on izadje na slobodu... I pokajao se... Sta to znaci...dakle,pedofil nema pravo na zivot i drugu sansu jer mu je nemoguce pokajanje?
Naravno da ne bih, život dece ne treba da služi kao experiment, tj. za probni rad "bivšeg" pedofila.Da li biste bivseg osudjenika za pedofiliju,koji se pokajao,zaposlili na mestu vaspitaca?
Da li bi ti svoje dete poverila bivsem pedofilu?pa to je vec stav
fobija na delu...strah i kultura
Da, i homoseksualizam je bolest... Mada, blazeg oblika nego pedofilija... S obzirom da se ovde radi o deci koja su pritom i bespomocna... Tu nema oprostaja...Ne radi se tu o pokajanju... Znaci, tip ubije dete namerno, i izmasakrira ga... na sudu se ili izvuce, ili ga blago osude i on izadje na slobodu... I pokajao se... Sta to znaci... '
ja sam mislila na istinsko pokajanje...ako je pedofilija bolest onda je i homoseksualizam bolest,u smislu da se na to opredeljenje ne moze uticati voljom.
Ne radi se tu o pokajanju... Znaci, tip ubije dete namerno, i izmasakrira ga... na sudu se ili izvuce, ili ga blago osude i on izadje na slobodu... I pokajao se... Sta to znaci... '
ja sam mislila na istinsko pokajanje...ako je pedofilija bolest onda je i homoseksualizam bolest,u smislu da se na to opredeljenje ne moze uticati voljom.
Pametno pitanje...Da li bi ti svoje dete poverila bivsem pedofilu?
koja recenica?Da, i homoseksualizam je bolest... Mada, blazeg oblika nego pedofilija... S obzirom da se ovde radi o deci koja su pritom i bespomocna... Tu nema oprostaja...
Zanimljiva ti je ova prva recenica...![]()
ako je pedofil, ne mora da znaci da je i zlostavljac.... nije on kriv sto mu se dize na djecu, takav je rodjenDa li biste bivseg osudjenika za pedofiliju,koji se pokajao,zaposlili na mestu vaspitaca?