COUNTER-STRIKE SOURCE

Da!

Svi govore da je to CS 2.0 , ali kako sam ja cuo na netu od bas DOBRIH poznavaoca igre, to nije CS 2.0!
To je 1.6. prebacen u HL2 engine. Sa promenama.
NaPrimer:

- FlashBomba oslepljuje slicno RainbowSix-u
- Ako prezivis Granatu, svejedno ogluveo si(ne cujes korake) i jos copas
- Igra podrzava HAVOC engine. Lakse stvari lete ko lude (kante, burad) a teze slabo
- Mozes zid da razvalis (tj. pescani zid kao Dustu)
- I naravno izbacili su Stit!
- Oprema zanosi ko luda, tako da strejfovanje nedolazi u obzir

To sam procitao na netu, ali jos nisam igrao.

mrJack:
Da!

Svi govore da je to CS 2.0 , ali kako sam ja cuo na netu od bas DOBRIH poznavaoca igre, to nije CS 2.0!
To je 1.6. prebacen u HL2 engine. Sa promenama.
NaPrimer:

- FlashBomba oslepljuje slicno RainbowSix-u
- Ako prezivis Granatu, svejedno ogluveo si(ne cujes korake) i jos copas
- Igra podrzava HAVOC engine. Lakse stvari lete ko lude (kante, burad) a teze slabo
- Mozes zid da razvalis (tj. pescani zid kao Dustu)
- I naravno izbacili su Stit!
- Oprema zanosi ko luda, tako da strejfovanje nedolazi u obzir

To sam procitao na netu, ali jos nisam igrao.
ja sam igrao i moaram da kazem da je odlicna ali me nerviraju botovi,mnogo su glupi za neke stvari a za neke mnogo pametni.npr.postave ti bombu za 2 min. a glupi ko K++++ stoje i cekaju te da ih ubijes
PS: igra je mnogo zahtevna meni secka u 800+600 sa high a sa low na 640+480 ne secka(konfiguracija je sledeca:Abit NF7-S
Sapphire Radeon 9600 atlantis 256MB
AMD 2500+@3200+
1GB ram
Maxtor 80GB 7200rpm
Chieftec BX0-2BBB crni 360W
CDRW msi 52*32*52
DVD ASUS 16MAX
Cooler Titan bakarni 4500rpm
3*Cooler master Fan 8cm
Cooler master plave neonke )

Zahtevnost igre je verovatno rezultat neoptimizovanog engina, koji je još u beta fazi. Ustvari mislim da je engine (source) već potpuno gotov i optimizovan samo su oni namerno izdali beta verziju, jer nežele da to čedo izbace pre pojave Half-Life-a 2.
A kako oni kažu, igru ćemo beć problema vrteti i na 1.2GHz, 256MB RAMA, DirectX 7 grafičkoj (Ge-Force 2?!).

bruka, probao sam je na starom kompu:
700 mhz,Gforce 2mx.... radila lose, ipak je radrila dovoljno da vidim o cemu se radi :D
sada je peglam na novom (popravljenom) kompu: 2500mhz, Gforce 5700 256 DDR...
(HL2 stress test 37fps)
naravno protiv botova koji su ok sa tezinom namestenom na 2 :wink:
ko sto rekoh bruka, nije to vise stari cs... dosta se izmenio nacin igranja -hedovi padaju samo tako-, MP5 suvise slaba... ili ne precizna, ne znam :oops:
MODELI oruzja su prica za sebe....... 8)
jedva cekam da naprave nas server (sto ce ptrajati)

Zaista EXTRA izgleda, jeste malo zahtevnija, ali se svi nadamo da ce se sa pojavom HL2 i to popraviti. Svidjaju mi se neke stvari koje vise nisu toliko nerealne kao u ranijim verzijama CS-a (kad nisanis udaljenog neprijatelja, vidis ga kroz izmaglicu, samim tim je jako tesko pogoditi, kao u slucaju dust2 mape, kada CT nisani kroz vrata na bazu terora - i obrnuto).
Inace, skoro da je potrebno da ponovo ucimo da igramo... :D :D

IMAM PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kad odlucim da se zanim kod kuce ja ubacim botove a oni nista...nijedan nece da mrdne..... protivnicki tim reaguje tek kad im pridjem (pod "reaguje" mislim na besomucno skakanje i pucanje u prazno iz pistolja...) STA DA RADIM??????????????????????????

Fanatic_Kv:
kad odlucim da se zanim kod kuce ja ubacim botove a oni nista...nijedan nece da mrdne..... protivnicki tim reaguje tek kad im pridjem (pod "reaguje" mislim na besomucno skakanje i pucanje u prazno iz pistolja...) STA DA RADIM??????????????????????????

To se i meni desava ali samo na jednoj mapi(neznam tacno kojoj)
probaj neku drugu mapu :wink:

qridza:
Fanatic_Kv:

To se i meni desava ali samo na jednoj mapi(neznam tacno kojoj)
probaj neku drugu mapu :wink:

GrimReaper:
Tu je problem sto nisu napravljene mape kretanja za botove (ili waypointi) tj. kako da se krecu, gde da se stekaju i to. Ne znam da li to moze u CS:S da se napravi (imam ga i imam isti problem, recimo na de_rats moja omiljena :cry: ), znam da je postojao editor za obican CS.

Back