Coca Cola, ne valja vam ambalaža!

Обилић

Veoma poznat
Poruka
14.186
Ne znam ko vam pravi boce, ali već mesec dana kupujem omiljeno piće u svim količinama i zatvarač ne može da se odvrne, već moram da ga otkinem.

Malopre probam da vam se požalim na 0800 11 22 33, ali služba radi samo 8-16h.

Nažalost, zatvarači vam ne valjaju 0-24 ...
20230530_172318.jpg

e moj obilicu..ne otkida se nego se pomera :D

imas i temu o tome

https://forum.krstarica.com/threads/coca-colina-fora-sa-cepom.974023/

Video sam tvoju temu, ali kasno. 😥
Inače to je prvi put da nisam shvatio da zatvarač treba da ostane vezan za bocu.

Na flaši zejtina sam to odmah shvatio i na pakovanju ulja za motor i gde god !

Ovde ne, pretpostavljam zato što mi nije logično da prave zatvarače tako da smetaju prilikom konzumacije, naravno da se kokiška pije iz flaše ...

Kad sam pročitao tvoju temu baš sam se nasmejao i tebi i sebi ...

Ne znam ko vam pravi boce, ali već mesec dana kupujem omiljeno piće u svim količinama i zatvarač ne može da se odvrne, već moram da ga otkinem.

Pogledajte prilog 1350708
angazovo sam advokata jer sam se posekao na taj zatvarac. Ce tuzimo firmu i zahtevamo 10 miliona juana obestecenja.
Ako je mogla ona zena u ameriku da inkasira 2 miliona dolara od proizvodjaca zbog crknutu macku u rernu , sto da ne mozemo i mi.

to je nova eko praksa, jer je dokazano valjda da sami čepovi zagađuju više od flaša (pretpostavljam jer lakše cirkulišu deponijama i vodotokovima i ulaze u utrobe životinja)

oboje je svakako reciklabilno, tako da ne vidim zašto bi nekome smetalo, samo baciš sve zajedno u kesu za reciklažu

Možda ti univerzum poručuje da batalis to i pređeš na vinjak? 🤔

to je nova eko praksa, jer je dokazano valjda da sami čepovi zagađuju više od flaša (pretpostavljam jer lakše cirkulišu deponijama i vodotokovima i ulaze u utrobe životinja)

oboje je svakako reciklabilno, tako da ne vidim zašto bi nekome smetalo, samo baciš sve zajedno u kesu za reciklažu
Smeta onima kojima je inace ''vuna Kico'' i ''prpa bato'' od bilo kakve promene.

Back