- Poruka
- 11.784
krece lolovanje.......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa gde si bre jutice
Navukla si se na kafanu i rakiju pa si postala stalni gost![]()
A ja tu citam naVukla sise...
Pa ako se ne varam ,neka od utica ti je ranije i napomenula da ima bolje obline od tebe, tako da su se tu muski forumasi i napalili , a medj njima i moja malenkost.
Ja sam bio cak i spreman da se odreknem svega i da joj bidnem i gospodar i da je i spreda i od pozadi a i zgore i tako.... Ali imadoh, samo jedno ,da se slika u bikiniju i da dokaze da je between 18 and 25 years old...... i nista, nema od nje ista.
Mora da je neka babetina...Bljak

Priča se da je muško u pitanju![]()

bori se ko muško..![]()

Ih pa mora da su ****** po starom Srpskoj klasifikaciji ,
Ona koja je se izdavala je Rekla da je Zemsko a Ja sam tada naglasio ako je, mora da ispuni i uslove : da ima bobi bubis dobre, da nije nikako konjasta kao ove jamirikanke, da ima popravljene zube ( jao sto je bila dobra nasa reklama za pivo " I am Canadian", nekom drugom prilikom cu i pisati, nazalost su je banovali ) da ima od 18 nisam bre Ja pedofil i nikako da je starija od 25, meni je lepo moj doktor prepisao da minimum i maksimum bude 25- recepat mi je udjepu.....
I obecala ta utica i nis, nema nis, a sda mi se tu nabacije i musko, pa gde ide bre ovaj svet..........![]()

najgore sto i ja nosim kesu sale
de ste![]()

jesi siguran da je doktor misleo na godine?![]()

dok se ti smisliš da kupiš karte, traker te preteko...

moram priznati da je baš tako
Vode se čuvenom rečenicom iz filma "Neki to vole vruće" ....................Niko nije savršen![]()
.....A ono NEK im JE VRUCE..
... Ja begam, seti se Ljube Moljca i njegovih dogadjaja i posete Gradu Cikagu u Jamerici.
najgore sto i ja nosim kesu sale
de ste![]()
A šta ako je promijenila/promijenio spol?A jok, ja prvo pa za dole, jok da se palim na boobi, ima se vestaka, dole pa kad je sigurno da je zemsko e onda se moze.......A ono NEK im JE VRUCE..
... Ja begam, seti se Ljube Moljca i njegovih dogadjaja i posete Gradu Cikagu u Jamerici.
![]()

MONA.и ја носим кесу сваки боговетни дан, мораћу да истетовирам неко име![]()
dok se ti smisliš da kupiš karte, traker te preteko...
A šta ako je promijenila/promijenio spol?
- - - - - - - - - -
MONA.

ima i kesa monaA šta ako je promijenila/promijenio spol?
- - - - - - - - - -
MONA.

A ne , ne nisi ti dobro razumela, Ja govorim o ovoj mojoj utici koja je u jamerici-drzi ga u Juti a Trucker 22 ili ti u prevodu kamiondzija je u Beogradu, E on ima gi poseti utice koje su u M, Pocerca i sas njih , ce im pomogne u resavanju i kaki globalnu poljitiku a bome i da nauci stvari koje utice propovedaju, Ono da da su spremne da bidnu sa njim i u dan i u noc.

ma šta skupo.. nek kupi ženi jednu tašnu za osmi mart, a on nek šeta kesu...ima i kesa mona
samo tamo je sve skupo
ma šta skupo.. nek kupi ženi jednu tašnu za osmi mart, a on nek šeta kesu...
aj ne vrdaj.. imaju rođendane..на тај феминистички празник, моја жена није феминисткиња, а ни девојка![]()
znači dve kese ima da nabaviš...