Corel snima ogromne fajlove

K aja

Ističe se
Poruka
2.820
Kada u Corelu X3 snimam neki mali fajl (recimo običan kvadrat) koji bi trebao da bude oko 100 Kb, on napravi fal veliki 50 Mb. Kod sledećeg snimanja veličina fajla se još povećava (recimo na 80 Mb), i tako stalno. Jedini spas je reinstaliranje celog Windowsa (XP), ali to vredi oko 2-3 meseca, pa opet počne.
Da li neko zna kako definitivno rešiti problem?
 
nece biti da program tako radi. Po tom osnovu bi trebalo da imas preteran broj linija i po koju sliku, tu je nesto sasvim drugo u pitanju sto naravno ne znam u cemu je problem, kazes da ti u pocetku bude O.K. a kasnije ti pravi problem. Proveri podesavanja za svaki slucaj mada sumnjam da tu ima nesto
 
Ništa nismo uspeli da uradimo.
Koga god pitamo, a znamo neke dobre stručnjake - niko nije ni čuo za takav problem. Dešava nam se samo na X3, i to samo na jednom računaru. Komp nije neka slaba ili stara mašina, veoma je jak pa ima i dosta prostora i kompatibilne delove. Možda to i nema veze, ali proveravamo sve mogućnosti.
Ostali računari na kojima je ista instalacija (postavio i isti majstor, tj. MM pa su i svugde ista podešavanja) rade normalno.
Da li je moguće da je neki virus (imamo i AVG antivirus) napravio haos u podešavanjima? Stalno smo na internetu, možda se i on periodično pojavljuje da pravi zbrku?
Za svaki slučaj, postavila sam pitanje na još nekim forumima.
 

Back
Top