B
Branko Topic
Gost
Astrolog se ne postaje vec se radja. Osim elementarnog znanja potrebna je i vidovitost da bi se proniklo u poruke neba. Javi te se samo ako imate problema i to ozbiljnih. Rado cu vam odgovoriti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta se desava sa mojom poslovnom stranom,ne mislim da sam nesposobna.Molim vas odgovorite.Branko Topic:Astrolog se ne postaje vec se radja. Osim elementarnog znanja potrebna je i vidovitost da bi se proniklo u poruke neba. Javi te se samo ako imate problema i to ozbiljnih. Rado cu vam odgovoriti.
Trebala sam ja tvoj user name da uzmem.budala:izgleda da ovaj nece skoro da odgovori.
Branko Topic:Astrolog se ne postaje vec se radja. Osim elementarnog znanja potrebna je i vidovitost da bi se proniklo u poruke neba. Javi te se samo ako imate problema i to ozbiljnih. Rado cu vam odgovoriti.
A mene zanima obrnuto, kako se u ljubavi slažu devojka Strelac i dečko Lav? :wink:Jecili:Zanima me kako se slazu devojka Lav i decko Strelac (i u ljubavi i u drugarskim odnosima)...
Branko Topic:Astrolog se ne postaje vec se radja. Osim elementarnog znanja potrebna je i vidovitost da bi se proniklo u poruke neba. Javi te se samo ako imate problema i to ozbiljnih. Rado cu vam odgovoriti.