Član evropskog parlamenta silovao pse(Hrvat)

U aps sodomistu..u svinjac..
Nego... (:
FB_IMG_1574622197795.jpg
 
Užas u Hrvatskoj: Majka i sin imali odnos, vidjeli ih ukućani i zvali policiju

16. 11. 2019. u 09:33:00 Radiosarajevo.ba





Majka (38) i sin (19) iz Međimurja imali su spolni odnos lani u septembru u porodičnoj kući. Ukućani su ih vidjeli pa su pozvali policiju, prenosi Večernji List.
Slučaj incesta između majke i sina završio je optužnicom kojom se za sina traže četiri mjeseca bezuvjetnog zatvora, a majka bi svoju četveromjesečnu kaznu odslužila radom za opće dobro.

Sin se navodno tokom istrage branio kako je pušio sintetsku travu galaxy i pio vino, pa nije bio pri sebi, a majka je spavala.
Cijeli slučaj razotkrili su ukućani. Odmah su pozvali policiji, a sin je uhapšen i zadržan mjesec dana u istražnom zatvoru. Suđenje će im uskoro početi na Općinskom sudu u Čakovcu.

https://www.radiosarajevo.ba/vijest...os-vidjeli-ih-ukucani-i-zvali-policiju/357584
 
Нека си додао то (Хрват) у наслову
------------------------
У Кини једу псе тачка :D
To zato što evropa baštini iste vrednosti, nisam imao nameru da dajem na značaju ili nešto impliciram :mrgreen: al' *ebeš ga u zemlji gde moraš dobro da razmisliš da li imaš slučajno skombinovane boje nekog kluba jer mogu potencijalno da te bace u jadran msm da nisam puno pogrešio.
 
Bila je i ranije ta vest, slikan sa ekumenistima u Hrvatskoj na nekom sastanku. Ekumeni i nevladine organizacije.

I jedna crnogorska politicarka je pre neku godinu bila sa kerom u krevetu koji joj lize medjunozje.
Aha!Crnogorci je,bu kerove.Heheheh..Ekumenisti je,bu kerove.Pas je čovečiji najbolji drug a gde je drugarstvo eto i ljubavi.
 

Back
Top