peleplay
Aktivan član
- Poruka
- 1.323
zamislite ovo. Koristite MS word na engleskom svakodnevno. I onda uzmete prevedeni word. Da li cete se posle snaci, i tacno razumeti? Najverovatnije ne. Epa, da li je ovo dobro ili lose, boljka ili nevoljka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam dugo imao winXP na engleskom, pa sam instalirao verziju na srpskom. Bilo mi je u pocetku tesko da se naviknem, ali je posle dosta lakse, i vise nego na engleskom.peleplay:zamislite ovo. Koristite MS word na engleskom svakodnevno. I onda uzmete prevedeni word. Da li cete se posle snaci, i tacno razumeti? Najverovatnije ne. Epa, da li je ovo dobro ili lose, boljka ili nevoljka?
Verujem ti!peleplay:mislim da je sve to greska loseg prevoda... trebao si da vidish word na hrvatskom. Ono je bolje od najurnebesnije komedije. Dobro se ismejes dok citas menije i komande![]()
DabaMAN:Ja sam dugo imao winXP na engleskom, pa sam instalirao verziju na srpskom. Bilo mi je u pocetku tesko da se naviknem, ali je posle dosta lakse, i vise nego na engleskom.peleplay:zamislite ovo. Koristite MS word na engleskom svakodnevno. I onda uzmete prevedeni word. Da li cete se posle snaci, i tacno razumeti? Najverovatnije ne. Epa, da li je ovo dobro ili lose, boljka ili nevoljka?
Za word neznam, sta ti mislis?
Macad:Ja sam i mobilni vratila na engleski, jer mi je, ma kako to cudno bilo, srpski meni bio manje razumljiv?!
Кулиража:Nisam jos koristio office na srpskom, ali win koristim od kako se pojavio.
U win-u mi je trebalo 2-3 dana da se snadjem, a mislim da ce mi toliko trebati i za office.
Jer ipak koliko god dobro znao engleski srpski ce mi uvek biti razumljiviji jer je iznad svega to jezik kojim sam prvo naucio da govorim, a engleski je na red dosao tek kasnije
@peleplay
to cudo je ipak na Hrvatskom, a moras priznati i kad im cujes normalan govor da ni on ne kasni mnogo za urnebesnom komedijom.
peleplay:office morash da kupish jer ne znam da postoji prevod za srpski kao patch/update file ali znam da xp ima da se nadje na www.microsoft.co.yu
peleplay:DabaMAN:Ja sam dugo imao winXP na engleskom, pa sam instalirao verziju na srpskom. Bilo mi je u pocetku tesko da se naviknem, ali je posle dosta lakse, i vise nego na engleskom.peleplay:zamislite ovo. Koristite MS word na engleskom svakodnevno. I onda uzmete prevedeni word. Da li cete se posle snaci, i tacno razumeti? Najverovatnije ne. Epa, da li je ovo dobro ili lose, boljka ili nevoljka?
Za word neznam, sta ti mislis?
inache ta verzija zesce baguje. ja sam je skinuo sa Microsoftovog sajta.. sta da ti kazem. Ipak nisam mogao da verujem da neki likovi za 130 dinara prodaju cd sa winxp na srpskom, a ima besplatno...![]()