Član/ica biblioteke

Da li ste član/ica biblioteke i koliko redovno uzimate i vraćate knjige iz iste?

• Jesam često

glasova: 9 39,1%
  • Jesam retko

glasova: 2 8,7%
  • Nisam

glasova: 8 34,8%
  • Biblioteka mi je daleko

glasova: 0 0,0%
  • Ne čitam knjige

glasova: 1 4,3%
  • Šta ja znam, Zauz ima bolje ankete od ove

glasova: 2 8,7%
  • Jednom mjesečno

glasova: 1 4,3%
  • Više puta godišnje

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    23
Ne, biblioteke Srbije, baš kao i biblioteke BiH koriste isti program, Cobiss :)
Ako ti treba pomoć pri pretraživanju, reci.
I da si stvarno član biblioteke znao bi da članska karta važi i ona sa apliakcije :D
Ja ono što mi treba nađem tamo gde je glavni izvor i ne lutam po sajtovima.

Ja lično volim elektronske formate knjiga jer onda ih čitam preko ereader-a ali se desi i da odem do biblioteke i uzmem neku "hard copy"

Kakav ekran ima? Nema šanse da e-ink ekran tako pojede bateriju. Imao sam davno neki Sony čitač. Po 15 dana je trajala baterija.

Rekoh već ... meni traje dva sata i meni dovoljno ... a kad sam ga kupio rekli su mi da je "battery life" do 3 sata što i piše na sajtu ... mada je meni i ovih dva sata na dan dovoljno tako da i ne gledam tu bateriju niti koliko traje ...

Rekoh već ... meni traje dva sata i meni dovoljno ... a kad sam ga kupio rekli su mi da je "battery life" do 3 sata što i piše na sajtu ... mada je meni i ovih dva sata na dan dovoljno tako da i ne gledam tu bateriju niti koliko traje ...
Svakom čitaču baterija traje barem nekoliko dana, Kobo ima slabiju od Kindle, ali svakako nisu u pitanju sati, već dani.
Ne blamiraj se, rekao sam već.

Svakom čitaču baterija traje barem nekoliko dana, Kobo ima slabiju od Kindle, ali svakako nisu u pitanju sati, već dani.
Ne blamiraj se, rekao sam već.
Ja samo kažem ono što su mi rekli kad sam kupio .. i ne marim i da je par sati jer meni treba 2 sata dnevno i to je to ... ja opet posle stavim da puni i mirna Bačka

Kakav ekran ima? Nema šanse da e-ink ekran tako pojede bateriju. Imao sam davno neki Sony čitač. Po 15 dana je trajala baterija.
Nema šanse da je to eInk ako toliko troši, može on da razvuče i do mesec dana. Jedino ako ekran nije najveći potrošač, što znači da ima gomila nepotrebnog ili neoptimizovanog softvera. Ili je jednostavno baterija falš.

Telefon koji je dosta zahtevniji potrošač i svašta vrti na sebi drži ceo dan

Nema šanse da je to eInk ako toliko troši, može on da razvuče i do mesec dana. Jedino ako ekran nije najveći potrošač, što znači da ima gomila nepotrebnog ili neoptimizovanog softvera. Ili je jednostavno baterija falš.

Telefon koji je dosta zahtevniji potrošač i svašta vrti na sebi drži ceo dan

BrandKobo
Model NameKobo Clara 2E
Display TechnologyElectronic Ink
Connectivity TechnologyBluetooth, Wi-Fi
Screen Size6 Inches
Memory Storage Capacity16 GB
Battery Life3 Hours
Included ComponentsKobo Clara 2E
ColorDeep Ocean Blue
Product Dimensions6.26"L x 4.41"W x 0.33"Th

Back