CM 03-04

DJ_KaLu

Početnik
Poruka
9
Sta mislite o ovoj po meni uz Diablo II najboljoj igri na kompu i koji vam je najveci uspeh.Ja sam iz trece engleske divizije sa Northampton Town-om dogurao do prve i jos uvek igram.
P.S.Navedite neke dobre igrace[/i]

Sa mrtvim Partizanom sam dogurao mnooogo daleko igrao sam sa njima 5 sezona uzeo par dulih kruna i LSS. Sa reprezentacijom vrlo lose treci na svetskom i opet treci na evropskom(obadva pute me srusili Francuzi). Sad sam u PSZ,normalno sampinjon odmah prve sezone i kup UEFA. Od igraca pa hmmm.... koju sezonu igras? Kod mene je 2010 probaj da nadjes F. Innonencia decko trpa golove ko lud. Ima ih jos gomila,samo reci na kojoj poziciji ti treba igrac

:oops:
ja igram te proklete managere od 97/98 sezonu i jos uvek me isto nerviraju-sto znaci da je igra stvarno mocna:ne znam kolko sam diskova polomio u besu i onda trco da kupim drugi. :evil: u svakom slucaju mislim da rpeteruju sa lomljenjem nogu-za 4 sezone isto tolko sam ino igraca sa slomljenom nogom.debilno zar ne?od napadaca su ti dobri ai reletivno jeftini olisadebe i aghahowa.robinho je odlican al skup.dobar asistent je babangida.nego maheri koje vi taktike koristite u 03.04?sa 352 varijacijama sam imo dobre rezultate u cm4,al ova nova djavolijada se ne da sa 352.
cheers.

nikoladsp:
:oops:
ja igram te proklete managere od 97/98 sezonu i jos uvek me isto nerviraju-sto znaci da je igra stvarno mocna:ne znam kolko sam diskova polomio u besu i onda trco da kupim drugi. :evil: u svakom slucaju mislim da rpeteruju sa lomljenjem nogu-za 4 sezone isto tolko sam ino igraca sa slomljenom nogom.debilno zar ne?od napadaca su ti dobri ai reletivno jeftini olisadebe i aghahowa.robinho je odlican al skup.dobar asistent je babangida.nego maheri koje vi taktike koristite u 03.04?sa 352 varijacijama sam imo dobre rezultate u cm4,al ova nova djavolijada se ne da sa 352.
cheers.
3-5-2 igram samo sa igracem vise :lol:
Losa taktika jer svako trpa golove iz kontre. Najbolje se pokazala 4-4-2,sa isturenim krilima(portugalac Bruno Mendes(Porto)je extra po desnom krilu).Mada povremeno menjam na 4-3-1-2!

Back