Član/ica biblioteke

Da li ste član/ica biblioteke i koliko redovno uzimate i vraćate knjige iz iste?

• Jesam često

glasova: 9 39,1%
  • Jesam retko

glasova: 2 8,7%
  • Nisam

glasova: 8 34,8%
  • Biblioteka mi je daleko

glasova: 0 0,0%
  • Ne čitam knjige

glasova: 1 4,3%
  • Šta ja znam, Zauz ima bolje ankete od ove

glasova: 2 8,7%
  • Jednom mjesečno

glasova: 1 4,3%
  • Više puta godišnje

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    23
1728943318104.png

Knjige iz jedne od brojnih kupovina u manifestaciji "Noć knjige".

Cemu taj ton?

A sad vidim da i brkas babe i žabe. PRVO ODVOJI KNJIZEVNOST OD tvog POSLA, POSLOVNOG PROFILA, ok znamo uavrsila si fakultet fizike cega li , pa dobro bre...

Uopšte me ne zanimaju knjige iz tvoje branše, ok?
idi tamo onda u teme o tome,, o nauci čemu već...

Kad Kazemo knjige ne mislimo na nekog doktora koji je eto napunio sobu knjigama o medicini.... :roll:

pa ? treba se zapanjimo ? ne smatramo to u knjizevnost , vec knjige tokom skolovanja, eto tako otprilike... Postujem narvan ali tvoj posao je tvoj posao a ovde svet misli o knjigama koje procitamo raynih autora razne tematike... od romana do ...

ok u biblioteci ti trazis ono sto ti treba u poslu... ok moze i tome da sluzi biblioteka...

Inac bio sam jedno vreme clan biblioteke. Nekih par godina , do neke recimo 2012, nismo tada imali elktronski pristup vec preko clanske kartice odes iznajmis pa vratis... ne svidja m ise to tolko, vec ono sto odlucim da zelim odem kupim procitam...

posle umem da razmenim sa prijatlejima kumovima poznanicima.. umem i da poklonim. ne lagerujem osim koje su mi ono naj naj naj....
:hahaha:

Back