imala sam slican, a na neki nacin obrnut slucaj
ali ovdje nije bila samo odjeca u pitanju, vec copy/paste zivota
ono, ja svoju odjecu naslijedjujem od uze i sire rodbine sa tatine strane koju nikada nisam upoznala
nazivam to danak u krvi, jednom godisnje se sakupi sve sto je nekom malo ili mu se ne svidje vise
i posalje se meni
a imam svoj ukus

koji tesko da obuhvata 4% dobijenog a nosivog, tako da sam nasla sredinu
nosila sam bilo sto, pod uslovom da je crno
jer, em se em ne vidi koliko je staro pa ljudi ne provle da nosim istu majicu od 4-7 god, em moze da se uklopi sa svim iako je rezultat najcesce bezlican
sto mi nije bio neki problem u osnovnoj, bila sam lutalica i imala dvoje ljudi kojima je vise bilo stalo do toga
kakva sam osoba nego kako izgledam i stojim sa parama
i tako...upoznam ja tu curu u srednjoj....koja originalno ima sasvim drukciji ukus od mene, ali promjeni ga za 180
i po vragu pricamo mi.... i svaki put kada mi se nesto svidi, a podrazumjeva se da to sebi ne mogu priustiti, ona to kupi
i sledeci dan defiluje ispred mene i hvali se
ono, ok, u pocetku mi je bilo simpa, happy zbog nje, volim da gledam lijepe stvari pa makar i na drugima
....mada prisjedne kada ti neko stalno nabija na nos kako moze da ima sve sto pozelis

i nije se zaustavila na tome
sve knjige, svu muziku, sve hobije, sve sto me cinilo individuom a sto sam godinama gradila....
jer, to je jedino bilo moje, ne naslijedjeno, polovno, prisiljeno nego moje

na kraju je promjenila i ukus sto se tice suprotnog pola...
guess prema cijem? mojem
i ubacila se u drustvo moje prve simpatije u zivotu i muvala sa njima da bi se sledeceg dana ponovo
meni trljala nos pricom
***, ja sam iz drugog grada i ne smijem da izlazim, imam paranoicnu mamu
(koja me je cak za 19ti rodj kada sam ostala u drustvu u gradu do 3am
a znala je i sa kim sam i gdje sam i da nisam pila i zivkala me citavu noc
da bi na kraju kad sigoh doma pljunula na mene i rekla da sam kurvetina koje se gadi)
i tako... kap po kap... diFota na svakom zivotnom polju... novi problemi na onim starim u porodici
tri godine lijecenja i strucnih lica
"eto vidis da nisi normalna, dobila si uputu, neka te oni tamo popravljaju da me vise ne brukas"
heh,
uglavnom, sada sam manje/vise ok, presla preko svega, izborila se za neke stvari
neke se nisu promjenile
osjecam se deset godina starija polovna osoba, al' *** ne dam se jos
uglavnom, velik offtopic a prica o ex "najboljoj drugarici".... ni danas ne znam sto joj je to trebalo
a ni ne zanima me vise
i dlje both naslijedjujem + zivim od kineza.... al' nakon svega, vise me nista ne dodiruje
a najmanje tudja povrsnost i sloboda da me ocjeni po odjeci