Sta mislite o igri?
Da li je neko igrao?
Mane i vrline ove verzije "kauntera"!
Da li je neko igrao?
Mane i vrline ove verzije "kauntera"!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Havoc 2 fizički engine, dobro poznat iz Painkillera, svakako nova generacija fizike u video igrama.mrJack:- Igra podrzava HAVOC engine. Lakse stvari lete ko lude (kante, burad) a teze slabo
ja sam igrao i moaram da kazem da je odlicna ali me nerviraju botovi,mnogo su glupi za neke stvari a za neke mnogo pametni.npr.postave ti bombu za 2 min. a glupi ko K++++ stoje i cekaju te da ih ubijesmrJack:Da!
Svi govore da je to CS 2.0 , ali kako sam ja cuo na netu od bas DOBRIH poznavaoca igre, to nije CS 2.0!
To je 1.6. prebacen u HL2 engine. Sa promenama.
NaPrimer:
- FlashBomba oslepljuje slicno RainbowSix-u
- Ako prezivis Granatu, svejedno ogluveo si(ne cujes korake) i jos copas
- Igra podrzava HAVOC engine. Lakse stvari lete ko lude (kante, burad) a teze slabo
- Mozes zid da razvalis (tj. pescani zid kao Dustu)
- I naravno izbacili su Stit!
- Oprema zanosi ko luda, tako da strejfovanje nedolazi u obzir
To sam procitao na netu, ali jos nisam igrao.
spustis konzolu pa kucas bot_add_ct adds a bot to the CT sideGrimReaper:Kako se ubacuju botovi na CS:S?
Razanje??? :? :?Corey:Igrao sam ga i nista posebno samo zahtevnost * kevu.Inace ako je neko zainteresovan mozemo da se gogovorimo za razanje.Radi se o najnovijoj full verziji.
Fanatic_Kv:IMAM PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kad odlucim da se zanim kod kuce ja ubacim botove a oni nista...nijedan nece da mrdne..... protivnicki tim reaguje tek kad im pridjem (pod "reaguje" mislim na besomucno skakanje i pucanje u prazno iz pistolja...) STA DA RADIM??????????????????????????
qridza:Fanatic_Kv:IMAM PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kad odlucim da se zanim kod kuce ja ubacim botove a oni nista...nijedan nece da mrdne..... protivnicki tim reaguje tek kad im pridjem (pod "reaguje" mislim na besomucno skakanje i pucanje u prazno iz pistolja...) STA DA RADIM??????????????????????????
To se i meni desava ali samo na jednoj mapi(neznam tacno kojoj)
probaj neku drugu mapu :wink:
GrimReaper:Tu je problem sto nisu napravljene mape kretanja za botove (ili waypointi) tj. kako da se krecu, gde da se stekaju i to. Ne znam da li to moze u CS:S da se napravi (imam ga i imam isti problem, recimo na de_rats moja omiljena), znam da je postojao editor za obican CS.