- Poruka
- 4.925
Knjige iz jedne od brojnih kupovina u manifestaciji "Noć knjige".
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cemu taj ton?
A sad vidim da i brkas babe i žabe. PRVO ODVOJI KNJIZEVNOST OD tvog POSLA, POSLOVNOG PROFILA, ok znamo uavrsila si fakultet fizike cega li , pa dobro bre...
Uopšte me ne zanimaju knjige iz tvoje branše, ok?
idi tamo onda u teme o tome,, o nauci čemu već...
Kad Kazemo knjige ne mislimo na nekog doktora koji je eto napunio sobu knjigama o medicini....
pa ? treba se zapanjimo ? ne smatramo to u knjizevnost , vec knjige tokom skolovanja, eto tako otprilike... Postujem narvan ali tvoj posao je tvoj posao a ovde svet misli o knjigama koje procitamo raynih autora razne tematike... od romana do ...
ok u biblioteci ti trazis ono sto ti treba u poslu... ok moze i tome da sluzi biblioteka...
Inac bio sam jedno vreme clan biblioteke. Nekih par godina , do neke recimo 2012, nismo tada imali elktronski pristup vec preko clanske kartice odes iznajmis pa vratis... ne svidja m ise to tolko, vec ono sto odlucim da zelim odem kupim procitam...
posle umem da razmenim sa prijatlejima kumovima poznanicima.. umem i da poklonim. ne lagerujem osim koje su mi ono naj naj naj....
Pokušavam da zumiram i vidim naslove.Moja skromna biblioteka
Pogledajte prilog 1625760
Da ja imam knjigu Henri Kisindžera u južnom ofisu svoje korporacije.U ličnoj biblioteci imam oko 1200 kniga, mnoge su bile skupe, ali možda sam 5% čitala
Sviđa mi se ova torbaMoja skromna biblioteka
Pogledajte prilog 1625760
Hvala.Ne vjerujem da je rucni rad...suvenir iz Jerusalima.Sviđa mi se ova torba
Ručni rad sigurno
Mnogo je gotivna