COSMO ili L&Z?

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
the, majkumuimperijalistićku,
ostade nam samo Lili sa zaposlenim fegetlijama,
a glupe američke maske što liče na
frimena,
ehm.

:wink:

odlične su kreme, npr, Bilogic Rescearche, ali di to naći? Smrduckaju, al su super. Kao, sve prirodno, bez dodataka parfema i sl.

Užasavam se saveta tipe poharajte špajz pa izmiksajte pa prelijte uljem pa stvaite na lice, aaaa, grrrrr.....
Gde naći prirodnu kozmetiku? <Mislim, sa manje aditiva.ž
a da otvorim topik...

Betty:
Užasavam se saveta tipe poharajte špajz pa izmiksajte pa prelijte uljem pa stvaite na lice, aaaa, grrrrr.....
Gde naći prirodnu kozmetiku? <Mislim, sa manje aditiva.ž
a da otvorim topik...

pa valjda je to iz shpajza prirodno...bez aditiva..tj sa manje
anakin pratish modu pokvarila te amerika

hihi....cuj sad sam se pokvarila....
a ja bas volim stvari iz frizidera za kozmetiku.....psenicne klice za piling recimo...nema bolje stvari.....ili mleko i limun kao mleko za ciscenje....
ali ubise me sve sarene bocice u prodavnicama....ljuuuudi.....koji masakr za budzet....samo te nesto mami.....pogotovo iz ove nase bede.....aaaa.......

Ma sve je to isto,modifikacije na ovu ili onu temu, ko da moze da se otkrije opet Amerika, pricam ti pricu. Nista nije to bolje ni na zapadu ni na istoku, gledala sam Cosmo (americko, britansko, francusko izdanje, ali rusko je the best!)I ajde da se ne lazemo, mnogo voli one rubrike sta gde ima da se kupi i za koje pare, a 90% sveta je jedva skupilo pare za casopis, a kamoli za sandale od 350E! Sto se L&Z tice i on podpada pod to, reklame i reklame, jedino ste u toku sta gde ima, ali ko i svi casopisis, statisktika, informacije i poneki trac!

tačno.
primer: pojedite štanglu čokolade dnevno, jer
ona zadovoljava potrebe zakakaom
tu ima 18 grama

pa dobro.
Šta s tim

L&Z postale trač novine - Biljana sa Pinka tvrdi NISAM ANOREKSIČNA, PUNA SAM MIŠIĆA

ša me se tiče

pa onda koliko piva pije Ivan Zeljković

gluposti

a tu si nisi pobegla
a.

glupo je sto su sva ta reklamna lica i sve manekenke lepe, kooj ce njima shminka ...sto ne stave neku tetku..ili deblje ljude
ok stavili su neku bakutu

e bazar je imao krojne snitove mozda, ali i prakticna zena..sad ne znam da li to neke novine imaju?? ljudi vise ne shiju sami..je l vi shijete? sigurno su vashe mame shile sebi a
to je super ali mene mrzi da naucim

de su mushkarci ovde

anakin:
hihi....cuj sad sam se pokvarila....
a ja bas volim stvari iz frizidera za kozmetiku.....psenicne klice za piling recimo...nema bolje stvari.....ili mleko i limun kao mleko za ciscenje....
ali ubise me sve sarene bocice u prodavnicama....ljuuuudi.....koji masakr za budzet....samo te nesto mami.....pogotovo iz ove nase bede.....aaaa.......
... :) zipa kako anakin kucka postice...ista ja, a?!
Aha! :wink:

Citam par stranih casopisa, uglavnom britanska izdanja Elle, Glamour, InStyle. Cak me je i britanski Cosmo smorio u poslednje vreme, ranije sam ga redovno citala. Nemam nista protiv nasih casopisa, ali gomile ofucanih self-help tekstova koji se ponavljaju iz broja u broj jednostavno nisu moj fazon. Mozda bih mogla da kazem i da postujem njihov trud, samo kad bi izgledalo kao da se trude. Ovako, mrka kapa.

nisu baš ofucani ko u Bazaru i Ani, priznaj :lol:

nego, Bilc žena - kupila je juče - hvale se da idu u 850.000 primeraka
Jel to moguće???

ima neka fora za to računanje, baj d vej, pomnožiš PRODATI tiraž sa npr. tri (to ti izračunaju stručnjaci, koliko osoba u proseku pročita TE novine, jedan primerak)
E, onda to kažeš ovako: PROČITALO nas je toliko i toliko ljudi....
za jedan (solidan) mesečnik je bila slična cifra prvi broj a onda pala duplo
a to je mesečnik
jel neko kupuje tu Blicušu?

al, mislim, 850.000----:shock:

Back