Чкаљин син аутошовиниста хоће да се призна Косово, о Сребреници као да је Изетбеговић

Моја покојна тетка је умела да каже - "Соко роди буљину, а буљина сокола"! Мада ни покојни Чкаља није био неки велики глумац. Додуше имао је и значајних улога, али много више кревељења. Ни до колена једном комплетном Мији Алексићу, громади од глумца, комичара и певача.
 
Прочитах да је Чкаљи узор био Џери Луси, а тај се углавном "кревељио" у својим улогама.
Ма то је тај тип глумаца, Џери Луис, Џек Лемон, Џим Кери и слични. Свако од њих је имао неколико великих улога које су показале да су веома озбиљни глумци, али показало се да је опортуно за њих баш то кревељење просто зато што то народ воли. Мени лично то никада није пријало, али сам заиста уживао у рецимо "Glengarry Glen Ross" где се Џек Лемон "надметао" са осталим глумачким величинама или сјајан "The Truman Show" са Џимом Керијем.
Покојни Чкаља, ни у својим најбољим улогама ипак није био на том нивоу, али кревељења су им била слична.
 
Са' ће Кеј да напише - "Ко не воли Чкаљиног сина, тај не воли ни људе". А не воли ни Еуропску унију. За ово друго ће да буде у праву, бар што се мене лично тиче.
 
Svim nacionalistima su normalni zdravorazumni Srbi, autosovinisti, jer istina se kosi sa laznim narativom srpskih nacionalista.

MILO ĐUKANOVIĆ"KOSOVO NE MOŽE DA BUDE DRŽAVA" 23.04.1998​

Типично за дукљане реко па порекао лажов, међу првима признао Косово као државу.
Дукљани су као усташе.
 

MILO ĐUKANOVIĆ"KOSOVO NE MOŽE DA BUDE DRŽAVA" 23.04.1998​

Типично за дукљане реко па порекао лажов, међу првима признао Косово као државу.
Дукљани су као усташе.

Mora neko stane na put vasim lazima.
 
Чедомир, чкаљин син о политици, аутошовиниста, шири антисрпску пропаганду, жели Србији и Српскоме народу најгоре. Да се призна Косово, каже да је почињен геноцид над потурицама у Сребреници, да се забрани чињеница да се каже да није било геноцида, што и Канадски УН који је био у Сребреници до 1994 каже да није било. Чкаљин син пљује по свим покланим и масовно силованим Српским жртвама у најмање 52 Српских села око Сребренице. Чкаља исто аутошовиниста је пљувао по Србији и Српскоме народу, жали се Чедомир што Срби му саспу истину у лице какав му је био отац и какав је он.
https://www.nportal.rs/sr/vest/41738/stars/poznati/miodrag-petrovic-ckalja-sin-cedomir-petrovic


За аутошовинисте као што је Чкаљин син: Једини западни документарац који је показао и доказе да је Насер Орић са својим потурицама из Сребренице и оружјем добијеним од Америке, све на најзверскије начине поклао у најмање 52 Српских села око Сребренице. Све са својим потурицама женско је силовао, чак ни деца нису поштеђена, и после их на најсуровије начине клао.

Документарац показује такођер да су Срби покушали много пута преговарати са потурицама да престану са клањем и масовним силовањем Српских села око Сребренице, потурице су игнорисали и на крају није остала никаква друга опција осим да се ослободи Сребреница и заустави клање и масовно силовање Српских села око Сребренице:
Egocentrično govedo... i profesionalno nerealizovano. Ona uloga u kojoj hoće zbog stana da oženi Lidiju Vukićevi je njegova životna priča. :lol:
 
Mora neko stane na put vasim lazima.

Бивши црногорски режим, потпомогнут западним покровитељима и невладиним организацијама, чини све да спречи да се преброје Срби у тој земљи

https://lat.rt.rs/srbija-i-balkan/56302-popis-evropski-parlament-rse-kampanja-odlaganje/

Све ово друго је тесно, да ти кажем. Није испоштована воља народа, да је испоштована, све би ово било другачије, владу би чинила већина од оних који су победили 30. августа Проблем је што се Мило и његови и даље доста питају, што одлучују, што је много шта и даље у њиховим рукама. Видите само шта се ради око пописа. Шта је проблем да се попис одржи, да видимо колико нас има", пита Свето из Куча.

https://lat.rt.rs/srbija-i-balkan/58318-crna-gora-vlada-podgorica-bijelo-polje-reakcije/
Да би указао каква је Ђукановићева политичка доследност, подсећам на Ђукановићеве речи од 21. новембра 1989. године, које је пренела тадашња „Побједа“:
Лично сматрам да је 1. децембар 1918. године значајан датум у нашој историји зато што је тада коначно реализована вјековна тежња југословенских народа за формирањем заједничке државе. Без обзира на друштвено уређење краљевине СХС, увјерен сам да је њено конституисање било важна претпоставка настанку социјалистичке Југославије. Утолико и 1. децембар сматрам значајним датумом. Но, морам рећи да овакво моје мишљење није нити ново, нити оригинално. Календаром обиљежавања годишњица значајних датума и личности, утврђеним у Савезној конференцији ССРНЈ, предвиђено је да 1. децембар буде један од тих датума који заслужује југословенско обиљежје. То је и реализовано прошле године, поводом обиљежавања 70-годишњице 1. децембра 1918. године. Не видим ни данас шта ту има спорно. Биће да је прије споран ниво демократске културе, који је, нажалост, одомаћен у јавном комуницирању у Југославији“,

Мило Ђукановић прича за Хрвате да ће се са њима раскрстити за сва времена, да би сада слао своју војну делегацију у Книн на годишњицу прогона Српског становниства. У другом делу говори како не постоји Српски хегемонизам, па онда хапси и прогања Србе.

Некад Србин, данас нечовек који пориче да су Црногорци Срби и све најгоре о Србима који нису аутошовинисти.
 
Доби небитни губитник и маргиналац и трећу страну на овој теми, али и сам сам томе крив. Додуше, делимично ме "ваде" моји постови о глумцима уопште.
 

Back
Top