Club Religion

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možda ima brži net... :lol:

Hajde da vidimo , ako kucas na dva kompa a tacno se moze videti koliko reci su napisane, pa se klikne, koliko je vremena da se prebacis na drugu temu, ispises odgovor ( meni ) i da kliknes i sve to u istom minutu ...00.39 po vremenu u Torontu ....

A mozda je i to moguce, narocito kada se korisi LSD halucinoga droga..........

Hajde da vidimo , ako kucas na dva kompa a tacno se moze videti koliko reci su napisane, pa se klikne, koliko je vremena da se prebacis na drugu temu, ispises odgovor ( meni ) i da kliknes i sve to u istom minutu ...00.39 po vremenu u Torontu ....

Umem ja i brže od toga da kuckam, samo nemam inspiraciju toliku. :lol:

- - - - - - - - - -

Izgleda je poslušala moj savet od sinoć o ignorisanju :mrgreen:

Ma jok.. Od početka me ignoriše. :lol:

Izgleda je poslušala moj savet od sinoć o ignorisanju :mrgreen:

Tu se ne radi o ignorisanju, vec o otvorenim provokacijama, Dakle imamo a to sam vec nekoliko puta i dokazao da u isto vreme imamo utice, kojim a nije cilj ni do donosenja ikakvih konstruktivnih stvari, resolucija vec je naprotiv, cilj ovakvih da se dovede do izkazivanje onih normalnih reakcija na idiotluk.

I cudi me da vi ne reagujete na ovakve provokacije.......

Tu se ne radi o ignorisanju, vec o otvorenim provokacijama, Dakle imamo a to sam vec nekoliko puta i dokazao da u isto vreme imamo utice, kojim a nije cilj ni do donosenja ikakvih konstruktivnih stvari, resolucija vec je naprotiv, cilj ovakvih da se dovede do izkazivanje onih normalnih reakcija na idiotluk.

:think:

Monarh ne reaguje, a ja učim od njega.

Pera je na dedu i ja sam na dedu... :zcepanje:

Veruj mi da ja nista od nje i recimo onog Andjelka i ne čitam...a ni od odgovora na njihove postove..
A ni od Glasnika one silne citate i slične stvari...A pogotovo još da je pratim i merim vreme kad i šta piše...hej :bum:

A, to nije ignorisanje. To je žmurenje. Nego tebe lepo za kaznu da stave za moderatora
ovde da pomogneš ovoj svetoj trojici i da čitaš sve što pišu Juta i Anđelko, pa ako ne
odreaguješ na njihove komentare, onda je to ignorisanje. :lol:

A, to nije ignorisanje. To je žmurenje. Nego tebe lepo za kaznu da stave za moderatora
ovde da pomogneš ovoj svetoj trojici i da čitaš sve što pišu Juta i Anđelko, pa ako ne
odreaguješ na njihove komentare, onda je to ignorisanje. :lol:

Aha..pa prvo sam se raspraljvao sa njima. Onda sam počeo da ih ignorišem i onda se ispostavila da nema potreba da čitam i eto sada žmurim. Ako je neki kraći post i izolovan pročitam, ali kao i da nisam. Ništa ne izaziva u meni.
Bio sam ja ovde moderator...skoro pola godine ...neuspešan potpuno. :D

:zcepanje: aaaa... izvini onda...

Propustila sam zanimljiv period. :lol:

Ja sam nešto zamišljao da svi mogu lepo da diskutuju, kao recimo na onim sličicama u Moninim časopisima...lavovi i ovčice... :lol:
Medjutim nije uspevalo.
Onda sam počeo da delim kartone...za svaku sitnicu, podelim ko zna koliko dnevno. E tu je tek nastao haos :lol:
Onda su počeli da me vredjaju na pp, psuju sve živo i slično...i onda sam ja lepo otišao. Eto kratki osvrt..

:zcepanje: potpuno te razumem...

Ovako već ima smisla...
"Idem na ništa. Sve već imam" :ok:

E baš jutros sam pomišljao da promenim potpis... pa sam odložio za kasnije :D
Ovaj je imao smisla kada ja postavljen. Nešto sam morao da rizikujem da ne bi rizikovao previše :lol:

Ovo tvoje zvuči...zagonetno. Moglo bi se reći da je "misaona" začkoljica, svašta bi se moglo izfilozofirati, ali ne slažem se :lol:
Ne može se ići na sve. "Ko dva zeca lovi, ni jednog ne ulovi", a ići na ništa je već ići na nešto ..i to sa prilično angažovanja.
Hoću reći, moraš ići i "osvojiti" ili dobiti to nešto da bi mogao reći da sve imam....a ja to nemam, tako da, ne slažem se :D

E, vidi ovo što je dobro... :zcepanje:

Ne odnosi se na priču koju smo počeli, nego slučajno sad nabasah na sliku.

- - - - - - - - - -

ova kojica nije normalna... deca vrishte mama daj nam da jedemo zakasnicemo, a ona ma samo monarhu da odgovorim ko yebe danas obrazovanje :hahaha:
Da sad vrište, već bi bilo prekasno. Časovi počeli odavno. :lol:

mogu ako hocu da napisem tri posta u roku od tri sekunde da idu sa tri nika i sa tri ip adrese... ali kome to pricinjava zafdovoljstvo? samo infantilnim bolesnicima koji u adolescentsko vreme nisu imali paznju kakva je potrebna, pa su se izmetnuli posle u bolesne frustrirane sizofrene idiote kojima je ovo mesto ventil za sve propustene zivotne bitke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back