Cokolada = Seks ?

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da i ja nesto priupitam. Da li u "sexy" hranu spada samo slatko ili se moze jesti i nesto drugo (i sta)?
Ja stvarno nemam pojma o ovome, kao sto rekoh probala samo sladoled. :wink:
SAVET: Ne-ne sladoled. Ne valja. :wink:

chokolada:
Da i ja nesto priupitam. Da li u "sexy" hranu spada samo slatko ili se moze jesti i nesto drugo (i sta)?

verovatno je bitno da nije teshko
imash tu temu vec negde
mozda pasulj prebranac nije bash dobra ideja, mada ne treba robovati konvencijama

chokolada:
Pa sad zavisi od inspiracije. Mada moram priznati da nista drugo nisam probala.
Nekako ovo izgleda najprikladnije... :wink:
E da, mogu i gumene bombone... :lol: :wink:

dadap:
chokolada:
Pa sad zavisi od inspiracije. Mada moram priznati da nista drugo nisam probala.
Nekako ovo izgleda najprikladnije... :wink:
E da, mogu i gumene bombone... :lol: :wink:

A, sto da ne. ;) "Prati trag gumenih bombona i otkrices jednu veliku tajnu...." :lol:

Kad smo vec gumenih bombona. Uzimanje svakog bomboncica zahteva priljubivanje usana uz kozu i njegovo laganao usisavanje... Poput poljupca... Jos ako se pre uzimanja bomboncica, malo poigras s njim lizuci ga (i predeo oko njega), mmm... :)

Dado, ti si genije. :lol:

chokolada:
iluzionista:
Kikiriki buter? :shock:

:lol:
Vidi ti njega kako posmatra iz prikrajka, a objavio je da je otisao u grad. Cccccc....
Ne volim kikiriki buter, ali znas sta mislim da je idealno. Jagode, maline, tresnje mmmmmmm sve to sitno voce. Slatko bi poruckala sa nekoga...

Prelivene shlagom? ;)

P.S. Sad cu u grad... Za koji minut. ;) Da odgovorim na jos koju zanimljivu temicu i bezim pod tus. :lol:

chokolada:
iluzionista:
Prelivene shlagom? ;)

P.S. Sad cu u grad... Za koji minut. ;) Da odgovorim na jos koju zanimljivu temicu i bezim pod tus. :lol:
Moze sa slagom... Ne mrzim ja bas slag, samo ga ne volim u velikim kolicinama.
Ne moras bas sada da nam objavljujes kako ces da se tusiras, nismo ni mi zene od kamena znas. :wink:
Ma on to uzvraca udarac za onaj eurokrem... :lol: :lol: :lol: :wink:

chokolada:
iluzionista:
Prelivene shlagom? ;)

Moze sa slagom... Ne mrzim ja bas slag, samo ga ne volim u velikim kolicinama.
Ne moras bas sada da nam objavljujes kako ces da se tusiras, nismo ni mi zene od kamena znas. :wink:

Pazljivo je skinuo farmerke: otkopcao dugme i pustio da padnu na pod. Dohvatio ih je, snazno ih bacajuci na krevet. Majica je vec bila skinuta i njegova siroka, snazna ramena su polako dolazila do izrazaja na laganoj dnevnoj svetlosti koja je dopirala sa spoljasnje strane malog prozora u sobi.... Sledece na redu su bile bokserice... Spustio ih je, bacivsi ih u kantu sa prljavim veshom (promashivshi usput)... Polako je ushao u kupatilu... Otvorio prvo hladnu, a onda i toplu vodu, stvarajuci mix odgovarajuce vreline... Usao je u tus kabinu i namestio tush na drzac... Poceo je da sapunira svaki deo svog tela.. Pocevsi od cvrste guze (koju je usput dva puta udario otvorenim dlanovima, kao da je mislio da ga posmatra neko zensko celjade :P), pa sve do onih istih, shirokih, snaznih ramena, pomenutih na pochetku...

Itd... ;)

[/quote]

Pazljivo je skinuo farmerke: otkopcao dugme i pustio da padnu na pod. Dohvatio ih je, snazno ih bacajuci na krevet. Majica je vec bila skinuta i njegova siroka, snazna ramena su polako dolazila do izrazaja na laganoj dnevnoj svetlosti koja je dopirala sa spoljasnje strane malog prozora u sobi.... Sledece na redu su bile bokserice... Spustio ih je, bacivsi ih u kantu sa prljavim veshom (promashivshi usput)... Polako je ushao u kupatilu... Otvorio prvo hladnu, a onda i toplu vodu, stvarajuci mix odgovarajuce vreline... Usao je u tus kabinu i namestio tush na drzac... Poceo je da sapunira svaki deo svog tela.. Pocevsi od cvrste guze (koju je usput dva puta udario otvorenim dlanovima, kao da je mislio da ga posmatra neko zensko celjade :P), pa sve do onih istih, shirokih, snaznih ramena, pomenutih na pochetku...

Itd... ;)[/quote]
Znaci zao si... :lol: :lol: :lol: :wink:

dadap:

Itd... ;)
Znaci zao si... :lol: :lol: :lol: :wink:

Ja. :shock: Ma, ne... :P ;)

Back