Čovečanstvu još nisu javili da se nešto desilo a zlato otišlo na 70 e gram, dakle papini novac ne vredi

nesko101

Elita
Poruka
20.642
Autorska
Kada se nešto veliko sprema ili se već dogodilo ali nije javljeno običnom čoveku onda cena zlata podivlja a trenutno je otišlo u nebesa kao nikada do sada.
Papirni novac je izgubio vrednost a nepokretna imovina zbog toga i dalje skače i ide u nebesa.
Ovo se događalo uvek pred Svetske ratove prvi i drugi.

Autorska
Kada se nešto veliko sprema ili se već dogodilo ali nije javljeno običnom čoveku onda cena zlata podivlja a trenutno je otišlo u nebesa kao nikada do sada.
Papirni novac je izgubio vrednost a nepokretna imovina zbog toga i dalje skače i ide u nebesa.
a kako ti placas siptarima hors?
jel im placas papirnim novcem ili u zlatu?

Autorska
ništa nije skupo, samo ti nisi uspeo u životu pa ti to tako izgleda

Imam i ja pun kofer novca iz vremena Nedićeve vlade u okupiranoj JUGOSLAVIJI.
I sada vrede mogu da uzmem dobar novac.

Inflacija je posledica neka krize, u ovom slučaju je to što Putin baca bombe po evropskim državama. Reci mu da to ne radi i problem rešen, sve će biti po starom.

Jeste samo p... u javnoj kući.
Netočno. Odjeća, hrana, namještaj. Vešmašine, pegle, tosteri. Okej, stanovi su skupi, ali ostalo je kikiriki.
Evo, poželiš kupiti el. gitaru i neko malo pojačalce za doma. 500 evrića uvrh glave i imaš vrlo solidnu đitru.
Kad sam ja bio klinac, onaj s el. gitarom je bio kralj, car i bog, jer je bila ebeno skupa.
A danas je kupiš klinji od 13 godina, samo zato jer možeš.

Папирни новац је пасе. То је тако 1975.

Сада се плаћа само картицом, дакле новац је Дигиталан.

Наиме и плаћање картицом је пасе, него је сад фора плаћати преко апликација.

Новац је дигиталан.

Хвала нашим Господарима Ротшилдима што штите шуме гасећи папирнати новац.

Autorska
Koja je razlika u vrednosti izmedju papirnih 10 evra, i digitalnih 10 evra?

Netočno. Odjeća, hrana, namještaj. Vešmašine, pegle, tosteri. Okej, stanovi su skupi, ali ostalo je kikiriki.
Evo, poželiš kupiti el. gitaru i neko malo pojačalce za doma. 500 evrića uvrh glave i imaš vrlo solidnu đitru.
Kad sam ja bio klinac, onaj s el. gitarom je bio kralj, car i bog, jer je bila ebeno skupa.
A danas je kupiš klinji od 13 godina, samo zato jer možeš.
Ja ne znam da li si ti uopšte sa ove planete kada pišeš ovakve laži.
Ko kaže da je hrana jeftina ne bi ga puštao sa spoljne strane rešetaka ludnice.

Novac je reprezent vrednosti dobara i usluga u cirkulaciji izmedju ljudi.
Nista ni vise ni manje od toga.

Da li je taj reprezent u obliku papira ili nula i jedinica na nekom serveru, apsolutno je irelevantno.

Cak, bolji je digitalni, teze se falsifikuje, teze se krade....
Jel reprezent?

Ja ne znam da li si ti uopšte sa ove planete kada pišeš ovakve laži.
Ko kaže da je hrana jeftina ne bi ga puštao sa spoljne strane rešetaka ludnice.
Nekad se radilo ceo dan za saku brasna, sad dnevno zaradis 45
Uvek imas povoljno voce, meso je trenutno malo skuplje ali mnogo jeftinije nego nekad, kad se meso jelo 3-5 puta mesecno

Imam i ja pun kofer novca iz vremena Nedićeve vlade u okupiranoj JUGOSLAVIJI.
I sada vrede mogu da uzmem dobar novac.
Lako vama kad siptari placaju koferima para, ja kofer ikakvih para nikad nisam imao u posedu

Back