Zhuangzi
Domaćin
- Poruka
- 3.706
Ako vam je stalo do vase i buducnosti vase dece, pogledajte ovu emisiju! Kako mozemo spreciti ovu monstruoznost?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Zar ovo nikog ne zanima!!!???
знамо,било је неколико тема о томе..досад сам једино од Томислава Николића чуо да се то мора забранити и да се мора истражити ко је то увозио и одобравао пошто је то код нас забрањено а нисмо (још) потписали тај споразум....али колико знам ускоро ће бити у скупштини пред овом 126орицом(а министар Саша Драгин је стипендиста Монсанта као и бивша министар пољопривреде Ивана Дулић Марковић) па ви видите какве су шансе да они то не одобре....и колико ћете још да верујете у све патке које се буду подвљивале око СНСа...
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.70.html:318577-UN-Glad-pred-vratimaUN: Glad pred vratima
PROFITIRAJU
ŠVAJCARSKA grupa “Singenta”, kao i rivalske “Dipon” i “Monsanto” očekuju profit, jer rast cena hrane podstiče poljoprivrednike da ulažu - kako bi imali što bogatiju žetvu - u kupovinu sredstava protiv korova, parazita i sličnih proizvoda od najvećih svetskih agrohemijskih kompanija.
Zanima me, jako, ali je pitanje koje si postavio, odnosno odgovor, trenutno izvan mojih moci promisljanja, domisljanja...
Da dodjem i jadikujem nad zlom koje ce nas, izgleda sasvim izvesno, zadesiti?
Imas li ti neki konstruktivan predlog?
Postoji samo jedno resenje: sirite vest dalje da ljudi znaju sta se desava, da ne misle o gej i Grand paradi i prokletom Novaku Djokovicu, nego da se uzmu u pamet!
Ja ga samo za to i koristim. Postavljam tamo linkove odavde.I sve druge stvari ovog tipa.Bravo Srbi, raspravljajte o grbu, Hrvatima, kurcite se istorijom i vaterpolistima, idite na Fejsbuk da komentarisete slike, gledajte Farmu... Kako je lepo biti glup.