Plavooka82
Početnik
- Poruka
- 20
Potrebna mi je pesma,mislim na neku u fazonu kratke kao za poruku a da govori sve...ko razume sta sam htela neka pise..Moze da bude ljubavna,saljiva,ili cak i tuzna..Potrebna mi je za nekog.. 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DA LI JE TO TREBALO NESTO DA ZNACI?NEKO OMALOVAZAVANJE ILI(I JA IMAM PLAVU KOSU I OCI,PA SAM SE PRONASLA)?raindog:...a pored toga shto imash plave ochi imash verovatno i plavu kosu...
Samo tako devojko ne dozvoli im da nas omalovazavaju!!!! Ne nemam plavu kosu imam crnu...a imala sam nekad plavu...ali ipak mi crna bole stoji.Kathrin:DA LI JE TO TREBALO NESTO DA ZNACI?NEKO OMALOVAZAVANJE ILI(I JA IMAM PLAVU KOSU I OCI,PA SAM SE PRONASLA)?raindog:...a pored toga shto imash plave ochi imash verovatno i plavu kosu...
Plavooka82:Samo tako devojko ne dozvoli im da nas omalovazavaju!!!! Ne nemam plavu kosu imam crnu...a imala sam nekad plavu...ali ipak mi crna bole stoji.Kathrin:DA LI JE TO TREBALO NESTO DA ZNACI?NEKO OMALOVAZAVANJE ILI(I JA IMAM PLAVU KOSU I OCI,PA SAM SE PRONASLA)?raindog:...a pored toga shto imash plave ochi imash verovatno i plavu kosu...Da nemas ti nesto protiv Plavusa???
![]()
Plavooka82:Nista efikasno.Salim se.Kupi negi teenage caspis, tamo ima koliko zelis te niskokaloricne poezije.Mislim da bi bilo pregrubo u SMS stavljati jednog Miljkovica na primer. Zasto pregrubo???Daj nesto...![]()
Plavooka82:Potrebna mi je pesma,mislim na neku u fazonu kratke kao za poruku a da govori sve...ko razume sta sam htela neka pise..Moze da bude ljubavna,saljiva,ili cak i tuzna..Potrebna mi je za nekog.. 8)
raindog:...a pored toga shto imash plave ochi imash verovatno i plavu kosu...
Plavooka82:Samo tako devojko ne dozvoli im da nas omalovazavaju!!!! Ne nemam plavu kosu imam crnu...a imala sam nekad plavu...ali ipak mi crna bole stoji.Kathrin:DA LI JE TO TREBALO NESTO DA ZNACI?NEKO OMALOVAZAVANJE ILI(I JA IMAM PLAVU KOSU I OCI,PA SAM SE PRONASLA)?raindog:...a pored toga shto imash plave ochi imash verovatno i plavu kosu...Da nemas ti nesto protiv Plavusa???
![]()
Plavooka82:Potrebna mi je pesma,mislim na neku u fazonu kratke kao za poruku a da govori sve...ko razume sta sam htela neka pise..Moze da bude ljubavna,saljiva,ili cak i tuzna..Potrebna mi je za nekog.. 8)
vidim da si talentovan i za poeziju!al bre ti si moj omiljeni pisac :wink:AllPacino:Plavooka82:Potrebna mi je pesma,mislim na neku u fazonu kratke kao za poruku a da govori sve...ko razume sta sam htela neka pise..Moze da bude ljubavna,saljiva,ili cak i tuzna..Potrebna mi je za nekog.. 8)
evo kratke pesmice koja govori sve...
ja sam mala crnkica,
kratka mi je suknjica,
a pamet jos kraca,
a i koji ce mi ****.