Quantcast

ČLANOVI I ISTORIJA LIRIJANSKE RASE

WEISHAUPT

Iskusan
Banovan
Poruka
6.834
Plejadanske posete i sletanje na kopno nastale su stoga što je i Zemlja deo veće Konfederacije planeta koje imaju slične oblike života, skoro identične ljudskim bićima.

Druge rase u ovoj grupi su Lirijanci, Veganci, i bića iz Dal univerzuma (verovatno i Centurijanci, ali nisu pominjani u ovom dosijeu). Ovaj dosije opisuje svaku od ove tri rase. Posle ovoga se opisuje istorija Lirijanaca i Plejadanaca odnosno njihovih civilizacija.

LIRIJANSKI SVETLOSNI BRODOVI

U godini 1977. novi oblik svemirskog broda, do tada nezapažen, sleteo je na put kod imanja dotičnog Amerikanca Majera i on izlazi iz kuće da to istraži.

Tada je ugledao kružno oblikovanu letelicu sa visokom kupolom, koja je bila smeštena na vrh, sve to je stajalo u vazduhu, podupirano neobičnim bleštavo-belim svetlosnim zrakom.

Donji deo neobične letelice bio je od blistavo srebrne boje i okretao se polako, suprotno od kazaljke na satu. Obod stranice diska bio je debljine oko 60 centimetara, i ukošen prema vertikalnim stranicama, koje su se činile kao da su od neizmernog broja malenih lopatica postavljenih vertikalno, i okrećući se sa desna na levo i opet ponovo s leva na desno tri metra ispod oboda od glavnog dela letelice oko 20 centimetara od donje stranice diska koji je postavljen i takođe ukošen na stranama. Intenzivna bleštava svetlost, koja je davala utisak da podupire brod, bila je usmerena vertikalno od ovog donjeg zatvarača broda.

Unutar ovog svetla Majer je mogao videti stepenice sa pet stepenika, koje su se prostirale od donjeg dela broda pa do površine zemlje.

Vraćajući se prema ivici mogao je videti da su se lopatice okretale polako i intenzivno napred i nazad bacajući svetlosnu auru duginih boja oko ivice.

Prečnik od 7 metara glavnog diska je iznosilo oko 1,5 metra od vrha do dna i niža površina broda je izgledala više ukošena u odnosu na višu.

Na visini od otprilike 2,5 metra u prečniku kupole sa jednim metrom vertikalne stranice bila su udubljenja sa okruglim prozorčićima, koji su bili okruženi prstenom koji je bio oko 3 metra u prečniku. Ovaj deo je isijavao fluroscentnu narandžastu svetlost i žuto belu svetlost koja je zračila iz “prozora”.

Vrh ove kupole je izgledao kao da je napravljen od glatkog tamno-obojenog stakla. Izgledalo je kao staklo, i imalo je glatku površinu, ali Majer nije mogao da primeti nikakav odraz na toj površini.

Ovom letelicom su došla tri bića - od kojih se jedno predstavilo kao Menara, iz mesta koje se nalazi u raju, blizu zvezdanog sistema Lira. Ona je rekla da njena rodna planeta ima populaciju od 14 milijardi i pripada Planetarnoj konfederaciji. Rekla je da njeni srodnici usko sarađuju sa Dalima i Plejadancima na određenim stvarima, i da su ta bića upoznata sa njenom aktivnošću ovde. Drugi član te posade se predstavio kao Alena. Oboje su imali tamnu kožu i bili su vitke građe. Lirijanci su imali još jednu rasu bića na svojoj planeti. Menara reče da njen brod može putovati kroz vreme isto kao i kroz svemir, i dade mu zbunjujuću informaciju da je njen brod napravljen 300 godina posle u našoj budućnosti, ali ih koriste već oko 250 godina.

Izgleda da je ovde došlo do uspona u tehnološkom razvoju.

Plejadanci kažu da je njihova tehnologija 3000 godina ispred naše, ali je Dalska tehnologija 250 godina ispred njihove, i da su oni podučavani tehnološki od strane Dalske rase. Sad imamo rasu Lirijanaca, koji su izgleda ispred Dala odmakli u tehnološkom razvoju nekoliko hiljada godina, i koji pomažu i Dalima i Plejadancima u određenim stvarima.

Ovo nam može dati određen zaključak, koji proizlazi od toga kakva nam uputstva daju Plejadanci. Kontakti sa Lirijancima su nastavljeni i obavljeno je više sletanja, uključujući i sletanje u sneg dubok 12 centimetara, gde su sneg i led bili istopljeni u potpunosti do zemlje.
 

WEISHAUPT

Iskusan
Banovan
Poruka
6.834
VEGANSKI SVETLOSNI BRODOVI

Veganska tehnologija samo je 250 godina ispred plejadijanske. Plejadijanci, Veganci, Dali i Lirijanci - svi pripadaju istoj skupini životne forme, u koju smo svrstani i mi. Postoje i druga bića koja nisu poznata Majeru, i koja nisu spomenuta od strane ovih bića.

Biće koje se predstavilo kao Alena se opet vratila neki drugi put, u njenom vlastitom brodu, i o njenom dolasku je telepatski obavestila Majera. Ona je došla sa potpuno drugim tipom letelice, koju Majer ranije nije video. Ona je objasnila da ona, i druga bića nalik njoj, dolaze sa planete koja se nalazi u delu koji je deo zvezdanog sistema Vega, a koji je deo sazvežđa Lira.

Veganci su tamniji u smislu boje kože nego Lirijanci, i izgledaju pomalo kao divljaci, osim što imaju gušći sastav kostiju i više trouglasta lica. Veganci su, kao što je objašnjeno Majeru, potomci ranih Lirijanaca, kao što smo mi i Plejadijanci.

Veganci su sleteli na našu površinu, u letelici prečnika 8 metara, koja je isijavala stub energije u obliku plazme 40 do 50 centimetara iznad zemlje. Ova plazma se kako je vreme prolazilo smanjivala do 30 ili 40 centimetara i pretvorila u prsten koji je okruživao drugu vrstu svetlosti, koja je nasuprot ove stalno proticala.

Majer kaže da je izviranje izgledalo kao da je dolazilo od grebanja metala o metal unutar okruglog dna. Brod je bio išaran fluroscentnim materijalom, koji je bio podeljen u mnogo malih sekcija. Kupola je bila okružena osnovom od finog ispoliranog srebrnog prstena. Od ovog prstena pa prema obodu broda gornja površina omotača je bila izbrazdana i sa oštrijim krajevima.

Dno letelice je bilo kao od fino ispoliranog čelika gledajući od dela iz kojeg je izbijala plazma pa sve do oboda. Umesto da je pravokružna, kao što su obodi diska, imala je četiri dodatna dela kao balkončići, gledano odozgo.

DALSKI SVETLOSNI BRODOVI

Kako se tačno Dali uklapaju u ove odnose nije mi baš jasno. Oni su veoma slični nordijcima, izgledaju kao severno-evropljani i mogli bi proći ulicama u normalnoj odeći neopaženi.

Dali su došli u letelicama istog oblika, ali su njihove letelice bile malo slabijeg tipa, i sletele su pravo na Zemlju, na područje koje je bilo ravno. Dno broda je imalo 3 obojena 2 tamna prstena, i tamniji izgled na ravnoj površini, koja u ovom slučaju nije opisana. (Majer je bio uspešan u fotografisanju Dalskog svemirskog broda oko 16:00 u podne 3 jula 1964. godine kako leti preko Ašoka Ašrama na Gurgon putu u Mehrauli, blizu Novog Delhija, Indija). Sledeća sekcija je svetlo-metalni obod koji se spaja sa drugim svetlo-obojenim metalnim delom koji formiraju gornji deo broda sve do uzdignute kupole u sredini.

Dali takođe mogu da udišu naš vazduh i žive u našim atmosferskim uslovima, bez korišćenja opreme koju imaju na svojim brodovima. Bilo mu je dozvoljeno da pregleda kabinu broda, i video je da imaju tri sedišta. On je fotografisao ovaj tip letelice ranije, koja takođe ima oko 8 metara u prečniku.
 

WEISHAUPT

Iskusan
Banovan
Poruka
6.834
LIRIJANSKA ISTORIJA

Ovo sve je postalo malo zbunjujuće, pa su Plejadijanci ponudili da kažu nešto o istorijskim stvarima, da bi dobio uvid u sve ovo. U skladu sa njihovim objašnjenjima, Lirijanci su bili originalni (bar za nas) preci naše vrste životne forme i evolucije.

Mnogo hiljada godina ranije, njihova civilizacija u Liri je dosegla do veoma visokog nivoa tehnološkog razvoja, i počela putovanja u svemir. To su bila slobodna stvorenja i imali su kontrolu nad svojom sudbinom. U određenoj vremenskoj tački došlo je do neslaganja i odvajanja u grupe sa različitim ideologijama i različitim pogledima na svet. Došlo je do rata u kome su uništili mnogo sunarodnika i oštetili svoje životno okruženje. Oni koji su izbegli od svojih sunarodnika pronašli su novi dom u zvezdanom sistemu koji mi zovemo Plejade. Takođe su se naselili i blizu Vege.

U toku sledećih nekoliko hiljada godina dosegli su opet nivo tehnološkog razvoja kojim su bili u mogućnosti da putuju svemirom. Neki od Plejadijanaca, lirijanski naslednici, na svojim putovanjima otkrivaju našu planetu i njen tek nastao život koji se razvija u povoljnoj atmosferi. Oni ostaju i smeštaju se na teritoriji nekadašnje Atlantide, neki se čak mešaju sa ljudima i postaju ljudi.

Oni koji su osnovali svoju zajednicu i nisu se mešali sa ljudima ubrzo stvaraju visoku tehnologiju ovde i počinju da prave mnoge divne mašine i naprave, stvarajući komfor i ugođaj za sve.

Ponovo dolazi do sukoba i društvo se počinje deliti na dve grupe, svi posedujući ovu tehnologiju. Tada dolazi do sukoba u kome dolazi do strašnih razaranja. Oni koji su mogli beže u druge regione svemira, i započinju sve ponovo. Neka od ovih bića nas povremeno posećuju.

Mnogo vremena kasnije novi Plejadijanci dolaze da provere posledice reakcije svojih predaka koji su preživeli surovi rat. Oni pronalaze preživele i opet se mešaju sa njima i pomažu im u razvoju. Ovo društvo postaje kasnije Atlantida, iz koje nastaju naučnici koji stvaraju naselja pod vodom, pre nego što je i ta civilizacija uništena zbog posledica rata na Zemlji.

Moderni Plejadijanci su proizvod miroljubive frakcije, koja se smestila u sazvežđu kojem su naši naučnici dali ime. Veganci koji nas sada posećuju su naslednici jedne druge miroljubive frakcije. Oni su smešteni na jednoj planeti u Vega sistemu.

Naslednici Lirijanaca, koji dugo žive bez konflikata, sada su zainteresovani za dobrobit Zemlje, a posebno zbog ranije izraženih sklonosti ka ratovima. Oni su izgubili mnogo od svoje istorije u sukobima međusobno, i mnogo puta su gubili tehnologiju. U saglasnosti sa pričom takođe su naselili drugu miroljubivu planetu u našem sistemu, petu od Sunca, koja je uništena u nuklearnom ratu oružjem koje su razvili. Sada su zabrinuti kako ćemo mi upotrebiti svoje nuklearno naoružanje. Ovi Lirijanci sada pomažu na razne načine svojim ljudskim rođacima na Plejadama, Vegama a i šire. A to vidimo takođe i kroz to što su Lirijanci mnogo stariji u sistemu evolucije. Oni su samo malo ispred drugih u nekim tehnologijima, a malo iza drugih u nekim drugim tehnološkim stvarima. Oni pomažu jedni drugima na raznim poljima. Zbog toga naša tehnologija privlači njihovu pažnju, i oni su ovde da posmatraju i učestvuju shodno našoj volji i izboru.

Lirijanska rasa je započela evakuaciju svoje rodne planete pre gotovo 22 miliona godina i od tada su se selili više puta. Oni veruju da je kreacija sama svoj uzrok, a ne da ih je stvorio Tvorac. Oni vide kreaciju kao univerzalno znanje, Univerzalni duh, Univerzalnu mudrost. Rekli su Majeru da im je poznato oko nekoliko milijardi raznih oblika života.
 

WEISHAUPT

Iskusan
Banovan
Poruka
6.834
Takođe su mu rekli da je raniji sistem življenja na Zemlji bio kopija načina na koji su živeli rani Lirijanci koji su posetili Zemlju. Oni su bili ovde i proučavali su Hiperboreju, mitski prvi kontinent koji je zauzimao svu zemljinu površinu u to vreme. Ovo je bilo pre nego što su zemljani započeli fizičku evoluciju. Ovi isti su dali imena Lemuriji i Atlantidi.

Takođe postoje i druga bića iz drugih sistema, koja se zovu Bavi, a koji su takođe posećivali Zemlju u to vreme. To je rasa koja je visine 2,5 do 3 metra. Postojala su i bića koja su posećivala Zemlju, a koja su bila visoka 7 do 8 metara. Imali su stopala duga od 90 do 93 centimetra i fosilni ostaci još uvek postoje. Na području koje zovemo Istočni Island postojala je rasa koja je bila nezamislivo visoka - 10 do 11 metara. Oni nisu u potpunosti bili fizički. Cela istorija Hiperboreje, Agarte, Mukulije i Atlantide je bila opisana od strane Plejadijanaca. Na produženoj poseti svemiru, Majeru je bila pokazana druga planeta sa stepenom razvoja u ranoj fazi. On je video dinosauruse, zdepastog primitivnog čoveka koji je bio obučen u kožu i stepenaste piramide koje su se videle kroz zamagljenu zlatnu atmosferu. Rečeno mu je da je ova planeta udaljena 770 svetlosnih godina od Zemlje.

Gledano prema Plejadijanskom tumačenju, Lirijanci su napustili njihov sistem kao pobunjenici i smestili se na Plejadama i Hiadama. Kasnije su došli na Zemlju i pomešali se sa Zemljanima. Zemljani su tada živeli na ostatku onog što je ranije bilo poznato kao Hiperboreja. Oni su razvili i unapredili civilizaciju ovde na Zemlji. Postaju umešani u međusobni sukob i napuštajući Zemlju odlaze na Eru koja je u Plejadama, a drugi odlaze na druge planete u našem solarnom sistemu, atmosferski postojeća peta planeta od Sunca, koju nazivaju Malona (Maldek). Naseljavaju se tu i mešaju sa ljudskom formom života odatle.

Lirijski potomci koji su se smestili na Zemlju i Malonu, bili su ratnička rasa, i sa sobom su doneli ratničke tendencije. Malonci su završili uništavajući svoju planetu u užasnom atomskom holokaustu. Da li ćemo mi uraditi isto?

Preživeli Lirijanci su odsustvovali mnogo hiljada godina. Sledeće generacije se vraćaju iz drugog doba i ponovo padaju u borbi između sebe samih i ponovo odlaze. Ovo se desilo ipak još jednom, i sad potomci ovih ponovo posmatraju Zemlju i preživele naslednike njihovih predaka. Lirijski pobunjenici su dostigli viši duhovni način življenja, i nisu podložni konfliktima i ratovima. Njihovi naslednici su sad odgovorni za rasu koja je na Zemlji. Tako da možemo videti da mi svi u stvari dolazimo sa Hijade. Trenutni Lirijanski posetioci svojom višom duhovnošću pokušavaju da ponište efekte koje su ostavili njihovi raniji manje duhovni preci.

Stariji Lirijanski naslednici pali su u stagnaciju i izgubili mnogo od svoje tehnologije. Plejadijanci im sad pomažu da se vrate na svoj put i obnove sjajnu tehnologiju koju su imali. Veganci, potomci starih Lirijanaca, takođe su pomogli da ovi obnove neka od svojih starih znanja.

NAPOMENA

Izgleda da ovde Majeru nisu date sasvim tačne informacije. Ne pominje se neljudska Draco rasa kao uzrok sukoba i ratova. Draco reptoidi su razorili Liru, a ljudske rase su zato izbegle na druge zvezdane sisteme. Zemlju su prvo naselila Draco bića na Lemuriji a zatim ljudska na Atlantidi. Otuda je među njima došlo do sukoba koji je rezultirao potonućem ovih kontinenata i proterivanjem Draco reptoida u podzemlje panete, na baze Venere, Meseca i drugih planeta. Da bi ponovo zavladali Zemljom, Draco reptoidi su pomešali svoju genetiku sa ljudima i tako stvorili hibride koji su bili najpre vladari u Vavilonu i Rimu, a zatim se proširili na ostali svet. Danas su to sve kraljevske familije koje vladaju svetom.
 

WEISHAUPT

Iskusan
Banovan
Poruka
6.834
PLEJADIJANSKA KULTURA

Premda su se Plejadijanci činili veoma zdravim po našim standardima, oni su ipak postali pogođeni našom atmosferom. Ne dovoljno da bi morali da koriste opremu za strano okruženje, ali su imali određenih problema koji su uslovljeni dugim izlaganjem našem vazduhu. Atmosfera na njihovoj rodnoj planeti je veoma slična našoj, s tom razlikom što mi imamo više zagađen vazduh. Oni kažu da čestim načinom življenja unutar njihovih svemirskih brodova su postali osetljivi u maloj meri i na njihovu atmosferu.

Njihove ruke su slične našim, ali mnogo finije i fleksibilnije definisane. Oni imaju nežnu kožu na rukama. Svi Plejadijanci imaju male bašte, u kojima rade svojim rukama. To je deo njihovog stalnog kontakta sa stvoriteljem.

Svaki od njih radi po dva sata u njihovim fabrikama, većinom nadgledajući mašine i robote. Svi oni su obrazovani u mnogim oblastima nauke. Oni idu u školu dok ne navrše 70-te. U 10 godina školovanja njihovo znanje je jednako znanju 25-godišnjeg diplomiranog fakultetlije. Svi moraju biti upoznati sa 12 do 20 raznih profesija.

Oni se ne žene dok ne napune bar 70 godina. Telesno sazrevaju za 12 do 15 godina. Ne žene se dok ne završe izabrano zanimanje. Oni nisu obavezni na ženidbu, i mnogi to i ne čine.

Po porođaju oni ne koriste anestetike, već to rade na skroz prirodan način. Otkrili su da mozak proizvodi anestetik, i kao takvog ga i koriste. Volja bebe je pod uticajem, i biće redukovana do određenog stepena. Život na Eri je miroljubiv i prirodan. Svi streme prema tome da doprinesu za bolje svih. Ako bismo mi nekim slučajem otišli da vidimo život na njihovoj planeti, ne bismo mnogo videli, jer njihov život, rad i sve ostalo se odvija na mnogo drugačijem dimenzionom nivou. U kontaktu sa nama oni moraju podesiti ovo vreme i vibracije, a i mi bismo to morali kad bismo hteli da vidimo njihovu rodnu planetu.

Majer se pitao zašto su sve ove aktivnosti događale samo na jednom mestu na svetu i onda mu je rečeno da Švajcarska nije jedino mesto gde se dešavaju slične aktivnosti. Plejadijanci su čak rekli Majeru da oni imaju više stanica za sletanje, neke u Americi, a neke na istoku.

U razgovoru sa Plejadijancima na mestu sletanja u Alpima, što je predvođeno Kuetzelom, jednim od Majerovih stalnih posetioca, saznajemo da ovo sletište ili baza postoji već 70 godina. To je mesto blizu planinskih vrhova, gde nema puteva ni tamo ni ovamo, nije moguće doći do njega, potpuno je zaštićeno i takođe je nevidljivo za pokušaj gledanja sa visine. Dok su se nalazili u objektu, Majer je bio odlučan da sazna nešto više o “Velikom matičnom brodu” u orbiti. I opet je upozoren da određene informacije zadrži za sebe.

U osnovi, cela konstrukcija je duga 35 kilometara. Ovo je u potpunosti izgrađeno i postavljeno u svemiru, i ne zavisi ni od jedne jedine planete. Tri niža nivoa sadrže proizvodne kapacitete - fabrike, radionice za popravku i mesto za proizvodnju hrane - i opslužne centre za čitavu koloniju. Veliki centralni deo sadrži sve što je potrebno za bolji kvalitet života: parkove, rekreacione prostorije i odeljenje za manje svemirske letelice.
 

WEISHAUPT

Iskusan
Banovan
Poruka
6.834
DRUGE POSETE

Ovi rođaci po liniji ljudske evolucije nisu jedini koji su ovde da nas posmatraju. Postoje i drugi koji su uključeni u to. Radili su skoro dve godine na drugom NLO slučaju, koji je započeo u julu 1967. godine. To je jedan od najvećih NLO aktivnosti zabeležen u ljudskoj istoriji i još uvek je u toku. Ovi posetioci dolaze sa planete koja poseduje atmosferu i otprilike je udaljena 10 svetlosnih godina od Zemlje, planete koju nazivaju IARGA. Njena masa i prečnik su veći od Zemljinog, i akceleracija gravitacije na površini je veća. Atmosfera je mnogo zbijenija nego naša. Kažu da bi Zemljani koji bi doživeli njihovu kišu umrli od udaraca. Rotacija planete je sporija, tako da su im dani i noći duži. Zbog guste atmosfere i visokog vazdušnog pritiska, koji je čak i drugačijeg sastava nego naš, Iargani ne mogu da vide Mesec ili zvezde. Zeleno preovladava u boji atmosfere. Njihov izgled je drugačiji od našeg. Oni su veoma zdepasto građeni. Izgled njihovih brodova odaje izgled veoma napredne tehnologije.

Drugi kontakt koji se desio i dešava se od oktobra 1969. uključuje životnu formu sa druge planete, nekih 20 svetlosnih godina udaljene od naše, blizu zvezde koju mi nazivamo Epsilon Eridani. Naše indicije su da je zvezda koja predstavlja 82 Eridani i da spada u klasu G5 zvezda veoma slična našem Suncu čiji je spektar klase GO i otprilike je 20 svetlosnih godina od nas. Ova bića su bila veća, oko 7 do 7,5 stopa visoka, bila su prekrivena hrapavom kožom, i imala su veoma velike ruke sa po tri prsta na svakoj. Koža je imala pločice i nabore slično kao krokodilska koža. Imali su čudna lica, velika usta, velike uši, ali i kao Iargijanci imali su veoma naprednu tehnologiju.

Takođe, još jedan povremen kontakt na kome se još uvek radi uključuje manje i ćelave vanzemaljce sa belom kožom i malim licem. Oni imaju usko građena tela i visoki su samo 4 stope. Oni su poznati kao Grejsi. Njihovi brodovi su sjajne mašine, imaju divne naprave na njima, ali u nekim stvarima nisu razvijeniji od nas. Njihova tehnologija je tek nešto malo ispred nas, što ne znači da i mi nećemo imati takve letelice za nekih par stotina godina.

ZETA RETIKULI 2

Ove kreature kažu da dolaze sa dva sunca, koja mi nazivamo ZETA 1 i ZETA 2 RETIKULI, i da oni operišu na našoj planeti već decenijama. Njihove velike oči su veoma osetljive na sunčevo svetlo i zbog tog razloga na Zemlju dolaze samo noću.

Majer je upravo počeo da istražuje još jedan slučaj pojavljivanja u blizini svog doma u Arizoni koji se takođe odvija već mnogo godina, i koji uključuje postojanje dokaza o ovakvim kontaktima širom planete. Trebalo bi da vlade svih zemalja potroše malo više novca i za istraživanje ovih dešavanja. Mi smo u stvari pod invazijom poseta vanzemaljaca na zemaljskom nivou, koji verovatno nisu neprijateljski raspoloženi. Ali bi trebalo biti na oprezu zbog mogućih efekata na naše živote u budućnosti.

Ova bića (Plejadijanci i ostali slični ljudima) dolaze pod nadzorom Konfederacije planeta u našem delu svemira, predvođenih višim većem, čije je sedište na Andromedi. Ali pripadaju zajedno sa ostalima drugom obliku života. Majer je nerado govorio nešto više o bićima koja je sreo u šumi, u blizini svoje kuće. Kontakt se desio u bliskom susretu. Biće je nosilo neku vrstu svemirskog odela, imalo je velike ispupčene oči, velika usta, bez kose, i tamno masnu kožu, možda čak i vlažnu. Prišlo mu je blizu širom raširenih ruku, pokazujući da nema oružja. Biće je stalo ispred njega, sačekalo par sekundi, progovorilo par reči, opet sačekalo i otišlo u mrak. Posle nekog vremena Majer je upitao Semjasu o ovom susretu, i ona je pokazala iznenađenje. Odmah mu je dala podatke o tom biću. Bilo je to biće sa planete u sazvežđu SWAN (SAJGNUS) i da mu je brod oštećen u toku prolaska kroz našu atmosferu, te da je tražilo pomoć. Ime tom biću je bilo Asina. Poslala je signal za pomoć i pokupljena je od strane Plejadijanaca. Dok se brod nalazio na popravci, Semjasa je dovela Asinu do Majera i on je bio u stanju da sa njom komunicira telepatski. Sajgnusijanci su drugačija evoluciona forma i malo od toga što je čuo je razumeo.

Postoje mnogi slučajevi poput ovog, koji su dali obilje informacija i dokaza o njima, da bi svako ismevanje bilo preskupo za svaku osobu koja je obeležena. Majer je sreo predstavnike svih ovih vrsta u različitim vremenskim periodima. Sad je malo jasnija slika u pogledu ovih kontakata koji su ostvareni. Mi smo u stvari samo mlađa braća naprednijim vrstama inteligencija koja nas posećuju radi našeg napretka i dobrobiti.
 

WEISHAUPT

Iskusan
Banovan
Poruka
6.834
KONAČNI KOMENTAR

Jasno je da ovde nisu date sve informacije. Grejsi ili Sivi su klonovi Draco bića, načinjeni od nekih insektoida, izuzetno su nehumani i služe za obavljanje prljavih fizičkih poslova sa ljudima (otmice radi ubistva zbog hrane ljudskom krvlju ili eksperimenata), jer Draco bića se ne pokazuju direktno ljudima. Šalju Grejse koji su klonovi, nemaju svoju volju pa se tako dešava da se nekada i sruše s letelicama, kao što se dogodilo u Rozvelu 1948. godine, i drugde. U svim njihovim letelicama nađeni su cilindrični kontejneri sa delovima ljudskih tela.

Hibridi Draco bića koji vladaju Zemljom kao illuminati prikazuju Grejse kao dobronamerne vanzemaljce koji malo eksperimentišu sa nama, ali to je za naše i njihovo dobro jer su oni tobože ugroženi pa smo im mi potrebni. Te dezinformacije se smišljeno serviraju javnosti preko filmova (Stiven Spilberg) i NLO aktivista koji su svi manipulisani ili direktno rade za illuminate.

Ovaj nedostatak u Majerovim informacijama postoji verovatno zbog toga što bi to značajno promenilo i proširilo celu priču. Ovako data, uglavnom je pozitivna i treba da inspiriše ljude u pozitivnom smeru. Verovatno su smatrali da bi cela istina zahtevala više zrelosti i lične snage za prihvatanje.
 

Ivantic

Obećava
Poruka
61
Taj http://www.illuminati.org/ je priča za malu decu. Ne misliš valjda da pravi Iluminati imaju svoj sajt i to baš taj?
Osim toga pričaš o Vajshauptu koji nema veze sa pravim Iluminatima. Njega su napravili Rotšildi da zamažu oči narodu.
Gde god se Vajshaupt poistovećuje sa Iluminatima to je lažna priča. U knjizi Dejvida Ajka imaš pravu priču o Iluminatima ('Vavilonskom bratstvu', kako ih on zove) ili kod Sverdlova.

Ova 'Napomena' i 'Konačan komentar' u tekstu su moje reči sa mog sajta o Bili Majeru koji sam naveo. I ostale reči su iste. Ta strana je odobrena od njegove FIGU organizacije kao verodostojna prezentacija na srpskom jeziku. Sumnjam da su tvoji 'Iluminati' uzimali sa mog sajta. Ipak si ti to kopirao od mene.
 

fra_nemo

Početnik
Poruka
19
Dragi prijatelji, Bratstvo vas mora upozoriti da se ne upustate u kontakte sa Iluminatima i ostalim ekstraterestrijalnim lozama. Mi delamo na ovom nivou za dobrobit covecanstva, i stoga sam ja zaduzen da vas obavestim o gnusnim radnjama tih stvorenja koja uticu na krhki ljudski razum tako sto uzimaju ljudski oblik i uvode ih u razne teorije kojima guse svest neukog coveka danasnjice. Drzeci ga u okovima pomucene svesti, Oni se hrane dragocenom svetloscu naseg bica, ne dozvoljavajuci mu da se buni. Nas razum nas stiti od surove istine kojom je satkan Univerzum vecnom Akasom, i nemojte ga lomiti osim ako niste pripremljeni za Istinu. Ogromna bitka se vodi na tri nivoa oko nas, samo ratnici koji nose svetlost u srcu mogu opstati. Braco ljudi, obavesteni ste, sirite svetlost poput zore od zlata!
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.