ocu cokoladu da jedem sada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dadap:
chokolada:Da i ja nesto priupitam. Da li u "sexy" hranu spada samo slatko ili se moze jesti i nesto drugo (i sta)?
Ja stvarno nemam pojma o ovome, kao sto rekoh probala samo sladoled. :wink:
SAVET: Ne-ne sladoled. Ne valja. :wink:
Pa sad zavisi od inspiracije. Mada moram priznati da nista drugo nisam probala.chokolada:Da i ja nesto priupitam. Da li u "sexy" hranu spada samo slatko ili se moze jesti i nesto drugo (i sta)?
:wink:chokolada:Da i ja nesto priupitam. Da li u "sexy" hranu spada samo slatko ili se moze jesti i nesto drugo (i sta)?

Vidi ti njega kako posmatra iz prikrajka, a objavio je da je otisao u grad. Cccccc....iluzionista:Kikiriki buter? :shock:
![]()
dadap:Pa sad zavisi od inspiracije. Mada moram priznati da nista drugo nisam probala.chokolada:Da i ja nesto priupitam. Da li u "sexy" hranu spada samo slatko ili se moze jesti i nesto drugo (i sta)?
Nekako ovo izgleda najprikladnije... :wink:
E da, mogu i gumene bombone...:wink:

chokolada:Vidi ti njega kako posmatra iz prikrajka, a objavio je da je otisao u grad. Cccccc....iluzionista:Kikiriki buter? :shock:
![]()
Ne volim kikiriki buter, ali znas sta mislim da je idealno. Jagode, maline, tresnje mmmmmmm sve to sitno voce. Slatko bi poruckala sa nekoga...

:wink:Moze sa slagom... Ne mrzim ja bas slag, samo ga ne volim u velikim kolicinama.iluzionista:Prelivene shlagom?
P.S. Sad cu u grad... Za koji minut.Da odgovorim na jos koju zanimljivu temicu i bezim pod tus.
![]()
Ma on to uzvraca udarac za onaj eurokrem...chokolada:Moze sa slagom... Ne mrzim ja bas slag, samo ga ne volim u velikim kolicinama.iluzionista:Prelivene shlagom?
P.S. Sad cu u grad... Za koji minut.Da odgovorim na jos koju zanimljivu temicu i bezim pod tus.
![]()
Ne moras bas sada da nam objavljujes kako ces da se tusiras, nismo ni mi zene od kamena znas. :wink:
:wink:dadap:Ma ima i bolja fora sa bombonicama.
Doduse primenjena iz zenskog ugla.
Lagano ih koncicem pricvrstite za ves. Odusevljenje je potpuno i obostrano...:wink:
Haha.
Upravo sam pokusao da to zamislim i izgleda veoma sexy... dadap:Ma on to uzvraca udarac za onaj eurokrem...![]()
![]()
:wink:
Da! Vidis ti kako su ovi muskarci osvetoljubivi. :wink: 
Nepravda, pa to ti je...chokolada:dadap:Ma on to uzvraca udarac za onaj eurokrem...![]()
![]()
![]()
![]()
Lako je njemu on ce sad u grad, pa ce zaboraviti na eurokrem. A sta cu ja, ja ostajem u kuci sva rastopljena na pomisao tusa...
Eh, crni zivote!![]()

Aha... :wink:iluzionista:dadap:Ma ima i bolja fora sa bombonicama.
Doduse primenjena iz zenskog ugla.
Lagano ih koncicem pricvrstite za ves. Odusevljenje je potpuno i obostrano...:wink:
Vau... :shock: Odlicna ideja.Haha.
Upravo sam pokusao da to zamislim i izgleda veoma sexy...
![]()

chokolada:Moze sa slagom... Ne mrzim ja bas slag, samo ga ne volim u velikim kolicinama.iluzionista:Prelivene shlagom?
![]()
Ne moras bas sada da nam objavljujes kako ces da se tusiras, nismo ni mi zene od kamena znas. :wink:
), pa sve do onih istih, shirokih, snaznih ramena, pomenutih na pochetku...
), pa sve do onih istih, shirokih, snaznih ramena, pomenutih na pochetku...
:wink:dadap:Nepravda, pa to ti je...chokolada:dadap:Ma on to uzvraca udarac za onaj eurokrem...![]()
![]()
![]()
![]()
Lako je njemu on ce sad u grad, pa ce zaboraviti na eurokrem. A sta cu ja, ja ostajem u kuci sva rastopljena na pomisao tusa...
Eh, crni zivote!![]()
![]()
![]()
![]()

dadap:Znaci zao si...Pazljivo je skinuo farmerke: otkopcao dugme i pustio da padnu na pod. Dohvatio ih je, snazno ih bacajuci na krevet. Majica je vec bila skinuta i njegova siroka, snazna ramena su polako dolazila do izrazaja na laganoj dnevnoj svetlosti koja je dopirala sa spoljasnje strane malog prozora u sobi.... Sledece na redu su bile bokserice... Spustio ih je, bacivsi ih u kantu sa prljavim veshom (promashivshi usput)... Polako je ushao u kupatilu... Otvorio prvo hladnu, a onda i toplu vodu, stvarajuci mix odgovarajuce vreline... Usao je u tus kabinu i namestio tush na drzac... Poceo je da sapunira svaki deo svog tela.. Pocevsi od cvrste guze (koju je usput dva puta udario otvorenim dlanovima, kao da je mislio da ga posmatra neko zensko celjade), pa sve do onih istih, shirokih, snaznih ramena, pomenutih na pochetku...
Itd...![]()
![]()
![]()
:wink: Ma evo me, izbacilo me nesto sa interneta.iluzionista:A, gde nestade chokoladica? :?
Oterao si je svojom porukom... :wink:iluzionista:A, gde nestade chokoladica? :?