COOLERMASTER KUCISTE?

• Začetnik teme Začetnik teme Ćale
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ć

Ćale

Gost
Razmisljam o zameni kucista(napajanja)posto je ovo dosadasnje "kung-fu" postalo nedovoljno.Da li neko ima iskustva sa Coolermasterovim kucistima,ili ipak da idem na proverenu varijantu sa Chieftec ili Leadman modelima?Model "CMSTACKER" izgleda impresivno i dosta dobro prolazi u testovima ali bih ipak vise voleo da cujem nesto iz prve ruke :shock:

Ja imam CM Stacker, i ne mogu mu naci ni jednu manu, sem mozda male sitnice koja ume da znaci - drzac maticne ploce se malo teze skida jer mora da se rasrafi brdo srafova (mada sam na to navikao kod mog ex-macase-a)... I mozda bi bilo fino da ima vise konektora za USB i slicne stvarcice s' prednje strane, mada se to lako moze nadomestiti nekim od brojnih dodataka za ovo kuciste...

Za napajanje sam uzeo Enermax 460W, mada drzim jos i Chieftec 360W (zlu ne trebalo, kuciste bar ima 2 mesta za napajanje) ;)

TT je ipak vise kicherica nego kuciste - kome uopste trebaju sve one 'zujalice' u istom?

Glavna prednost ovog kucista u odnosu na ostala je modularnost - mozes da ga napravis da ima taman onu funkciju koju zelis... Sto se ne moze reci za ostala kucista...

Sve u svemu - moja topla preporuka!

Back