Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
kada sam hteo da kopiram izvesni dvd (preko nera) on je normalo prvo kopira na hard, ali sam onda primetio da taj image fajl iznosi skoro 9GB. prazan dvd mi je normalnih 4,5GB i nisam mogao da narezem u cemu je problem
Nisam upucen, ali pretpostavljam da je to zbog toga shto je taj DVD double layer (DL - dvoslojni, pa prema tome duplog kapaciteta), a tvoj disc nije.... Ako tvoj DVD rezach podrzava przenje DL diskova, nadji jedan, kupi, donesi home i slobodno rezi ))
A ako nemash DL podrshku, nadji neki progy koji ce da ti podeli film na DL DVD-u na 2 dela (negde sam video da to radi DVD SHRINK), pa ga rezi na 2 klasichna DVD-ja 8)
Kao sto ti rece covek originalni DVD je neretko preko 8GB sto naravno ne moze da stane na prazne DVD-ove sto ih ti imas(3.7GB).Osim ako imas DVD snimac DL ali su mediji za isti retki i jos uvek preskupi(citaj-mozes da kupis original film za tu cenu).Jedno od resenja je da film prebacis sa programom DVD Shrink na 2 DVD ili da izbacis neke stvari kao,subtitlove koji ti ne trebaju,uvodnu spicu,izrezane scene,...znas vec na sta mislim,...i da sa istim programom narezes na 1 DVD.Nadam se da sam pomogao.Pozdrav. http://www.filemirrors.com/search.src?file=dvdshrink32setup.zip