JoMa92
Ističe se
- Poruka
- 2.431
Ne znam...
Oni su soft rock ili tako nesto...
Mada, nisu mnogo losi, naravno, ali ne volim tu vrstu...
Ili koja god da je![]()
Pa vise su neka alternativa,indie...sta vec.
Dobri su za opustanje mozga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam...
Oni su soft rock ili tako nesto...
Mada, nisu mnogo losi, naravno, ali ne volim tu vrstu...
Ili koja god da je![]()
"Viva la Vida" i ona "Violet Hill" mi se ne svidjaju.
Hm?Sto trens..?Sa novog albume najvEse mi se svidjaju "Strawberry Swing" i ona uvodna, steta sto je kratka i sluzi za uvod, inace bi bio odlican instrumental."Viva la Vida" i ona "Violet Hill" mi se ne svidjaju.
Inace, oni dodju ko neki instrumentalni (znaci ne-elektronski) vokal trens bend.

Pa, trens me nesto ne asocira na Coldplay,pa zato..Kako zasto?Pa takva im je muzika.
Vokal trens i bendovi tipa Coldplay i U2 imaju dosta toga zajednickog. Imena poput Paul van Dyk, Gabriel & Dresden, Armin van Buuren, Kyau vs. Albert, First State itd.
Evo par primera pa se sama uveri:
[ima jedan "Fix you+Zocalo" mash-up ali nema ga na YT]

Da, da i on je tu negde.
A koliko asocira na trens se ogleda u tome koliko poznatih trens DJ-eva imaju njihove pesme na svojim plejlistama. Evo Mike Koglin (Above & Beyond) se zestoko nalozio na "Viva la vida".

Za neupućene da konstatujem da zvuk Coldplay čine gitara, bas, klavir i bubanj, kao kod većine rock grupa. Mogu svi svjetski DJ-evi da ih vrte od sumraka do svitanja, malo morgen će oni biti trance.
)sto gej...meni oni deluju skroz normalno..kako su oni meni gej... to je strashno.... mada volim par pesama.....
Omiljene su mi Lost i TalkDa,pevač stalno igra u spotovima,ali je u skladu sa muzikom...fenomenalni su,meni se ne cine gej mada u svakom spotu padaju u neki trans,nesto cudno ali ipak su pesme vrhOmiljene su mi Lost i Talk

Da,pevač stalno igra u spotovima,ali je u skladu sa muzikom...![]()
Omiljene su mi Talk,Violet Hill,In my place...