Da li posjećujete biblioteku?
Ili radije kupujete knjige
Ili radije kupujete knjige
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam ali sam preko kume koja je članica uzimao par puta.. To me je tjeralo da čitam da bi ona na vrijeme vratila.Nisam, ali planiram
Kod nas u kraju je bio jedan ogranak gradske biblioteke i zbog renoviranja je bila zatvorena duže vreme.
Planiram da odem i ponovo se upišemo
Da, to ume da ubrza čitanje.Ja nisam ali sam preko kume koja je članica uzimao par puta.. To me je tjeralo da čitam da bi ona na vrijeme vratila.
Ček, zar se može takoJa iznajmljujem iz nekoliko ogranaka Gradske, posle nemam pojma gde da vratim. Nešto ne pročitam pa zaboravim .
Jednom zamalo da mi napiše kaznu neka namćor bibliotekarka u Učiteljskom, ali ipak nije, delom je bila njihova krivica.
Ček, zar se može tako
Znam da sam ja morala da nosim onaj džepić ako sam htela neku knjigu koja nije u tom ogranku i tu taj džepić ostaje dok ne pročitam
To je bilo pre kompujetrizacije
Sad to može u više ogranaka u isto vreme?
U današnje doba postoji i elektronsko članstvo ...Svi nek uslikaju članske karte
Pametnjakoviću, ja koristim i elektronsko pretraživanje i međubibliotečku razmjenu iz puno država i biblioteka svijeta ali da bih koristila išta od toga moram imati člansku kartuU današnje doba postoji i elektronsko članstvo ...
članska karta u biblioteci čiji sam član je prestala da se izdaje još pre 10 godina kad su uveli elektronsko učlanjenje gde ti samo treba lična karta kao potvrda da si tiPametnjakoviću, ja koristim i elektronsko pretraživanje i međubibliotečku razmjenu iz puno država i biblioteka svijeta ali da bih koristila išta od toga moram imati člansku kartu
Dakle, nisi član samo izmišljaš..
U biblioteku ne možeš ući ako nemaš člansku karticu, elektronsku prisloniš i otvore ti se vratačlanska karta u biblioteci čiji sam član je prestala da se izdaje još pre 10 godina kad su uveli elektronsko učlanjenje gde ti samo treba lična karta kao potvrda da si ti
Da, idem u biblioteku iako možda tako ne izgledam
Kako izgleda neko ko ne ide u bibliotekučlanska karta u biblioteci čiji sam član je prestala da se izdaje još pre 10 godina kad su uveli elektronsko učlanjenje gde ti samo treba lična karta kao potvrda da si ti
Da, idem u biblioteku iako možda tako ne izgledam
Pa ta elektronska o kojoj pričaš nema moje ime na njoj a ja samo odgovaram na tvoje da postavimo člansku kartu .. .koja je poenta i da je postavim ?U biblioteku ne možeš ući ako nemaš člansku karticu, elektronsku prisloniš i otvore ti se vrata
Znači nemač pojma si
Pa nemaš je.Pa ta elektronska o kojoj pričaš nema moje ime na njoj a ja samo odgovaram na tvoje da postavimo člansku kartu .. .koja je poenta i da je postavim ?
nb.rsPa nemaš je.
Ok, idemo iduće pitanje, kako pretražuješ elektronski katalog biblioteka u Srbiji? Imaš 40 sec da odgovoriš, poslije se ne računa, guglaćeš
Šta da pretražuje kad u životu knjigu nije pročitao.Pa nemaš je.
Ok, idemo iduće pitanje, kako pretražuješ elektronski katalog biblioteka u Srbiji? Imaš 40 sec da odgovoriš, poslije se ne računa, guglaćeš
Zavisi gde. U gradske biblioteke je slobodan ulaz i pretraživanje po policama. Jedino u Glavnoj gde je većina knjiga u magacinu.U biblioteku ne možeš ući ako nemaš člansku karticu, elektronsku prisloniš i otvore ti se vrata
Znači nemač pojma si
Ne, biblioteke Srbije, baš kao i biblioteke BiH koriste isti program, Cobissnb.rs
hvala lepo doviđenja