Član/ica biblioteke

Da li ste član/ica biblioteke i koliko redovno uzimate i vraćate knjige iz iste?

• Jesam često

glasova: 9 39,1%
  • Jesam retko

glasova: 2 8,7%
  • Nisam

glasova: 8 34,8%
  • Biblioteka mi je daleko

glasova: 0 0,0%
  • Ne čitam knjige

glasova: 1 4,3%
  • Šta ja znam, Zauz ima bolje ankete od ove

glasova: 2 8,7%
  • Jednom mjesečno

glasova: 1 4,3%
  • Više puta godišnje

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    23
Ja iznajmljujem iz nekoliko ogranaka Gradske, posle nemam pojma gde da vratim. Nešto ne pročitam pa zaboravim .
Jednom zamalo da mi napiše kaznu neka namćor bibliotekarka u Učiteljskom, ali ipak nije, delom je bila njihova krivica.

Ja nisam ali sam preko kume koja je članica uzimao par puta.. To me je tjeralo da čitam da bi ona na vrijeme vratila.
Da, to ume da ubrza čitanje.

Drugarica i ja smo tako stalno radile, uzmemo iz biblioteke i obe čitamo, jedino je bio problem kod vraćanja knjiga jer pomešamo
Pošto nas bibliotekarka obe poznavala samo je rekla kad vraćamo knjige da ponesemo obe kartice, da se ne bi knjige bespotrebno produžavale a pročitane su

Ja iznajmljujem iz nekoliko ogranaka Gradske, posle nemam pojma gde da vratim. Nešto ne pročitam pa zaboravim .
Jednom zamalo da mi napiše kaznu neka namćor bibliotekarka u Učiteljskom, ali ipak nije, delom je bila njihova krivica.
Ček, zar se može tako
Znam da sam ja morala da nosim onaj džepić ako sam htela neku knjigu koja nije u tom ogranku i tu taj džepić ostaje dok ne pročitam
To je bilo pre kompujetrizacije
Sad to može u više ogranaka u isto vreme?

Svi nek uslikaju članske karte :manikir:
U današnje doba postoji i elektronsko članstvo ...

John Lewis Lol GIF by Waitrose & Partners

Pametnjakoviću, ja koristim i elektronsko pretraživanje i međubibliotečku razmjenu iz puno država i biblioteka svijeta ali da bih koristila išta od toga moram imati člansku kartu :D
Dakle, nisi član samo izmišljaš..
članska karta u biblioteci čiji sam član je prestala da se izdaje još pre 10 godina kad su uveli elektronsko učlanjenje gde ti samo treba lična karta kao potvrda da si ti

Da, idem u biblioteku iako možda tako ne izgledam ;)

članska karta u biblioteci čiji sam član je prestala da se izdaje još pre 10 godina kad su uveli elektronsko učlanjenje gde ti samo treba lična karta kao potvrda da si ti

Da, idem u biblioteku iako možda tako ne izgledam ;)
U biblioteku ne možeš ući ako nemaš člansku karticu, elektronsku :D prisloniš i otvore ti se vrata
Znači nemač pojma si :D

Back